Cum să transferați contactele dintr-un cont de Gmail în altul?

Știm că Google oferă utilizatorilor o varietate de servicii, de la excelentul său motor de căutare până la serviciul său online remarcabil și remarcabil Gmail, acesta depășește cu mult un e-mail, deoarece vă permite să vă păstrați documentele, fotografiile și contactele într-un mod simplu. . și în siguranță. Aici vă vom arăta cum să vă transferați contactele de la un utilizator Gmail la altul.

Index()
 1. Unde este opțiunea „Exportare” din contul tău Gmail?
  1. Ce anume se exportă?
 2. Care este procesul de export de contacte dintr-un cont în altul în Gmail?
  1. Mai întâi exportați-le din primul cont
  2. Apoi importați-le în al doilea
 3. Alternative la Gmail „export” și „import” pentru a vă muta contactele
  1. SIM
  2. Fișiere VCF

  Unde este opțiunea „Exportare” din contul tău Gmail?

  Pentru a găsi alternativa 'Export' în contul dvs. Gmail, trebuie să accesați Google Contacts. Apoi, în stânga sus, faceți clic pe mai multe acțiuni și apoi puteți localiza elementul Export.

  Ce anume se exportă?

  Puteți transmite și descărca cu ușurință, precum și cu exactitate datele dvs. de e-mail Gmail. Cu acest serviciu puteți descărca datele pe care nu le-ați șters, precum și să vă creați propriul fișier pentru a păstra informațiile pe care le preferați sau să utilizați datele printr-un alt serviciu. Articolele care urmează să fie exportate includ:

  1. Conținutul mesajelor, anteturile și atașamentele la mesaje.
  2. Mesajul schiță.
  3. Etichete Gmail cu următoarele categorii de mesaje:
  • Primit, necitit și trimis.
  • cele mai importante.
  • Din chat, din coșul de gunoi și din dosarul Spam.
  • arhivat.
  • Dintre toate acele file de clasă care sunt afișate în interfața de utilizare web.
  • cel tăcut.
  • Cele deschise de utilizator.
  • Citiți cecurile trimise expeditorului.
  • Cele programate să fie livrate în viitor.
  • Amânat.
  • Subiecte cu răspuns automat.
  • Răspunsuri șablon păstrate de utilizator.
  • The titluri definite de consumator și coduri IMAP secrete.
  • Setarile utilizatorului.
  • semnături de e-mail.
  • Adresele expeditorului delegat.
  • Alte adrese de cont.
  • adrese de expediere.
  • Filtrele.
  • adrese blocate.
  • Ora de încheiere a unui mesaj amânat.
  • Exportați date din agenda de adrese gmail sau Google.

  Dacă aveți un dispozitiv cu sistem Android și locuiți și în Spania, ar trebui să știți cum să obțineți un cont Google Pay și să aflați cum să îl utilizați cu ușurință. Deoarece este un portofel grozav care este utilizat pe scară largă datorită ușurinței sale în momentul plății și că nu trebuie să oferi un venit suplimentar pentru a deschide un cont.  

  Care este procesul de export de contacte dintr-un cont în altul în Gmail?

  Este obișnuit să doriți să vă schimbați contul Google din diverse motive, deși trebuie să țineți cont de mai multe aspecte pentru a o face corect, printre acestea se numără și contactele, deoarece cu serviciul Gmail puteți salva cu ușurință contacte de pe dispozitivul dvs. mobil. Aici vă vom arăta cum să o faceți într-un mod simplu:

  Mai întâi exportați-le din primul cont

  Pe dispozitivele Android, cel mai simplu mod de a vă transfera contactele este secțiunea Contacte disponibilă în Google. Veți găsi acest articol în Magazinul Play. Odată ce aplicația este descărcată, puteți să o introduceți și să începeți să o utilizați.

  1. Intra in sectiunea Configurare, la care vei avea acces prin cele trei linii care se afla in sus si in stanga. Odată ajuns acolo, faceți clic pe Setări
  2. Găsiți secțiunea Gestionați contacte, și faceți clic pe butonul Export.
  3. În continuare, conturile de telefon vor fi afișate pe ecran, alegeți-l pe cel din care doriți să transferați contactele și faceți clic pe Exportați fișierul.vcf. 

  Apoi importați-le în al doilea

  1. Să-l facă trebuie să accesați secțiunea principală a aplicației Contacte și faceți clic pe cele trei linii de configurare.
  2. Apoi alegeți contul de destinație, apăsând pe el. În cazul în care nu observați, va trebui să vă conectați făcând clic pe secțiunea Adăugați alt cont.
  3. Apoi glisați înapoi la alternativele de configurare, găsiți Gestionați contactele și faceți clic pe Import, după ce faceți clic pe Fișier .vcf apăsați OK.
  4. În cele din urmă alegi contul în care vrei să-ți păstrezi contactele. După aceasta, trebuie să localizați documentul în sistemul dvs. de fișiere .vcf pentru a adăuga la noul cont Gmail. 

  Dacă apare o situație în care trebuie să trimiteți un mesaj prin aplicația WhatsApp, dar nu sunteți disponibil să faceți acest lucru, vă sugerăm opțiunea de programare a mesajelor folosind WhatsApp Web, deoarece acest element va fi destul de practic, mai ales în acele ocazii când iti place sa feliciti o persoana.

  Alternative la Gmail „export” și „import” pentru a vă muta contactele

  Mai jos vă oferim câteva alternative de export și importare din serviciul electronic Gmail pentru a vă putea transfera contactele:

  SIM

  1. În primul rând, trebuie să porniți dispozitivul Android pe care nu îl veți mai folosi.
  2. Apoi, faceți clic pe pictograma „Contacte” pentru a accesa lista care conține contactele dvs.
  3. Ca urmare a, faceți clic pe pictogramă pentru a accesa meniul de alternative.
  4. Și faceți clic pe alternativa 'Import/export', apoi faceți clic pe figura 'Export pe cartela SIM'.
  5. Va fi afișată o listă cu contactele dvs. și cu o fereastră de confirmare chiar lângă fiecare. O veți alege individual sau o puteți face și selectând opțiunea „Exportați toate”. 
  6. Odată ce se face acest lucru, va fi afișat un ecran de confirmare. În acest fel aveți deja contactele alese anterior pe cartela SIM. 
  7. În cele din urmă, acum puteți introduce cartela SIM în noul dispozitiv mobil.

  Fișiere VCF

  1. Pe dispozitivul mobil, fie că este un telefon sau o tabletă Android, accesați aplicația Contacte .
  2. În stânga sus, faceți clic pe Meniu. Configurare și import.
  3. Apoi faceți clic pe File.vcf.
  4. Îl așezi și apoi tu alegi fisierul .vcf pe care doriți să îl importați.

  Dacă cunoașteți pe cineva care are o problemă precum tremur sau paralizie și dorește să folosească un telefon mobil, cel mai bun ajutor al lui va fi asistentul vocal Google. Cu acesta puteți învăța să utilizați Voice Access pe telefonul mobil Android prin controlerul vocal. Aceasta este o aplicație incredibilă pentru a vă putea controla telefonul mobil folosind vocea. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here