Cum să puneți fotografii ca fundal pentru tastatură pe mobil? - Android sau iPhone

Pentru a pune fotografii sau a personaliza tastatura unui dispozitiv mobil, trebuie să descărcați din Play Store o tastatură virtuală, deoarece cele implicite de pe telefoanele mobile au de obicei funcții foarte de bază, care nu vă permit să faceți setările de personalizare dorite.

Printre cele mai populare tastaturi virtuale se numără tastatura gboard, care a fost creat de Google și oferă utilizatorilor săi o varietate de instrumente, printre care putem evidenția dimensiunea literelor, fundalul tastaturii și, de asemenea, puteți activa sau dezactiva emoji-urile, printre multe altele.

Index()
 1. Cum vă personalizați tastatura telefonului mobil?
  1. dimensiunea cheii
  2. opacitatea tastaturii
 2. Cum să pui o fotografie pe fundalul tastaturii tale pe mobil?
 3. Unde să reglați tastatura astfel încât fundalul să fie vizibil?
 4. Care este modalitatea de a pune o temă pe tastatura mobilă?

Cum vă personalizați tastatura telefonului mobil?

Personalizarea tastaturii virtuale a dispozitivului dvs. mobil este o procedură foarte simplă, pentru aceasta trebuie doar să o faceți selectați pictograma roată găsit în bara de sugestii din partea de sus a tastaturii, apoi faceți clic pe secțiunea „Preferințe” și chiar aici puteți face modificările dorite. În același mod, câteva caracteristici pe care le puteți personaliza sunt următoarele:

dimensiunea cheii

Printre setările personalizate pe care le puteți face cu tastatura virtuală Gboard este ajustarea literelor la dimensiunea dorită, puteți chiar să adăugați margini sau convertiți tastatura dispozitivului într-o tastatură pentru computer. În cazul în care doriți să adăugați chenare la taste și astfel tastatura dvs. nu arată plată ci mai degrabă arată ca în relief, trebuie doar să configurați chenarele, atunci când plasați tapetul, pentru asta:

 1. Faceți clic unde scrie „Temă” și localizați imaginea pe care doriți să o setați ca fundal.
 2. Faceți clic pe „Următorul”.
 3. Apoi, pe ecranul următor, faceți clic pe „Terminat”.
 4. Chiar în fereastra următoare aveți opțiunea de a adăuga chenarele la taste, pentru aceasta trebuie doar să activați comutatorul și să faceți clic pe 'Aplicați'.

Acum, în caz că vrei tastatura dispozitivului dvs. mobil arată ca un PC trebuie doar să:

 1. Introduceți din nou setările tastaturii virtuale Gboard.
 2. Apoi selectați secțiunea „Limbă”.
 3. În fereastra următoare trebuie să faceți clic pe unde este setată limba dvs. „Spaniolă, Spania”.
 4. Se vor deschide automat o varietate de tastaturi, trebuie doar să glisați spre dreapta, până la ultima opțiune care spune PC.
 5. Trebuie doar să faceți clic pe această opțiune și gata, tastatura în stil PC va fi configurată pe dispozitivul dvs. mobil.

opacitatea tastaturii

O altă funcție oferită de tastatura virtuală Gboard este aceea că tu vă permite să vă jucați cu transparența tapetului, adică opacitatea tastaturii, puteți regla aceasta astfel încât fotografia de fundal să arate clară sau dacă preferați ca să orbească doar ca un filigran.

Cum să pui o fotografie pe fundalul tastaturii tale pe mobil?

Punerea unei imagini personalizate ca fundal pe tastatura virtuală Gboard este foarte simplă, desigur că este întotdeauna recomandat să utilizați cea mai recentă versiune pentru a utiliza cele mai recente instrumente și machete. La fel pentru setați o fotografie ca fundal pe tastatură trebuie doar să:

 1. Introduceți setările tastaturii dvs. virtuale Gboard.
 2. În fereastra pop-up, faceți clic pe opțiunea „Temă”.
 3. Apoi, pentru a adăuga o imagine personalizată, trebuie să faceți clic pe caseta care are simbolul +, pentru a fi redirecționat către galeria de imagini a dispozitivului dvs.
 4. Selectați imaginea pe care o doriți ca tapet.
 5. Apoi ajustați imaginea cu caseta și faceți clic pe 'Următorul'.
 6. Puteți regla luminozitatea imaginii și apoi apăsați 'Terminat', dacă doriți puteți activa chenarul pe taste și apoi apăsați 'Aplicați' și gata.

Unde să reglați tastatura astfel încât fundalul să fie vizibil?

Odată ce ați setat imaginea pe care o doriți ca tapet, puteți regla luminozitatea astfel încât să fie vizibilă sau nu. Trebuie doar să reglați nivelul de luminozitate, în mod ideal ar trebui să îl ajustați de la 40% până la maximum la 60%.

Dacă o ajustați la mai mult decât este indicat, imaginea va ieși în evidență și va fi foarte dificil să vizualizați literele, dar dacă reduceți luminozitatea la mai puțin de 40% va fi invers deoarece fundalul se va înnegri și va fi imposibil de văzut imaginea de fundal stabilită.

Amintiți-vă că, folosind o tastatură virtuală Google, aveți opțiunea setați setările dorite, printre ele puteți activa sau dezactiva corectorul ortografic, precum și puteți activa sau dezactiva și noile emoji-uri pe care această tastatură le are de oferit utilizatorilor săi.

Care este modalitatea de a pune o temă pe tastatura mobilă?

Setarea unei teme pe tastatura virtuală a dispozitivului este foarte simplă, procedura este aceeași ca Fac atunci când adaug o imagine personalizată ca fundal pe tastatura Gboard, pentru aceasta trebuie doar să:

 1. Introduceți setările tastaturii virtuale pe dispozitivul dvs.
 2. Odată ajuns acolo, selectați secțiunea „Temă”.
 3. Dacă doriți să adăugați o temă personalizată, accesați galeria dispozitivului dvs.
 4. Daca vrei sa folosesti unul dintre cele disponibile in aplicatie, trebuie doar sa defilezi pana il gasesti pe cel care iti place cel mai mult.
 5. Aplicația vă oferă posibilitatea de a descărca unele dintre temele sale sugerate, dacă preferați, acestea sunt clasificate ca: 'Culori' 'Peisaje', 'Degradat de lumină' și 'Degradat întunecat'.
 6. Odata ce ai selectat procedura de aplicare, este foarte simplu, trebuie doar sa dai click pe 'Aplica' si gata.

Amintiți-vă că în temele de tastatură virtuală există o mare varietate de opțiuni disponibile, le poti accesa din Play Store pentru dispozitive cu sistem de operare Android sau din App Store pentru calculatoare cu sistem de operare iOS, daca ai intrebari despre tastatura virtuala Google poti consulta suportul tehnic Google si de acolo sa iti clarifice toate nelamuririle.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here