Cum să transferați parolele de la Chrome la Edge pe computerul dvs. cu Windows 11?

Majoritatea browserelor de internet au opțiunea de a importa și exporta date, pentru a sincroniza toate informațiile stocate în diferite browsere. Adică, puteți salva parolele, istoricul și datele de completare automată în Google Chrome și apoi puteți vedea parolele salvate în Edge.

Este foarte obișnuit să aveți nevoie să vă conectați cu e-mailul în browser pentru a putea trece parole de la Chrome la edge, deoarece datele de profil sunt cele exportate. Adică, informațiile sunt stocate în e-mailul dvs. și sunt trimise către celălalt browser.

Un fapt important este că puteți efectua acest proces chiar și de pe dispozitivul mobil. Veți observa că aveți opțiunea de a exporta date atunci când utilizați vizualizarea desktop Google Chrome, apoi puteți trimite acele date descărcate către orice dispozitiv prin e-mail pentru a le sincroniza cu browserul ales de dvs.

Index()
 1. Care sunt avantajele și dezavantajele de a avea parolele dvs. de la Chrome la Edge?
 2. Ce este necesar pentru a putea utiliza exportul de parole între browsere?
 3. Care sunt pașii pentru a trimite parolele Chrome către Microsoft Edge?
 4. De ce Chrome nu vă permite să exportați parolele computerului și cum să le remediați?
 5. Cum să importați restul informațiilor din browser în Google Chrome?
  1. Marcaje și autentificare automată

Care sunt avantajele și dezavantajele de a avea parolele dvs. de la Chrome la Edge?

Majoritatea oamenilor au învățat cât de important este să salvezi parolele, fie notate într-un caiet, pe blog sau chiar într-o notă digitală pe computer sau pe telefonul mobil. Dar avantajele de a avea parolele în Chrome sau Edge sunt incomensurabile. Cu alte cuvinte, imens. Printre ele avem:

 • Nu se pierd niciodată, deoarece le puteți recupera oricând, chiar dacă nu aveți nevoie să le memorați.
 • Acestea sunt stocate pe un server cloud care le permite să fie sincronizate sau vizualizate de pe orice dispozitiv.
 • Confort mai mare deoarece sunt scrise automat dacă le păstrați în cache.
 • Securitate mai mare deoarece in caz de furt puteti inchide sesiunea de pe alt dispozitiv.

Ar trebui să știi asta în dezavantaje nu găsim nimic concret, singurul lucru este că aceste browsere consumă o cantitate mare de memorie RAM, chiar și la fiecare actualizare se adaugă mai multă greutate, ceea ce face ca spațiul disponibil să scadă.

Ce este necesar pentru a putea utiliza exportul de parole între browsere?

Tu ar trebui conectați-vă la browserul dvs. Google Chrome cu e-mailul dvs email pentru a putea folosi exportul de parole, pe lângă menținerea unei conexiuni stabile la internet, deși acest lucru este opțional, trebuie să știți că utilizarea datelor vă permite să exportați ultima sincronizare.

Se întâmplă și cu browserul care va importa parolele. Adică trebuie să vă autentificați cu același e-mail și să sincronizați datele, sau să le importați pe cele descărcate.

Care sunt pașii pentru a trimite parolele Chrome către Microsoft Edge?

Trebuie să știi că în acest proces parolele tale salvate în Google Chrome nu vor fi șterse, dimpotrivă, acum vei avea un copia în Microsoft Edge Browser. Pașii pentru a vă trimite parolele sunt următorii:

 1. Deschideți browserul Microsoft Edge.
 2. Faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus pentru a afișa opțiunile.
 3. Mergi la Setari'.
 4. În secțiunea „Profiluri”, faceți clic pe „Importați datele browserului”.
 5. Se afișează bara „Importați acum datele browserului” în care trebuie să faceți clic pe „Alegeți ce doriți să importați”.
 6. În fereastra „Importați datele browserului”, trebuie să alegeți browserul Google Chrome pentru a importa date.
 7. Bifați caseta pentru „Parole salvate” și altele, dacă este preferința dvs.
 8. Faceți clic pe „Importați” și gata.

De ce Chrome nu vă permite să exportați parolele computerului și cum să le remediați?

Amintește-ți că trebuie conectați-vă la google chrome astfel încât parolele tale să fie salvate și să le poți exporta altfel nu va fi posibil. De asemenea, pentru a rezolva probleme legate de parole și export de date, trebuie doar să actualizați Google Chrome la cea mai recentă versiune.

de asemenea la reinstalați browserul tot felul de probleme sunt rezolvate, deoarece dacă sunteți autentificat în Google Chrome și tot nu puteți exporta parole. Prin reinstalarea aplicației veți observa că această eroare va fi rezolvată imediat.

Cum să importați restul informațiilor din browser în Google Chrome?

Când exportați parolele din Google Chrome în Microsoft Edge, aveți opțiunea de a transmite restul informațiilor dvs. Chiar dacă te-ai autentificat la mai multe profiluri, poți să-l alegi pe cel pe care îl preferi sau să repete procesul de mai multe ori, pentru a avea toate parolele, în Microsoft Edge. De exemplu:

Marcaje și autentificare automată

Când treceți parolele de la Google Chrome la Edge, veți observa asta casetele de selectare pentru a alege ceea ce doriți să importați sunt toate active. Dacă vrei doar parolele, trebuie să dezactivezi celelalte casete, altfel nu va fi necesar să faci asta. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Deschideți browserul Microsoft Edge.
 2. Faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus pentru a afișa opțiunile.
 3. Mergi la Setari'.
 4. În secțiunea „Profiluri”, faceți clic pe „Importați datele browserului”.
 5. Se afișează bara „Importați acum datele browserului” în care trebuie să faceți clic pe „Alegeți ce doriți să importați”.
 6. În fereastra „Importați datele browserului”, trebuie să alegeți browserul Google Chrome pentru a importa date.
 7. Lăsați toate casetele activate.
 8. Faceți clic pe „Importați” și gata.

Odată ce procedura este încheiată, veți observa asta vei avea toate marcajele pe care le-ați avut în Google Chrome, veți observa chiar imediat datele de autocompletare folosite în pagini. Adică utilizatorii și parolele, astfel încât să vă puteți autentifica automat.

Dacă aveți vreo problemă să trece parole de la Chrome la edge pe computerul tau cu Windows 11 nu ezita sa consulti suportul tehnic pentru a rezolva orice tip de eroare legata de stocarea browserelor Web.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here