Cum să personalizați tema telefonului mobil Xiaomi? - Schimbați-vă ușor lansatorul

Dispozitivele mobile Xiaomi au o serie de instrumente care vă permit să creați un design personalizat cu o varietate de teme și aplicații care vor modifica aspectul ecranului principal pentru a obține o navigare mai bună pe sistemul dvs. mobil și pentru a oferi dispozitivului dumneavoastră o notă personală. Oferind astfel o fluiditate mai bună la utilizare, astfel încât să puteți personaliza tema mobilului dvs. Xiaomi. Aici vă vom arăta câteva recomandări de urmat.

Index()
 1. Cum puteți elimina lansatorul de pe telefon?
 2. Ce ar trebui să faci pentru a schimba lansatorul telefonului tău mobil Xiaomi?
 3. Care sunt cele mai bune lansatoare pe care le puteți descărca pe Xiaomi și cum să le configurați?
  1. Nova Launcher
  2. lansator apex

  Cum puteți elimina lansatorul de pe telefon?

  Eliminarea Launcher-ului de pe telefon nu este o sarcină complicată, totuși, pentru a nu risca să întâmpinați erori pe care vi le aruncă sistemul, este recomandat să fiți sigur de pașii pe care trebuie să îi urmați atunci când decideți să îl eliminați. Acest proces este similar cu eliminarea pictogramelor sau comenzilor rapide.

  1. în opțiune Setările telefonului dvs iar în configurația sistemului asigurați-vă că aplicația Launcher pe care ați instalat-o pe dispozitivul dvs. nu apare în opțiunea de aplicații implicite, deoarece este în general configurată în acest mod pentru a evita să întrebați utilizatorul ce Launcher să folosească în interfața inițială.
  2. Odată ce această opțiune implicită a fost eliminată din aplicația Launcher, sistemul ne va permite să o dezinstalăm direct, pentru a face acest lucru, căutați pictograma Launcher și apoi selectați-o.
  3. În pictograma Launcher apare opțiunea de oprire, și apoi ștergeți datele.
  4. Imediat va apărea un mesaj care vă va spune dacă sunteți sigur că veți dezinstala aplicația.
  5. De asemenea, este important să te uiți în opțiunea aplicații și să verifici dacă această aplicație a fost complet dezinstalată; adică nu ar trebui să apară în interiorul listei, dacă ar fi așa îl selectezi și dai dezinstalare, ceea ce vă va permite în sfârșit odată ce pașii anteriori au fost efectuati.
  6.  Acum deschideți aplicația Launcher pe telefon și va apărea aplicația pe care ați avut-o inițial.

  Ce ar trebui să faci pentru a schimba lansatorul telefonului tău mobil Xiaomi?

  Acest sistem are un set de aplicații implicite pentru a schimba cu ușurință Lansatorul dispozitivului dvs., adăugând noi funcții și modificând aspectul desktopului dvs, Pentru a modifica Lansatorul trebuie doar să urmați acești pași:

  1. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să verificați dacă aveți instalat Nova Launcher sau un alt lansator pe care îl veți selecta pentru dispozitivul dvs.
  2. Odată instalat Lansatorul cu care urmează să lucrați, intrați în setările sistemului și acolo selectați opțiunea Aplicații.
  3. În Meniul Aplicații va fi afișată o listă de opțiuni care vă vor permite să gestionați anumite atribute ale sistemului, în cadrul acestora se află Manager de aplicatii

  Este butonul care ne face să putem alege între Launcher-ul care este implicit, așa este cazul celui care vine instalat din fabrică (System Launcher) sau orice alt Launcher pe care îl avem instalat anterior și vrem să schimbăm.

  • În unele cazuri, se poate întâmpla ca atunci când este afișată lista de Lansatoare care sunt în aplicațiile implicite, Lansatorul pe care urmează să-l activați să nu apară, pentru aceasta, cel mai recomandat este reporniți dispozitivul și să poată actualiza modificările care au fost aduse sistemului.
  • Odată ce noul Lansator este activat, puteți începe să testați toate opțiunile de configurare oferite de acest instrument personalizați temele telefonului dvs. mobil Xiaomi.

  Care sunt cele mai bune lansatoare pe care le puteți descărca pe Xiaomi și cum să le configurați?

  Aici vă vom arăta care sunt cele mai bune opțiuni pentru care puteți obține personalizați temele de pe desktop pe mobilul Xiaomi, tinand cont ca fiecare dintre ele iti pune la dispozitie diferite functionalitati care iti vor permite sa-l adaptezi dupa preferinta. În continuare, avem:

  • Nova Launcher
  • lansator apex
  • lansatorul Microsoft
  • Lansatorul MIUI
  • SmartLauncher 5

  Nova Launcher

  Se bazează pe un instrument desktop care vă oferă noi funcționalități și opțiuni de interfață grafică pentru mobilul dvs. Xiaomi, cum ar fi opțiunea de a ascunde aplicațiile dvs. Permițând așa, depășește opțiunile de bază care aduce dispozitivul dvs. în funcție de preferințele dvs. de utilizare, ceea ce îl face una dintre cele mai populare aplicații, deoarece este opțiunea multor utilizatori.

  În plus, intră doua versiuni grozave: Unul gratuit, pe care îl poți instala fără nicio problemă, și altul care aduce funcții suplimentare pentru a-ți personaliza sistemul, dar în acest caz trebuie să faci o plată suplimentară pentru a-l obține.

  În ceea ce privește unele opțiuni de configurare ale acestei aplicații, odată instalată trebuie să o cauți în lista ta de aplicații și poți începeți să vă personalizați desktopul, selectarea designului inițial care conține tema generală a ecranului, selectarea fundalurilor și culorilor ecranului în funcție de preferințe, precum și a modului în care puteți naviga prin pictogramele de pe ecran, fie prin glisarea în sus, fie prin apăsarea butonul fiecărui buton.

  lansator apex

  Este o aplicație care a fost dezvoltată de câțiva ani și continuă să se adauge noi actualizări ale sistemului mobil, de exemplu, animații pentru teme cu imagini de fundal live și teme pentru modulul de contacte. La fel, vă oferă o modalitate mai bună de a vă personaliza desktopul, deoarece este structurat cu ajutorul unui sistem de foldere și a căutării rapide.

  Deși aceasta este o versiune gratuită, are particularitatea că este compatibilă doar cu sistem Android 4.0 sau mai mare decât aceasta, iar configurarea acestuia se poate face în opțiunea Setări, în aplicațiile de sistem vei selecta opțiunile de ecran, temele preferinței tale și aplicațiile Apex pe care le poți selecta și testa în funcție de preferințe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here