Cum să comanzi butonul argintiu youtube fără cod de verificare? - Cerințe

când ai ajuns la 100.000 de abonați, Youtube vă felicită pentru această mare realizare cu butonul argintiu, care trebuie să revendicați cu un cod pe care îl primiți împreună cu notificarea de revendicare a premiului, dar ce se întâmplă dacă nu primiți codul?. Nu se întâmplă nimic, de obicei durează 1 săptămână să ajungă de la verificarea că ești eligibil odată ce ai ajuns la 100.000 de abonați este manual și poate dura atât de mult, dar dacă durează mai mult decât atât, ar trebui să contactați YouTube prin intermediul echipei de asistență pentru creatori, unde vă vor canaliza situația și vă vor ajuta să solicitați butonul.

Index()
 1. De ce nu am primit notificarea cu butonul argintiu pe YouTube??
 2. Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a avea placa mea de argint??
  1. Depășește un anumit prag de abonați
  2. Activează-ți contul Google
  3. Nu aveți încălcări
  4. Respectați termenii și condițiile
  5. Aplicați regulile de conținut adecvate
  6. Conținut „original”
  7. Fără informații înșelătoare sau „Spam”
 3. Cum fac YouTube să trimită butonul argintiu la adresa mea??
 4. Cât de curând pot primi butonul meu YouTube după valorificarea codului??
 5. Cât de curând pot primi butonul meu YouTube după valorificarea codului??

De ce nu am primit notificarea cu butonul argintiu pe YouTube??

Dacă încă nu ai fost notificat direct pe canalul tău, nu înseamnă că nu vă puteți revendica butonul, Trebuie doar să scrieți un e-mail direct pe e-mailul de asistență YouTube, explicând că nu primiți notificarea și că doriți să știți cum să vă revendicați premiul, după aceasta, vi se va trimite un cod cu care puteți introduce " pagina. premii” de pe Youtube și revendicați-vă butonul.

Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a avea placa mea de argint??

Pentru ca recompensa care este butonul de argint sa ti se ofere este necesar ca ați îndeplinit o serie de cerințe, deoarece acestea sunt cele care garantează că ai devenit cu adevărat un Youtuber sau Creator de conținut care merită sau este situat la nivelul de merit să aibă butonul argintiu. În continuare, puteți vedea care sunt acestea:

Depășește un anumit prag de abonați

Realizarea necesară pentru a primi premiul de curtoazie care este butonul de argint în ceea ce privește abonații este de a ajunge și/sau depășește suma de 100.000 de abonați simultane în cont. Simultan se referă la faptul că trebuie să ai suma totală de 100.000 de persoane abonate în acest moment, nu se numără persoanele care s-au abonat și apoi s-au dezabonat.

Activează-ți contul Google

Trebuie să aveți un cont Google activ, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți un cont Google, nu neapărat către un e-mail Gmail (rețineți că este posibil să accesați Google cu conturi de la alți furnizori de adrese de e-mail) dar dacă contul Google.

Nu aveți încălcări

Până să ajungi la 100.000 de abonați, nu puteți avea încălcări nerezolvate ale regulilor comunității sau încălcări ale drepturilor de autor, deoarece dacă da, livrarea premiului dumneavoastră va fi suspendată până la rezolvarea acestor cazuri.

Respectați termenii și condițiile

În caz contrar, trebuie să aveți conținut în conformitate cu termenii și condițiile de serviciu YouTube poti primi sanctiuni sau mergi la revizuire pentru a rezolva aceste probleme, plus conținutul dvs. poate fi șters.

Aplicați regulile de conținut adecvate

Pentru a fi eligibil ca beneficiar al premiului pentru a ajunge la 100.000 de abonați, canalul dvs. trebuie să respecte regulile privind conținutul adecvat pentru advertiseri pentru conținutul generat de bani.

Conținut „original”

Conținutul canalului dvs trebuie sa fie originala pentru a primi premiul, adică nu poți folosi un număr mare de mențiuni, sau folosirea de fragmente sau a întregului conținut sau personaje ale altor artiști atunci când acestea sunt protejate prin drepturi de autor.

Fără informații înșelătoare sau „Spam”

Canalul și conținutul tău trebuie să se ocupe de conținut creativ sau veridic deoarece, în caz contrar, dacă este conținut înșelător sau spam, acesta va fi eliminat de pe platformă și nu vei fi eligibil pentru a primi premiul.

Cum fac YouTube să trimită butonul argintiu la adresa mea??

Revendica-ți butonul argintiu pentru a fi trimis la adresa ta, este foarte simplu, trebuie doar să mergi la canalul tău normal și să verifici notificarea pe care YouTube o trimite canalului tău, odată ce notificarea a fost revizuită ar trebui să te uiți la codul pe care ți-l trimit acolo.

Odată ce ai codul, mergi pe portalul de premii pentru creatori, odată coborâți până când obțineți butonul care spune „obține premiul meu”, acum urmează acești pași:

 1. Scrie codul tau (cel care ti-a fost trimis de youtube).
 2. Apoi, continuați să scrieți numele canalului dvs.
 3. Odată făcut acest lucru, trebuie să completați un formular cu informațiile dvs. personale și de contact (încercați să completați corect toate informațiile).
 4. Selectați 'confirmați' și apoi 'confirmați comanda'.

Dacă nu ați primit notificarea butonului argintiu, îl puteți revendica scriind un e-mail direct echipei de asistență YouTube, vă recomandăm să scrieți direct la această adresă de e-mail [email protected, acolo trebuie să puneți subiectul 'silver butonul cerere ' iar în mesaj explici cazul tău atașând link-ul canalului tău.

Cât de curând pot primi butonul meu YouTube după valorificarea codului??

Odată ce ai ajuns la 100 de mii de abonați pe canalul tău YouTube, trebuie să aștepți aproximativ 30 de zile, după acest timp, notificarea cu care poți acum să-ți revendici recompensa ar trebui să apară pe panoul canalului tău.

Amintiți-vă că, odată ce completați formularul pe care pagina creatorilor vă solicită să revendicați butonul, poate dura aproximativ o lună până când premiul dvs. ajunge la adresa specificată în formular. Totuși, rețineți că acest timp este variabil, deoarece depinde de țara în care locuiți.

Cât de curând pot primi butonul meu YouTube după valorificarea codului??

După ce ai solicitat butonul argintiu la birourile Youtube, ei va procesa cererea și va trimite butonul prin curier (frecvent UPS) la adresa pe care ați furnizat-o, atunci timpul de așteptare va fi timpul necesar procesării expedierii adăugat la timpul necesar pentru ca coletul să ajungă acolo unde vă aflați, fără a lua în calcul dacă există noutăți de la fel, de aceea, se recomanda sa fii atent la urmarirea serviciului de curierat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here