Cum să transferați fișiere, fotografii și videoclipuri de pe iPad, iPhone și iPod pe PC cu sau fără iTunes

Cu toții ne dorim să păstrăm nu doar în memoria noastră amintirile momentelor frumoase trăite și împărtășite cu cei dragi, ocazii speciale precum o nuntă mare, absolvirea unui copil, o călătorie de neuitat, dar îți dai seama că nu mai ai suficient spațiu pe smartphone și doriți să transferați fișiere, fotografii și videoclipuri de pe iPad, iPhone sau iPod pe computer cu sau fără iTunes.

Cum să transferați fișiere, fotografii și videoclipuri de pe iPad, iPhone și iPod pe PC cu sau fără iTunes
Vezi acest videoclip pe YouTube

Aici vrem să vă arătăm cum să treceți toate aceste fișiere importante și să le salvați într-un mod ușor, iTunes într-un software care acționează ca un player media pe computere și dispozitive mobile. În plus, are marea funcție de sincronizați produsele Apple, fie de pe computere desktop sau laptopuri, fie de pe orice dispozitiv mobil Apple.

Acest software este disponibil pentru Windows, acolo unde putem sincronizați dispozitivele noastre Apple cu computerul nostru, va fi posibil să faceți acest lucru și cu orice Mac. În orice caz, dacă ați pierdut fotografiile șterse, le puteți recupera cu ușurință de pe iPhone sau iPad.

Index()
 1. Mod de a transfera fișiere, fotografii și videoclipuri de pe iPad, iPhone și iPod pe PC cu sau fără iTunes.
 2. O altă metodă de a transfera fișiere video și foto de pe iPad, iPhone și iPod pe PC fără iTunes

Mod de a transfera fișiere, fotografii și videoclipuri de pe iPad, iPhone și iPod pe PC cu sau fără iTunes.

Dacă aveți un iPad, iPhone sau iPod, puteți folosi iTunes pentru a transmite fișierele între computer și dispozitiv folosind aplicații pentru a partaja fotografii, imagini etc. Pentru a transfera fișiere, urmați pașii pe care îi listăm și astfel veți salva toate fișierele pe computer fără probleme.

 1. Primul conectați dispozitivul la computer, printr-un cablu USB sau USB-C sau cu conexiune prin Wi-Fi.
 2. Apoi, în aplicația iTunes de pe computer, accesați „Dispozitiv” care se află în stânga sus.
 3. Apoi faceți clic pe partajați fișiere.
 4. Când lista apare în stânga, alegeți aplicația dispozitivului pe care o veți folosi pentru a transfera fișierele.
 5. Apoi vom selecta fișierul de transferat în lista din dreapta, Faceți clic pe „Salvați în”; și alegeți unde doriți să salvați fișierul.
 6. Fișierul va fi salvat în locația pe care ați selectat-o.

O altă metodă de a transfera fișiere video și foto de pe iPad, iPhone și iPod pe PC fără iTunes

iTunes a fost întotdeauna folosit pentru a transfera imagini și alte tipuri de fișiere între dispozitive IOS, de când ați învățat cum să transferați fișiere, fotografii și videoclipuri de pe iPad, iPhone și iPod pe PC cu iTunes, acum vreau să vă spun alte modalități care există de a vă transfera fișierele fără iTunes.

Putem folosi alte aplicații pentru a înlocui iTunes, unele sunt: ​​AnyTrans, dr.fone, CareFone, puteți chiar să utilizați „Google Foto”, aceste aplicații ușurează gestionarea fișierelor sau imagini cu alte funcții precum recuperarea datelor, backup în cloud etc... Va depinde de aplicația pe care o alegeți.

 • Dacă doriți să utilizați cel mai recomandat, care este AnyTrans, trebuie să îl descărcați din App Store.  

Pentru a trece pe fișiere video și foto de pe iPad, iPhone și iPod la PC fără iTunes în aceste aplicații este similar pentru toate. Vă lăsăm pașii pe care trebuie să îi urmați.

 1. Mai întâi, fișierul este descărcat, faceți dublu clic pe Run pentru a-l instala pe computer.
 2. Ne conectăm dispozitivul prin cablu USB, apoi facem clic pe opțiunea „Transfer fotografii de pe dispozitiv pe PC”. Doar în aplicația CareFone accesați „Gestionați fișierele”.
 3. În următoarea fereastră care se deschide puteți vedea toate fișierele precum: muzică, videoclipuri, fotografii și contacte.
 4. Alegeți fotografiile sau videoclipurile dorite transfer alege ruta de export, Ce este orice folder?.
 5. În cele din urmă, veți avea toate imaginile sau orice fișier pe care l-ați transferat în folderul pe care l-ați alocat pentru salvare.

Și, în orice caz, puteți chiar să restabiliți o copie de rezervă oricând doriți să o faceți, fie cu iCloud, fie cu orice platformă pe care ați ales-o. Avem o mare varietate de posibilități de a transfera fișiere video și fotografii de pe iPad, iPhone și iPod pe computer cu sau fără iTunes. Nu încetați să vă salvați toate fișierele în cazul unei posibile pierderi, în special pe cele importante.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here