Cum să puneți Google Family Link pe Netflix și alte platforme

Google Family Link este o aplicație creată pentru ca părinții să fie mult mai responsabili și să știe ce văd copiii lor de pe dispozitivele conectate. Această platformă vă permite să o configurați cu alte aplicații de streaming precum Netflix și chiar altele în scopuri diferite, așa că cel mai probabil veți fi interesat să aflați cum să cum se face această setare de pe dispozitivul dvs., așa că astăzi vă vom învăța.

Index()
 1. Cum să gestionați aplicațiile permise în Google Family Link?
  1. Adăugați o aplicație blocată
  2. Deblocați o aplicație
 2. Cum să adăugați o parolă pentru a intra în Netflix?
 3. Cum să semnalați conținut neadecvat în Netflix?
  1. Pe un mobil Android
  2. De la un iOS

  Cum să gestionați aplicațiile permise în Google Family Link?

  Știind pentru ce este această aplicație inovatoare Google, trebuie să o cauți în magazinul de aplicații de pe dispozitivul tău, să o descarci, să creezi o înregistrare pentru tine și, în același timp, una pentru copilul tău (creând un e-mail și pentru el). După finalizarea acestui proces îndelungat, este doar o chestiune de a intra în Google Family Link cu dispozitivul și de a accesa contul copilului dvs., există setările pe care le puteți face, inclusiv gestionarea aplicației mobile a copilului dvs.

  Adăugați o aplicație blocată

  Din aplicația Google Family link îți poți face copilul au acces din nou la o aplicație că l-ai blocat deja înainte. Acest lucru se poate întâmpla pentru că vârsta pentru aceasta a trecut sau pentru că l-ați pedepsit și doriți să fi spus din nou aplicația pe mobil. 

  Pentru a face acest lucru, intră pe platforma Google Family Link și dă clic pe numele copilului tău (situat în partea stângă jos a ecranului), acolo își va deschide contul și va merge la secțiunea care scrie „activități în aplicații”, atunci trebuie să faceți clic pe „definiți limite sau mai multe”. Ajunși în această secțiune, trebuie să cauți aplicațiile blocate, să o alegi pe cea pe care urmează să o adaugi, să dai clic pe ea și să dai clic pe Permite pentru ca copilul tău să poată folosi aplicația respectivă.

  Deblocați o aplicație

  Acum, procedura de aici pentru a debloca o aplicație este extrem de simplă și similară cu cea anterioară. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să mergi ca părinte la aplicația Family Link, apoi intri in profilul copilului tau care este stânga jos.

  După acolo, te duci la activitățile aplicațiilor și în această filă, dai clic pe 'Mai multe' pentru a avea acces la celelalte informații detaliate și astfel să poți elimina controlul parental asupra acesteia. Așadar, se va deschide o listă cu toate aplicațiile pe care copilul dumneavoastră le are, trebuie apăsați pe cel pe care doriți să îl blocați. În cele din urmă, ceea ce rămâne este că selectați butonul „dezactivare” pentru a restricționa copilul să folosească această aplicație.

  Cum să adăugați o parolă pentru a intra în Netflix?

  Acum, serviciul de streaming care a devenit cel mai popular și a devenit una dintre distracțiile preferate ale familiei, permite părinților copiilor mici să poată pune restricții astfel incat sa utilizeze aplicatia intr-un mod corect si adecvat in functie de varsta.

  Prin urmare, a fost creată o modalitate foarte sigură și ușoară pentru ca dvs. să aveți succes și să împiedicați copiii să folosească Netflix oricând doresc. Așa că în continuare vă vom lăsa o serie de pași unde puteți genera un PIN care va fi accesul la cont.

  • Înregistrează-te la contul dvs. Netflix de la PC sau mobil
  • Selectați profilul pe care urmează să îl blocați
  • Mai tarziu mergi la Setari și selectați controlul parental asupra acestuia
  • Modificați configurația și puneți „profil blocat”
  • Tu ar trebui pune parola contului streaming
  • După aceea, găsiți unde scrie „necesită PIN pentru a intra în profil”
  • acolo trebuie atribuiți o parolă din 4 cifre și puteți seta dacă va fi necesar și pentru profilurile noi
  • În cele din urmă, trebuie să faceți clic pe 'salvare' pentru ca modificările să fie făcute

  Cum să semnalați conținut neadecvat în Netflix?

  Pe lângă restricțiile pe care le-am menționat anterior, poți chiar să pui reguli sau anumite reglementări copiilor tăi în funcție de vârsta lor din aplicația Netflix, pentru ca aceștia să poată au acces la conținut disponibile pe platformă, astfel încât să puteți selecta conținut neadecvat pentru ei.

  Pe un mobil Android

  De pe orice dispozitiv Android, fie tabletă sau mobil, puteți accesa Netflix și vă puteți accesa contul. În cadrul acestuia, selectați setări de control parental despre profilul pe care doriți să-l limitați (al fiului sau fiicei dvs.). 

  Deci, trebuie să modificați configurația și să faceți clic pe cea care scrie „Restricțiuni de vizualizare”, apoi vi se va cere să introduceți parola contului. Deja după aceasta, trebuie să stabiliți un nivel de rating de vârstă, pentru a limita anumite programe sau filme. Faceți clic pe salvare și veți vedea că tot conținutul disponibil persoanelor mai mari decât vârsta băiatului va fi eliminat din profilul lui.

  De la un iOS

  În sfârșit, dacă aveți un dispozitiv al cărui sistem de operare este iOS, trebuie să repetați procedura descrisă în secțiunea anterioară, deoarece nu variază prea mult în acest aspect. Pentru a începe, trebuie doar să deschideți aplicația, accesați profilul dvs. și de atunci ceilalți pași în aceeași ordine...

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here