Cum să puneți GIF-uri animate în poveștile Instagram? - Modalități de a face asta

Instagram permite utilizatorilor săi să partajeze GIF-uri atât în ​​poveștile lor, cât și în publicațiile lor zilnice în Feed, le puteți accesa și pentru a face direct sau chiar adăuga un GIF-uri ca răspuns la publicațiile dvs., folosirea lor este foarte simplă, doar trebuie să selectezi secțiunea Povești și apoi să selectezi pictograma cu fața zâmbitoare și faceți clic pe cuvântul „GIFS”, chiar acolo vei gasi toate elementele disponibile.

Index()
 1. Cum să faci un GIF amuzant pentru a-l distribui pe rețelele sociale?
  1. Biteable Video Maker.
  2. Giphy GIF Maker.
  3. GIF Marker, Video to GIF Creator.
 2. Cum să adaugi GIF-uri la conversațiile tale Instagram Direct?
  1. Din aplicația mobilă
  2. Folosind Instagram Web
 3. Ce instrument Instagram să folosiți pentru a crea un GIF?
 4. Cum să pui un GIF amuzant pe postările tale de pe Instagram?
 5. Pe ce platforme puteți descărca GIF-uri animate și amuzante?
  1. Imagini Google.
  2. Giphy.

  Cum să faci un GIF amuzant pentru a-l distribui pe rețelele sociale?

  În zilele noastre există multe alternative atunci când vine vorba de crearea GIF-urilor, unele dispozitive mobile au instrumentul care vă permite să vă creați propriile GIF-uri pentru Instagram, dacă nu este cazul dvs. puteți face acest lucru folosind aplicatii externe care îți permit să le creezi cu imaginile tale de la zero, printre cele mai populare programe de creare GIF-uri putem numi:

  Biteable Video Maker.

  Acesta este un instrument online care vă permite să creați GIF-uri animate amuzante pentru a le partaja pe diferite rețele sociale, acest program are o versiune complet gratuită.

  Giphy GIF Maker.

  Cu Giphy GIF Maker puteți crea GIF-uri din alte GIF-uri sau, dacă preferați, dintr-o secvență distractivă de imagini disponibilă în stocarea computerului sau a dispozitivului dvs.

  GIF Marker, Video to GIF Creator.

  Această aplicație specială este disponibilă pentru orice dispozitiv iOS. Cu el poți crea videoclipuri Boomerang pentru a crea GIF-uri din camera dispozitivului tău mobil, este doar o chestiune de a-ți lăsa imaginația să zboare.

  Cum să adaugi GIF-uri la conversațiile tale Instagram Direct?

  În noua actualizare a platformei Instagram a fost implementată posibilitatea de a trimite GIF-uri prin mesaje directe sau private cu alți utilizatori, iar acest instrument este disponibil atât pentru dispozitivele mobile, cât și pentru Instagram Web.

  Din aplicația mobilă

  Partajarea unui GIFS printr-o conversație privată de pe dispozitivul tău mobil este foarte simplă, pentru asta trebuie doar să:

  • Conectați-vă la contul dvs. de Instagram.
  • Odată acolo, trebuie să te localizezi în secțiunea Instagram Direct.
  • Selectați persoana cu care doriți să începeți o conversație.
  • Chiar în bara unde trece textul vei putea observa o serie de pictograme în dreapta, trebuie doar să-l selectezi pe cel cu chipul fericit.
  • În fereastra pop-up care se va deschide trebuie să apăsați unde scrie GIF, este situat în partea dreaptă jos a ecranului.
  • Făcând clic pe el, se va deschide galerie GIF-uri disponibilă, Trebuie doar să-l selectezi pe cel pe care vrei să-l partajezi și gata.

  Folosind Instagram Web

  Instagram Web nu permite utilizatorilor să partajeze direct acest tip de mesaj, pentru aceasta este necesar convertiți GIF-urile într-un format video, atunci trebuie să te localizezi în aplicație și să dai clic pe 'Selectează fișierul' și se va deschide o fereastră pop-up unde trebuie să selectezi videoclipul pe care tocmai l-ai convertit și gata.

  O altă modalitate de a face acest lucru este prin copierea URL-ului GIF-ului pe care doriți să-l trimiteți, copiați-l și lipiți-l în chat și ce rămâne este că cealaltă persoană, când face clic pe link, va fi redirecționată către o altă pagină unde vor apărea GIF-urile pe care tocmai le-ați trimis.

  Ce instrument Instagram să folosiți pentru a crea un GIF?

  În cazul în care doriți să apelați la un instrument extern pentru a crea GIF-uri, vă recomandăm platforma Giphy, care este specializată în crearea de GIF-uri cele mai bune animații atât pentru Instagram, cât și pentru diferitele rețele sociale.

  Giphy este un motor de căutare gif, De asemenea, este specializată în a vă oferi toate instrumentele necesare atunci când vă creați propriul dvs., îl puteți accesa de pe dispozitivul dvs. mobil sau de pe computerul personal.

  Cum să pui un GIF amuzant pe postările tale de pe Instagram?

  Dacă vrei să faci o publicație normală folosind GIF-uri amuzante, primul lucru pe care ar trebui să-l știi este că poți doar să adaugi GIF-uri în poveștile tale sau direct, dar nu-ți face griji, nu este imposibil să faci asta, trebuie doar să:

  1. Conectați-vă la contul dvs. de Instagram.
  2. Odată ajuns acolo, selectați secțiunea pentru a crea „Povestiri”.
  3. Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă creați Povestea așa cum o faceți întotdeauna, apoi selectați pictograma cu fața zâmbitoare care se află în partea de sus a ecranului.
  4. Când faceți clic pe el, va fi afișată o fereastră pop-up cu diferite opțiuni, trebuie să selectați unde scrie „GIF”.
  5. chiar aici poți vezi toate GIF-urile pe care le ai la dispoziție în galeria ta de Instagram, trebuie doar să-l selectezi pe cel pe care vrei să-l folosești și să îl plasezi în povestea ta.
  6. După ce ați terminat de creat Povestea, selectați cele trei puncte din colțul din dreapta sus.
  7. Automat va fi afișată o fereastră mică cu două opțiuni, trebuie să selectați „Salvați”.
  8. În acest fel, Povestea va fi salvată în galeria dispozitivului tău și acum poți partaja imaginea sau videoclipul în Feed-ul tău Instagram.

  Pe ce platforme puteți descărca GIF-uri animate și amuzante?

  Când căutați platforme de unde puteți descărca toate GIF-urile amuzante pe care le doriți, există o mare varietate de opțiuni, printre care putem aminti:

  Imagini Google.

  Această platformă este practic lider atunci când vine vorba de căutarea GIF-urilor, doar ai nevoie introduceți șirul pe care doriți să îl căutați și se va ocupa de restul.

  Giphy.

  Giphy este unul dintre cele mai bune motoare de căutare când vine vorba de GIFS, pe această platformă poți de la crearea propriilor GIF-uri până la descărcarea tuturor celor care vă plac pentru a le folosi în diferitele rețele sociale.

  Alte alternativa sunt rețelele sociale deoarece în el vei găsi cele mai bune surse de căutare pentru GIF-uri și le poți accesa în moduri foarte simple, deoarece poți descărca GIF-uri din contul tău de Facebook pe dispozitivul tău mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here