Cum să transfer sau să convertesc un document Word în PDF gratuit fără a utiliza programe de pe computerul meu sau de pe telefonul mobil

Cu toții am văzut nevoia de a ne converti propriul document în PDF, dar, din păcate, nu avem întotdeauna acces la programe sau platforme care fac acest lucru într-un mod ușor rapid, automat si eficient.

Și este că din ignoranță credem că convertirea lui în PDF este imposibilă de pe propriul computer fără niciun program, dar o putem face în Word unde scriem și mai presus de toate, fără a necesita o conexiune la internet.

Cum să transfer sau să convertesc un document Word în PDF gratuit fără a utiliza programe pe computerul meu sau pe telefonul mobil
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acest lucru sună destul de incredibil și este, pe toate computerele Windows de când a fost lansat și, ca marcă, este unul dintre cele mai bune de când a fost lansat oferi o versiune gratuită 7 zile din toate programele care compun Microsoft Office.

PDF este un tip de extensie pe care toată lumea ar trebui să-l cunoască prin care este posibil să salvezi documente doar în citire și apoi să le citești din nou sau să le poată trimite ca needitabile, adică un fișier numai pentru citire, și putem converti un Word normal obișnuit într-un PDF fără programe externe sau conexiune la internet.

The versiune gratuită este grozav că ni-l oferă și când este terminat, continuă să-ți ofere și o versiune gratuită prin platforma lor web.

Dar aceasta are anumite dezavantaje precum că nu include toate funcțiile și se limitează, de asemenea, la faptul că poate fi folosit doar cu o conexiune la internet, ceea ce este exact ceea ce nu ne dorim.

În plus, Word are un număr imens de funcții pe care le poate îndeplini și despre care probabil nu știai nimic, de aceea în acest tutorial am să te învăț cum să repede converti un document de la Word la PDF fără să vă ia mai mult de 5 secunde, atât de uimitor? să vedem.

Index()
  1. Convertiți un document Word în PDF
  2. Lucruri de reținut despre documentele PDF

Convertiți un document Word în PDF

Ceea ce nu îți va lua mai puțin de 5 secunde este să faci documentul, acest lucru funcționează în mod evident pe timpul tău și cu cât de repede mergi, dar salvarea documentului sau convertirea lui din Word în PDF este posibilă cu câțiva pași simpli:

  • Trebuie să aveți documentul pe care doriți să-l convertiți deja descărcat pe computer și în format Word.
  • Deschideți documentul și mergeți la „Fișier” dacă l-ați salvat deja, apăsați pe „Salvare ca” dacă tocmai l-ați terminat și nu a fost salvat, doar "Salvează".
  • Selectați "Desktop" sau folderul în care doriți să-l salvați.
  • Odată ce îl salvați, se va deschide o fereastră mică, aceasta vă va permite să modificați doar 2 lucruri: numele și chiar sub tipul documentului, aici ar trebui să eliminați „Document Office Word” și puneți PDF.
  • Este optiunea de mai mult sau mai putin la mijloc si este cu majuscule, odata ce o salvezi lucrarea este terminata si o ai convertit in PDF.

După cum vedeți, acest lucru v-a luat mai puțin de 5 secunde și ar putea dura mai puțin dacă o faceți imediat când termini documentul, cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere câteva lucruri atunci când vă convertiți documentul în PDF și acestea sunt ceea ce vă voi spune în continuare.

Lucruri de reținut despre documentele PDF

Cuvântul nu se luptă cu formate PDF întrucât din Word însuși puteți crea formulare editabile, printre multe alte lucruri, Word este o platformă multifuncțională de pe care puteți crea etichete și dicta prin voce.

Fără îndoială, nu există nicio funcție lăsată în afara acestui program, totuși există lucruri de luat în considerare despre documentele pe care le salvăm în PDF si sunt urmatoarele:

  • În mod implicit, acestea sunt doar pentru citire nu neaparat acestea trebuie scrise pe computer, sunt multe fișiere PDF care sunt scanări ale foilor vechi etc.
  • PDF-urile pot fi transforma înapoi în cuvânt, dar este posibil ca acestea să nu copieze bine sau ca la transformarea lor să pierzi părți din text mai ales dacă acestea sunt scanări ale cărților vechi sau ale unor copii.
  • Fișierele PDF sunt destul de grele, așa că este recomandat să le comprimați .rar sau o altă extensie folosind programe precum WinRar, astfel încât ulterior să le puteți extrage cu ușurință indiferent dacă aveți sau nu o parolă și folosiți-le fără să vă ocupați prea mult, oricum ar fi ideal să eliberați spațiu pe hard disk dacă aveți multe fișiere PDF.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here