Cum îmi personalizez hărțile în Google Maps? - Creare de la zero

Google Maps este o aplicație care a fost dezvoltată de Google ca un fel de serviciu de navigație, întrucât ne oferă serviciul GPS și nu numai, întrucât ne arată locația exactă a localului, ne permite să măsurăm în cadrul aplicației, să descarcăm hărți, să localizăm centre alimentare, să adăugăm afaceri și chiar ne putem juca în cadrul aceleiași aplicații.

Datorită versatilității și complexității mari ca aplicație, este clasificată drept una dintre cele mai complete din domeniul său. Datorită utilizării sale, a fost încorporat un instrument pentru ca utilizatorii să se simtă mai confortabil atunci când folosesc Google Maps, ceea ce reprezintă oportunitatea de a să ne creăm propriile hărți, personalizați-le pe cele existente și adăugați noi puncte de interes. Dacă ești un fan al călătoriilor, al personalizării rutelor, aici îți arătăm cum să-ți creezi propria hartă.

Index()
  1. Cum să accesați „Locațiile dvs.” în Google Maps pentru a vă crea propriile hărți?
  2. Ce trebuie să faceți pentru a personaliza o hartă nou creată la stilul dvs?
  3. Unde sunt toate hărțile pe care le-ați creat și ce puteți face cu ele?
    1. îl poți edita din nou
    2. Dacă doriți să ștergeți o hartă
  4. Ce pași trebuie să urmați pentru a partaja o hartă cu altcineva?
    1. Din opțiunea „Partajare”

Cum să accesați „Locațiile dvs.” în Google Maps pentru a vă crea propriile hărți?

Primul pas pentru a crea o hartă în Google Maps este autentificați-vă la 'site-urile dvs.', o filă care ne permite să verificăm toate locurile pe care le-am vizitat și le-am salvat în contul nostru. Acum, pentru a intra pe site-urile tale, ne vom conecta la contul nostru și în partea de sus a ecranului computerului nostru vom face clic pe cele trei rânduri care ni se arată și acolo vom face clic pe ‘Site-urile tale’.

Pentru a crea hărți, în fila „Site-urile tale”, vom căuta opțiunea care spune „Hărți” într-un meniu derulant și acolo vom găsi în sfârșit declarația „Creează harta”. Ar trebui să se deschidă imediat o altă filă cu toate instrumentele pentru crearea unui nou traseu, unde putem adăuga markeri, selecta distanțele de la un punct la altul sau măsura suprafața unei zone, crea trasee simple etc.

Ce trebuie să faceți pentru a personaliza o hartă nou creată la stilul dvs?

Unul dintre avantajele pe care le avem la crearea unei hărți în Google Maps este că este foarte personalizabilă, pe lângă faptul că este ușor de modificat datorită faptului că designul tău este stratificat, fiind astfel foarte asemănătoare cu majoritatea editorilor de imagini sau aplicaţiilor de desen. Motivul pentru care putem modifica și/sau șterge un singur strat al unei hărți deja create.

Principala modalitate de a personaliza o hartă este prin adăugarea de informații care pot fi utile, cum ar fi marcarea punctelor de interes sau oprirea. Putem chiar să îi adăugăm anumite atingeri, făcându-l și mai unic, cum ar fi denumirea și punerea hărții noastre o culoare diferită de restul hărților.

Mai mult, se pot face note mici între opriri, puncte sau o parte din traseul destinației noastre, fiind informații utile în cadrul punctelor evidențiate și care pot ajuta la îndrumarea altora dacă dorim să ne publicăm harta cu terți sau pur și simplu, servind ca un memento pentru data viitoare când o facem utilizarea aceleiași hărți.

Unde sunt toate hărțile pe care le-ați creat și ce puteți face cu ele?

Când creăm o hartă înainte de a călători, trebuie să ne asigurăm de anumite lucruri atunci când intrăm în ele. După cum se știe, momentul în care le creăm este atunci când ne aflăm în casă sau într-un hotel, deoarece din motive de securitate în timp ce conducem, această opțiune nu este disponibilă, deoarece pentru a crea hărți trebuie faceți-le direct de pe site din Google Maps.

Dacă vrem să introducem din nou o hartă pe care am creat-o anterior, de pe mobilul nostru vom deschide aplicația, asigurându-ne înainte ca Google Maps să fie complet actualizat la cea mai recentă versiune, iar în partea de jos vom găsi în mijloc, un zona pe care scrie „Salvat”, găsind acolo toate hărțile pe care le-am creat.

În cazul în care folosim versiunea web a Google Maps, trebuie reintroduceți 'Site-urile dvs.', acolo putem vedea locurile pe care le-am salvat și hărțile pe care le-am creat sub numele pe care le-am desemnat.

îl poți edita din nou

Chiar și odată ce harta a fost creată, o putem edita din mers, modificând locurile, adăugând mai multe note sau plasând noi rute. Deși ar trebui să țineți cont de faptul că harta nu ar trebui să fie prea grea astfel încât să nu dureze atât de mult să se deschidă și/sau să se încarce odată ce ne aflăm în mijlocul călătoriei.

Pentru a edita hărțile trebuie să intrăm în contul Google Maps, să căutăm harta în cauză pe care dorim să o edităm în zona ‘Site-urile tale’ și apoi să facem clic pe partea care scrie 'Deschideți în My Maps', in acest fel harta va fi deschisa in cadrul acestei file sau aplicatii unde poate fi editata cu tot confortul hartii.

Dacă doriți să ștergeți o hartă

Odată creată harta noastră, o putem șterge atunci când nu o mai folosim, fie din motive de acomodare a rutelor pe care le folosim frecvent, fie pur și simplu pentru a economisi spațiu. Pentru a face acest lucru, în cadrul hărții noastre trebuie să selectăm între opțiunile unde scrie „Mutați în Coșul de gunoi” sau „Ștergeți”, în funcţie de afirmaţia care ni se arată.

Ce pași trebuie să urmați pentru a partaja o hartă cu altcineva?

Una dintre ultimele opțiuni pe care ni le oferă atunci când creăm o hartă este să o facem publică, astfel încât diferiți utilizatori să o poată folosi pentru a se deplasa în aceleași zone pe care le-am făcut noi. În același mod, îl putem păstra privat, dar îl împărtășim prietenilor și cunoscuților noștri apropiați care doresc să urmeze același traseu pe care l-am urmat noi.

Din opțiunea „Partajare”

Pentru a face acest lucru din opțiunea de partajare, trebuie mai întâi deschideți Google Maps Web, folosind computerul nostru și vom accesa harta pe care am creat-o. În cadrul acesteia, în cele trei bare orizontale ale meniului vom selecta opțiunea 'Share' și imediat ni se va afișa linkul hărții. În cele din urmă, veți folosi același link pentru a partaja harta respectivă.

 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here