Cum să transferați muzică de pe iTunes pe telefonul Android? - diverse metode

Dacă aveți un telefon Android și ați folosit iPhone înainte, nu ar trebui să vă faceți griji că pierdeți muzica pe care o aveați stocată în iTunes. Astăzi vă vom învăța cum puteți transfera muzica pe care ați salvat-o pe iPhone orice dispozitiv Android. Amintiți-vă că puteți transfera mai multe lucruri de la Apple pe computer.

Index()
  1. Unde se află folderul de muzică iTunes pe computer?
  2. Cum să transferați melodii de pe iTunes pe Android folosind computerul?
  3. Care este cea mai bună modalitate de a transfera muzică de pe iTunes pe Android folosind Muzică Youtube?
  4. Cum să utilizați AirDroid pentru a transfera muzică de pe iTunes pe Android?

Unde se află folderul de muzică iTunes pe computer?

Locul în care putem găsi folderul de muzică iTunes poate varia, deoarece nu toată lumea păstrează folderul de muzică iTunes în același loc. Cu toate acestea, dacă ați selectat setările standard când descărcați aplicația Apple, cel mai probabil veți găsi folderul iTunes în directorul muzical de pe computer.

În cazul în care folderul nu este acolo, puteți deschide Browser de fișiere și scrieți cuvântul iTunes în motorul de căutare, astfel încât Windows să înceapă să caute toate fișierele de pe computer cu acest nume. Astfel vei găsi fără greșeală folderul iTunes.

Cum să transferați melodii de pe iTunes pe Android folosind computerul?

În folderul iTunes pe care îl vom fi localizat anterior, introduceți și căutați secțiunea iTunes Media și căutați secțiunea Muzică. În această secțiune este toată muzica pe care am achiziționat-o prin iTunes. De asemenea, puteți remedia melodiile cu gri.

După ce am pregătit folderul iTunes Music, următorul lucru pe care trebuie să-l facem este să căutăm cablul USB al noului dispozitiv Android la care urmează să punem muzica. Îl conectăm la computerul nostru, deschidem folderul care conține toate fișierele de pe telefon și căutăm folderul muzical a telefonului.

Acum că avem deschis folderul Muzică al telefonului, căutăm folderul iTunes Music și selectați toate fișierele din dosar și trageți-le în folderul Muzică Android. Va trebui să așteptăm ca fișierele să treacă înainte de a putea face altceva, deoarece acest lucru ar putea împiedica procesul de transfer al muzicii.

De asemenea, dacă doriți, puteți crea un folder pe desktop și trageți toată muzica de pe iTunes pe care doriți să o mutați în dispozitiv mobil Android. Și odată ce totul este acolo, doar tăiați folderul de pe desktop și inserați-l în folderul de muzică al telefonului.

Poate sa personalizați noul folder de muzică creată de pe desktop sau din secțiunea de telefon. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să schimbi numele pentru a ști ce melodii ai recuperat de pe iTunes.

Care este cea mai bună modalitate de a transfera muzică de pe iTunes pe Android folosind Muzică Youtube?

Cel mai bun și cel mai rapid mod de a trimite muzica iTunes pe telefonul Android folosind Muzică YouTube este prin intermediul încărcarea fișierelor sincronizate. Pentru a putea face acest proces, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să schimbi formatul iTunes la melodiile pentru unul comun, astfel încât să poată fi încărcat pe YouTube Music.

Dacă nu știți cum să vă convertiți muzica iTunes, amintiți-vă că puteți glisa melodiile iTunes într-un folder și de acolo le puteți încărca într-un convertor de muzică online pentru a-l transforma într-un format MP3 sau în orice alt format acceptat de YouTube.

După ce muzica este gata să fie încărcată, ceea ce trebuie să faci este să intri pe YouTube, să cauți partea din Muzica pe YouTube, faceți clic pe pictograma fotografiei dvs. de profil și uitați-vă unde scrie Încărcați muzică.

Făcând clic pe încărcați muzică, puteți trage fișierele pe care doriți să le încărcați pe YouTube Music și așteptați ca acestea să se încarce. Odată ce melodiile sunt încărcate pe platformă, va apărea un mesaj care vă va spune că sunt deja a finalizat procesul și gata, acum poți intra pe YouTube Music de pe dispozitivul tău Android și poți descărca melodiile.

Cum să utilizați AirDroid pentru a transfera muzică de pe iTunes pe Android?

Utilizarea AirDroid pentru a transfera muzică de pe iTunes pe dispozitivul tău Android este, de asemenea, o altă opțiune foarte bună pe care o poți folosi. Trebuie doar să aveți folderul de muzică iTunes localizat pe computer (pe care ar trebui să îl aveți deja) și instalați aplicația AirDroid pe computerul dvs. și pe telefonul unde doriți să fie muzica descărcată de pe vechiul dispozitiv Apple.

Odată ce ai îndeplinit cerințele pe care le-am menționat anterior, tot ce trebuie să faci este urmați pașii de mai jos:

Deschidem aplicația AirDroid de pe computerul nostru, apoi selectăm folderul de muzică iTunes sau dacă doriți să creați un nou folder o puteți face și îl tragem în aplicație. Așteptăm să încarce toate fișierele și nu va trebui decât să le transferăm pe telefon.

Deja am încărcat fișierele acum trebuie deschide aplicația de pe telefon și căutăm fișierele pe care le-am încărcat de pe computerul nostru.

După ce am localizat folderul, trebuie descărcați folderul de pe telefonul nostru și gata, vei avea toate melodiile iTunes direct pe telefonul tău mobil fără a fi nevoie să conectezi un cablu USB.

Muzica pe care ați descărcat-o pe telefon prin AirDroid poate fi utilizați-l în orice aplicație de player pe care îl aveți pe dispozitivul mobil. Așa că nu va trebui să intri în aplicație de fiecare dată când vrei să asculți o melodie trecută de pe iTunes.

Este important să rețineți că aplicația AirDroid nu este deloc gratuită. Prin aceasta ne referim că, deși nu te costă nimic să-l descarci, cu versiunea gratuită vei putea descărca doar o anumită cantitate de dimensiune per utilizare. Daca vrei sa il folosesti fara limite va trebui sa achizitionezi versiunea Premium care are o valoare mai mult sau mai puțin de aproximativ 1,99 dolari pe lună. De asemenea, puteți transfera fișiere de pe Android pe computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here