Cum să adăugați culoare unei pagini în Word cu ușurință? - Personalizați documentul

Este foarte comun ca atunci când scrieți sau vizualizați diferite documente acestea să aibă un fundal alb. Cu toate acestea, această platformă ne oferă diferite instrumente pentru personalizați lucrările noastre cum ar fi adăugarea de margini la documente și schimbarea culorii paginii.

Pe de altă parte, faptul schimba culoarea paginii Nu este ceva obișnuit pe care îl facem de obicei și mulți utilizatori nu știu modul corect de a face acest lucru. Din acest motiv, vom indica pașii pentru a-l realiza.

Index()
  1. Ce ar trebui să știți înainte de a schimba culoarea unei pagini în acest program?
  2. Cum schimbi culoarea unei pagini în Word?
    1. De pe computer
    2. Pe un dispozitiv mobil
  3. Ce trebuie să faceți dacă doriți să puneți diferite culori de pagină în Word?
  4. Cum să imprimați un document Word cu culoarea paginii?

Ce ar trebui să știți înainte de a schimba culoarea unei pagini în acest program?

Este clar că acest program a fost opțiunea principală pentru o mare varietate de utilizatori, deoarece în el ne putem crea propriile ziare și cărți de vizită. Prin urmare, este necesar să folosiți opțiuni avansate pentru a edita acest tip de document, cum ar fi opțiunea de a schimba culoarea paginii. Este de menționat că atunci când folosim această opțiune trebuie să fim conștienți de culoarea pe care o aplicăm pe pagina noastră se potrivesc bine cu versurile si imaginile. Mai exact, pentru a putea fi citite sau observate corect.

Cu toate acestea, ar trebui să știți și că acest instrument poate fi folosit mai confortabil dacă aveți versiuni de Word din 2013 și versiuni ulterioare. Pentru că în versiunile Windows din 2010 sau anterioare există unele opțiuni mai puțin actualizate. Prin urmare, trebuie să descărcați Windows 2013 sau versiuni ulterioare ale acestui program.

Cum schimbi culoarea unei pagini în Word?

Din fericire, acest program ne oferă alternativa de a schimba culoarea paginilor pe diferite dispozitive, fie de pe telefonul mobil, fie direct de pe PC. De fapt, asta ne va aduce mai mult confort atunci când ne personalizăm documentul, pentru că o putem face de pe dispozitivul pe care îl folosim cel mai mult.

De pe computer

Trebuie să introduceți documentul pe care urmează să îl modificați și, în bara de sus, faceți clic pe secțiunea 'Design' în versiunile 2013 și pe 'Design paginii' pentru versiunile 2010. Apoi, trebuie să faceți clic pe opțiunea „Culoarea paginii” care apare aproape la capătul barului.

Apoi, făcând clic pe această opțiune veți vedea întreaga listă de culori în care puteți selecta preferatul și, făcând astfel, veți vedea că întregul document va fi schimbat automat la acea culoare.

Pe un dispozitiv mobil

Pentru a aplica această opțiune de pe telefonul nostru mobil, este necesar să aveți aplicația Word instalată din magazinul de aplicații al telefonului dumneavoastră mobil. În continuare, trebuie să îl introducem și să căutăm documentul pe care urmează să-l edităm sau să creăm unul nou. Acum, în secțiunea de opțiuni trebuie să facem clic pe 'Design'. Va fi necesar să îl găsim pe cel care scrie 'Culoarea paginii' unde vom vedea o mare varietate de culori, prin plasarea culorii dorite putem merge la secțiunea 'Fișier' și o salvam cu modificările făcute pe dispozitivul tau.

Ce trebuie să faceți dacă doriți să puneți diferite culori de pagină în Word?

Pe de altă parte, dacă ceea ce doriți este să adăugați culori diferite pentru pagini, poziționați-vă pe pagina respectivă și apăsați pe opțiunea 'Insert' aflată în bara de sus. Ulterior, apăsați pe opțiunea 'Forms' și faceți clic pe pictograma dreptunghi, făcând acest lucru apare o casetă pe foaia în care vom trebuie să reglam cadrul la dimensiunea originală a foii.

La fel, acest lucru se realizează prin tragerea marginilor dreptunghiulare cu ajutorul mouse-ului până când acesta are aceeași dimensiune cu foaia. Apoi, în opțiunea de sus numită 'Shape fill' o vom selecta pentru a face clic pe culoarea dorită. Dacă există text pe această pagină, trebuie doar să faceți clic dreapta pe formă. Mai târziu, selectați opțiunea „Trimite înapoi”.

Pe de altă parte, facem asta astfel încât rămâne ca fundal iar textul poate fi afișat în fața acestuia. Acum, prin modificarea întregului document, poți să-ți adaugi propriul sigiliu și să-l partajezi clienților tăi, astfel încât aceștia să știe că este un document original.

Cum să imprimați un document Word cu culoarea paginii?

În momentul în care avem tot documentul editat, este necesar aplicați setări diferite să-l tipăriți așa cum doriți. Apoi, faceți clic pe butonul 'Fișier' și selectați secțiunea 'Opțiuni', așteptați să se deschidă noua fereastră și în aceasta vom face clic pe 'Afișați'. Acum, în această secțiune asigurați-vă că sunt activate opțiunile de imprimare cu culori de fundal și de imprimare cu desene, dacă nu, activează-le în casetă și vei putea să-l imprimi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here