Cum să personalizați al doilea desktop al Xiaomi? - Configurare completă

Una dintre cele mai interesante variante care au fost lansate pe piata in ultimii ani este al doilea instrument spațial care deține dispozitive mobile Xiaomi. Este un al doilea desktop complet separat de datele, fișierele și conținutul casei noastre principale. De acolo, vei avea posibilitatea de a avea o a doua opțiune complet gratuită.

Este clar că, odată ce vă conectați la respectivul desktop, acesta va fi complet gol. Așa că va trebui să ții cont de câteva puncte importante, în cadrul acestora, cum să personalizați acest nou spațiu. În continuare, vă spunem ce ar trebui să faceți dacă doriți să modificați și să personalizați al doilea desktop al Xiaomi.

Index()
  1. Cum funcționează al doilea spațiu al dispozitivelor Xiaomi?
  2. Care este modul în care puteți accesa al doilea desktop?
  3. Ce trebuie să faceți pentru a vă configura desktopul secundar pe Xiaomi?
  4. De ce mobilul tău Xiaomi nu afișează al doilea desktop și ce trebuie să faci pentru a-l rezolva?
  5. Cum puteți adăuga o parolă pentru a accesa al doilea desktop?

Cum funcționează al doilea spațiu al dispozitivelor Xiaomi?

Când vorbim despre al doilea spațiu al Xiaomi, ne referim la un birou nou, total separat de contul nostru principal. Cu alte cuvinte, toate aplicațiile pe care le-am descărcat, toate fotografiile pe care le avem în galeria noastră și tot conținutul pe care l-am găzduit vreodată nu vor apărea în acest nou cont, deoarece este complet separat de acest spațiu de stocare.

The obiectivul principal de a avea un cont suplimentar pe care îl putem folosi pe mobilul nostru este confidențialitatea și securitatea. De exemplu, în cazul în care doriți să vă împrumutați telefonul sau pur și simplu vă cer un apel sau o altă urgență, nu veți avea niciun fel de îngrijorare pentru că, cumva, ajung să sape în fișierele dvs., deoarece veți putea activa al doilea instrument desktop. 

Odată ce ați creat noul cont vei putea observa diferentele care vor fi prezentate, si in cazul in care mobilul tau are capacitatea de Dual SIM, adica 2 cipuri in acelasi timp, vei putea folosi un singur numar intr-un singur spatiu si altul în al doilea birou. Această opțiune este utilizată pe scară largă și de acele persoane care lucrează constant cu mobilul lor, prin urmare, au un cont de serviciu și un cont personal.

Care este modul în care puteți accesa al doilea desktop?

Primul lucru de care ar trebui să ții cont este că această opțiune se găsește în secțiunea de setări a dispozitivului nostru mobil. Prin urmare, primul nostru pas va fi să intrăm direct aici. Odată înăuntru, vom aluneca și vom căuta caseta „al doilea spațiu”. Vom face clic și apoi ni se vor prezenta câteva date și note despre acest instrument interesant.

Va apărea o nouă fereastră în care vom aprecia opțiunea de a 'activa al doilea spațiu'. Odată ce am apăsat acest buton, ni se va oferi de ales între 2 opțiuni, dacă dorim ca noul desktop să aibă sau nu parolă. Odată ce luăm o decizie, în sfârșit, vom fi în al doilea spațiu al nostru, complet gratuit și gata de a fi folosit fără nicio problemă sau inconvenient.

Ce trebuie să faceți pentru a vă configura desktopul secundar pe Xiaomi?

Odată ce sunteți în al doilea cont, puteți alege între diferite opțiuni. Pe de o parte, dacă aveți alte e-mailuri sau chiar un alt număr, puteți înregistra aceste date în noul spațiu al dispozitivului dvs. Xiaomi fără să vă preocupați de desktopul principal, deoarece aceste sectoare sunt complet împărțite. 

Ținând cont de un alt cip, adică un alt număr de telefon, vă puteți conecta la Whatsapp sau Telegram ca contact nou. Această opțiune este utilizată în mod normal de acele persoane care lucrează de pe mobil sau pur și simplu au viața personală și cea profesională împărțită. Prin urmare, utilizarea unui al doilea spațiu în mobil este esentiala in aceste cazuri.

Pe de altă parte, concentrându-vă mai mult pe estetică, atunci când vă aflați pe al doilea desktop al Xiaomi, veți observa că tema și tapetul sunt diferite. Adică sunt predeterminate. Asta înseamnă că poți modificați și personalizați toate aceste detalii după bunul plac, oferind o nouă interfață celui de-al doilea spațiu al dispozitivului mobil.

Pentru a termina, amintiți-vă că puteți descărca și alte aplicații care va apărea doar în acest nou spațiu. Acesta este poate unul dintre cele mai interesante puncte ale acestei opțiuni incredibile pe care ne-o oferă Xiaomi.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor lucruri date despre acest instrument interesant Trebuie să rețineți că spațiul sau spațiul de stocare al dispozitivului dvs. mobil rămâne același. Prin urmare, trebuie să fii conștient de aplicațiile, fotografiile, videoclipurile și fișierele pe care le găzduiești pe telefon pentru ca în acest fel să nu fie ocupat tot spațiul disponibil.

De ce mobilul tău Xiaomi nu afișează al doilea desktop și ce trebuie să faci pentru a-l rezolva?

Odată ce un al doilea spațiu a fost creat pe mobilul tău Xiaomi, vom avea o opțiune sau o comandă rapidă. Adică un buton cu care putem intra pe al doilea desktop al telefonului. Această secțiune apare în mod normal în pagina principală și o putem vedea ca un buton albastru numit „schimbare”

Problema este că, potrivit comunității MIUI sau comunității Xiaomi, mulți utilizatori au depus plângeri, deoarece butonul respectiv nu apare pe pagina principală. Dar adevărul este că aceasta nu este singura opțiune pe care o avem pentru a putea intra în al doilea spațiu. 

Cealaltă alternativă este să mergi la secțiunea de setări a dispozitivului nostru mobil. Acolo, printre toate opțiunile, ne vom localiza în secțiunea 'open second space'. Odată ce se face acest lucru, va apărea o nouă fereastră în care vom putea vedea din nou opțiunea „al doilea spațiu”. Vom da click aici si gata. Vom fi intrat fara nici o problema.

Cum puteți adăuga o parolă pentru a accesa al doilea desktop?

Efectuarea acestui pas este simplă, deoarece este una dintre primele variante care vi se prezintă atunci când creați un spațiu nou în Xiaomi. Odată ce începeți să creați al doilea desktop, vi se va prezenta opțiunea de a plasa sau nu securitatea noului dvs. cont.

Va trebui să facem clic pe 'Da', pentru a decide apoi dacă plasăm un model de blocare, un ac sau înregistrarea amprentei noastre și atât. Vom avea o parolă în acest instrument interesant.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here