Cum să transferați fotografii de pe iPhone pe Android fără a pierde calitatea? - Pas cu pas

da trebuie să-ți transferi fotografiile de pe iPhone pe Android o vei putea face intr-un mod foarte simplu, stim ca de multe ori poti trece cu usurinta fotografiile dar calitatea scade foarte mult, asa ca va fi necesar sa inveti sa iti treci imaginile fara a pierde calitatea!

Index()
 1. Cum să se potrivească formatele de imagine și video pe ambele dispozitive?
 2. Care este cea mai bună modalitate de a vă transfera fișierele de pe iPhone pe Android?
  1. Folosind Bluetooth
  2. Cu Telegram Web
  3. Link cu Google Foto
  4. Creați o copie de rezervă pe computer
  5. Utilizați o aplicație precum MobileTrans

  Cum se potrivește formatele de imagine și video pe ambele dispozitive?

  Formatele implicite pentru fotografii și videoclipuri sunt 'JPEG' și 'H.264' dar iPhone folosește HEIF și HEVC că sunt formate eficiente și comprimate dar că mobilurile cu Android pot avea probleme în a le traduce, așa că trebuie să schimbați formatele iPhone-ului astfel încât să facă fotografii în JPEG și să înregistreze videoclipuri în H264.

  Această modificare trebuie făcută de pe iPhone prin introducerea setărilor, mergând la cameră și 'Formate' și alege „Cel mai compatibil” de aici imaginile vor fi de aceeași calitate, dar vor fi mai compatibile cu toate dispozitivele. Deși ar trebui să mergeți și la setări, apoi „Fotografii” și, în final, „Transfer pe Mac sau PC” și apoi selectați „Automat”, aceasta vă asigură că fișierele media vor fi trimise în formate JPEG și HD.264.

  Care este cea mai bună modalitate de a vă transfera fișierele de pe iPhone pe Android?

  Există diferite moduri prin care poți folosi trimiteți fișierele de pe iPhone pe mobil Android. O poți face din Bluetooth, Google Photos, Telegram Web sau chiar cu o aplicație.

  Folosind Bluetooth

  Trebuie să știți că nu puteți trimite fișiere prin Bluetooth între un iPhone și un Android, deoarece acest lucru nu este permis, totuși există o modalitate foarte similară de a vă transfera fișierele multimedia în acest fel, va fi prin WIFi, practic procesul va fi cel la fel, dar chiar mai repede. Singura cerință este ca ambele mobile au aceeași conexiune la rețea WiFi.

  Trebuie să instalați aceeași aplicație pe ambele dispozitive, care se numește Trimite oriunde, este disponibil pe ambele dispozitive, apoi ar trebui să procedați după cum urmează:

  1. Deschideți aplicația pe iPhone.
  2. Există o secțiune pe care trebuie să o alegi, se numește 'Trimite' trebuie să alegi tipul de fișier pe care vrei să-l trimiți, fie el fotografii sau videoclipuri.
  3. Selectați fotografiile și faceți clic pe 'Creați cheia'. Veți primi un cod din 6 cifre.
  4. Pe mobilul Android care urmează să primească fotografiile/videoclipurile, trebuie să deschideți aplicația și, în câmpul 'Primire', să introduceți codul din 6 cifre.
  5. Apăsați „Enter” și transferul va începe.

  Cu Telegram Web

  Telegram este o platformă unde poti trimite imagini foarte usor, funcțiile sale sunt folosite pentru sincronizarea fișierelor între computere (computer-mobil), pentru a vă trimite fotografiile sau videoclipurile puteți încerca să o faceți de pe PC. Aceștia sunt pașii pentru a vă trimite fișierele.

  1. Deschide platforma Telegram pe computer, poți introduce contul folosind codul QR.
  2. Găsiți chat-ul unde doriți să trimiteți fotografia.
  3. În stânga există o pictogramă de clip, atingeți-o.
  4. Se va deschide o fereastră „Alegeți fișierele”, alegeți-le pe cele pe care doriți să le trimiteți.
  5. Vor fi afișate două opțiuni cu fotografiile „Trimite ca fotografie” sau 'Trimite ca fișier' alegeți să trimiteți ca fișier deoarece calitatea originală este respectată.

  Link cu Google Foto

  Puteți folosi linkul cu Google Foto pentru a vă muta fotografiile și videoclipurile pe un Android, trebuie doar să o faceți aveți aplicația Google Foto instalată pe iPhone, procesul va fi după cum urmează:

  1. Primul pas va fi să instalați Google Foto din App Store.
  2. Conectați-vă cu contul pe care l-ați conectat pe Android.
  3. Accesați iCloud și dezactivați opțiunea de ștergere a fotografiilor sincronizate, trebuie să mergeți la setările iPhone și să introduceți ‘Fotografii’ trebuie să bifați opțiunea ’Descărcați și păstrați originalele'.
  4. Deschide Google Foto.
  5. Activați backup-ul din profilul dvs. care se află în colțul din dreapta sus.
  6. Alegeți „Calitate înaltă”.

  Vă rugăm să rețineți că backupul poate dura câteva minute, ore sau chiar zile în funcție de viteza internetului dvs, ce da este că trebuie să păstrați ecranul iPhone-ului dvs. aprins pentru ca backupul să fie făcut.

  Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să vă accesați contul Android și veți avea toate fotografiile și videoclipurile în cont, ca atare fotografiile nu vor fi fizic pe mobil, dar le veți găsi în Google Foto și le veți descărca. Trebuie să știi că în mod normal Google Foto face o copie de rezervă automată dar poți dezactiva această opțiune.

  Creați o copie de rezervă pe computer

  Pentru a face o copie de rezervă a iPhone-ului pe computer și, astfel, a o transfera pe mobilul Android, trebuie să procedați astfel:

  1. Conectați-vă iPhone-ul printr-un cablu la computer.
  2. Trebuie să fi descărcat anterior iTunes pe PC, aici trebuie să dai clic pe butonul iPhone care se află în stânga sus.
  3. Trebuie să faceți clic pe 'Rezumat'.
  4. Alege 'Fă backup acum'.
  5. Trebuie să criptați copiile de siguranță, selectați „Criptați backupul local”,

  Apoi ar trebui să vedeți copiile de siguranță care sunt stocate pe computer, selectați „Ediție” apoi în 'Preferințe' iar apoi în 'Dispozitive' aici puteți descărca fotografiile dorite și apoi le puteți transfera pe mobilul Android. O altă opțiune pe care vă recomandăm este să vă transferați fotografiile de pe iPhone pe un Pendrive sau USB, acest lucru se poate face foarte ușor.

  Utilizați o aplicație precum MobileTrans

  De asemenea, puteți utiliza un program pentru a vă transfera fotografiile de pe iPhone pe Android, poti transmite fotografii, videoclipuri, muzica etc. Cu un singur clic, ceea ce trebuie să faci este să urmezi o serie de pași pe care îi vom indica:

  • Trebuie să descărcați și să instalați MobileTrans pe computer.
  • Faceți clic pe „Transfer telefonic”.
  • Conectați-vă iPhone și Android la PC.
  • Selectați fotografiile și videoclipurile.
  • Faceți clic pe ‘Start’ și va începe în proces.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here