Cum să transferați automat contactele de pe Messenger pe Skype?

Odată cu declarațiile recente ale companiei Microsoft, de eliminare a Windows Live Messenger, care urmează să fie înlocuit cu aplicația Skype, mulți utilizatori au văzut nevoia să-și transfere contactele de la o aplicație la alta, de aceea, în acest articol, vom te invata sa activați sincronizarea pentru a transmite contacte.

Index()
 1. Ce cont Microsoft ar trebui să fie activ?
 2. Este esențial să porniți Skype cu contul Microsoft?
 3. Care este modalitatea de a importa contactele Facebook Messenger?
 4. Cum să transferați alte contacte pe Skype?
  1. Înregistrați contacte în contul Microsoft

Ce cont Microsoft ar trebui să fie activ?

Deoarece programul Skype aparține companiei Microsoft, din 2011, fiecare cont creat în Outlook, Messenger sau Hotmail, sunt valabile pentru a putea intra în aplicație, în același mod putem accesa cu contul nostru de Facebook, întrucât cele două companii sunt asociate.  

Este esențial să porniți Skype cu contul Microsoft?

Singura modalitate de a activa sincronizarea și de a transfera contactele Messenger în agenda noastră de contacte Skype este accesarea cu un cont care aparține companiei Microsoft. 

Cu toate acestea, putem crea și un cont nou în mod tradițional în aplicație, dar atunci când faceți acest proces există posibilitatea ca contactele să nu poată fi sincronizate de la o aplicație la alta, de aceea este recomandat să vă conectați cu contul Microsoft pentru a economisi timp și pentru a asigura sincronizarea.     

Care este modalitatea de a importa contactele Facebook Messenger?

Efectuarea acestui proces de sincronizare este extrem de simplă, va fi suficient să localizați aplicația în meniul de pornire, în cazul în care nu este descărcată, accesăm magazinul de aplicații pentru a descărca aplicația pe dispozitiv, iar apoi urmam următorii pași:

 • Odată descărcată aplicația, vom face clic pe ea pentru a putea intra în contul nostru.
 • Vom observa fereastra de autentificare, facem clic pe opțiunea 'conectați-vă cu contul Microsoft'.
 • Apoi vom plasa datele contului nostru Messenger, Outlook sau Hotmail pentru a ne autentifica.
 • În fereastra următoare vom selecta una dintre cele două opțiuni care apar ca „Am un cont Skype” sau „Creează un cont Skype”, pentru a confirma programul și a îmbina cele două conturi.
 • Programul va verifica dacă cele două conturi au fost comasate și pentru următorul va trebui conectați-vă cu informațiile contului dvs. Microsoft
 • Drept urmare, contactele noastre care se află în contul Microsoft vor apărea acum automat în agenda de contacte a aplicației. 

Trebuie remarcat faptul că, dacă doriți să vizualizați doar contactele din Messenger, faceți clic pe 'Toate' și selectați opțiunea 'Messenger' pentru a ascunde celelalte contacte Skype.  

Cum să transferați alte contacte pe Skype?

Aplicația are diferite modalități de a adăuga sau de a gestiona contacte noi în caietul nostru, fiind una dintre cele mai tradiționale, din secțiunea de căutare, sau sincronizându-ne contactele de pe telefonul mobil sau computer la cont, aceste opțiuni se pot face astfel:

Din secțiunea de căutare:

 • Introducem numele sau adresa de e-mail a utilizatorului pe care dorim să-l găsim în bara de căutare.
 • Când apare contactul, faceți clic pe adăugare
 • Trimitem un mesaj utilizatorului pentru ca acesta să confirme solicitarea.

Când sincronizați agenda de contacte:

 • Click pe poza de profil
 • Facem clic pe „Setări” și facem clic pe „Contacte”
 • Faceți clic pe caseta ‘Sincronizarea contactelor' pentru a-l activa.

O altă opțiune disponibilă în versiunea plătită, Skype Credit, este cauta dupa numarul de telefon, astfel încât să puteți efectua apeluri sau trimite mesaje din aplicație. De asemenea, putem trimite și partaja contacte între conturile Skype, doar prin intrarea în chat, apăsând opțiunea 'Carte de contact' și apoi 'Trimite' contactul selectat.

Înregistrați contacte în contul Microsoft

Dacă dorim să eliminăm un utilizator din lista noastră de contacte, procesul este foarte simplu și va împiedica utilizatorul să contacteze din nou persoana respectivă, o vom face după cum urmează:

 • Mergem la fila corespunzătoare contactelor
 • Lăsăm contactul apăsat sau facem clic dreapta pe contactul pe care vrem să-l ștergem.
 • Apăsăm pe opțiunea ’Șterge contactul
 • În fereastra de confirmare pe care o vom observa, apăsăm din nou opțiunea „Șterge contactul”.

De remarcat că putem continua să observăm profilul utilizatorului, dar nu îl vom putea contacta. Dacă dorim să ștergem o varietate de contacte, va fi suficient doar să selectăm apăsând tasta ‘CTRL’ și făcând clic pe fiecare și apăsând opțiunea ‘Șterge persoanele de contact'.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here