Cum să organizezi cel mai bun schimb de cadouri pe WhatsApp? - prieten secret

Știm că Schimbul de cadouri este un obicei foarte frumos al sărbătorilor, în care depinde de tine să surprinzi acel prieten secret cu un detaliu grozav, în timp ce celălalt se gândește cine i-ar primi. În mod tradițional, schimbul este organizat prin celebrele 'buci de hârtie'. Dar știați că acum puteți efectua tragerea la sorți pentru schimbul de cadouri prin WhatsApp. În acest articol vă vom arăta cum.

Index()
 1. De ce ai nevoie pentru a organiza un schimb de Crăciun cu familia sau prietenii tăi?
  1. Instalați „Prieten Invizibil 22” pe telefonul mobil
 2. Cum să utilizați „Side Secret 22” pentru a crea un giveaway virtual și a organiza un schimb?
 3. Ce aspecte poti configura pentru a organiza perfect un schimb?
  1. Stabiliți un buget pentru fiecare cadou
  2. Adăugați comentariile sau recomandările necesare
 4. Cum vor ști membrii schimbului cu cine sunt prieteni secreti??
  1. Prin intermediul unui link WhatsApp

De ce ai nevoie pentru a organiza un schimb de Crăciun cu familia sau prietenii tăi?

Primul lucru de care este nevoie și pe care îl recomandăm pentru o bună organizare pentru schimbul de Crăciun cu familia sau prietenii este ia în considerare un timp pentru a o face, Recomandăm minim 16 zile pentru a nu lăsa pe ultimul minut, și astfel să poți dedica timpul necesar și să oferi ceva pe placul persoanei căreia urmează să-i faci cadou.

O altă variantă care poate facilitează sarcina la organizarea unui schimb, Este o aplicație pentru a efectua extragerea. Sunt destul de ușor de manevrat și cel mai bun lucru este că minimul necesar este ca toți cei care vin să participe să aibă un e-mail. În continuare vă vom spune una dintre ele.

Instalați „Prieten Invizibil 22” pe telefonul mobil

Mai întâi trebuie să descărcați aplicația, pe care o veți găsi disponibil pentru ambele Dispozitive Android și iOS , în Play Store sau Apple Store. Este o aplicație destul de sigură și 100% gratuită.

Dacă sunteți unul dintre utilizatorii cărora le place să fie mereu la curent cu versiunile actualizate ale aplicației și funcțiile telefonului mobil, trebuie să știți că una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din întreaga lume este aplicația WhatsApp și dacă și tu ești fan al emoji-urilor, trebuie să fii conștient că cu ea poți trimite o „Inimă ascunsă” prin mesaj oricărei persoane de contact dorite.  

Cum să utilizați „Side Secret 22” pentru a crea un giveaway virtual și a organiza un schimb?

Când ați descărcat aplicația Invisible Friend 22 pe telefonul dvs. mobil, veți intra în ea și veți crea un grup în care Trebuie să specificați numărul de participanți care va face parte din schimb și vei plasa numele corespunzătoare dacă vrei să o faci manual sau poți pur și simplu să trimiți participanților linkul grupului pe care l-ai creat și astfel fiecare îl completează cu numele și e-mailul lor. 

De asemenea, prieten invizibil cu tine oferă posibilitatea de a stabili un buget pentru cadouri și în plus, dacă doriți niște condiții, de exemplu o temă. Când ați specificat deja toate datele necesare, aplicația are opțiunea excelentă de a putea partaja printr-un link prin e-mail sau orice altă rețea socială celorlalte persoane care fac parte din schimb.

Când vor intra pe link, va apărea numele persoanei care trebuia să facă cadoul. Aplicația se va ocupa de atribui automat persoana și nu va fi nici un inconvenient ca numele să fie repetate și nici nu va fi rândul tău să te dai. În acest fel, nu trebuie decât să vă faceți griji să vă gândiți la cadoul ideal de oferit prietenului secret.

Ce aspecte poti configura pentru a organiza perfect un schimb?

Luați aceste sfaturi pe care vi le vom spune în continuare, astfel încât organizează un bun prieten secret și astfel vei avea toți membrii fericiți în momentul schimbului. De asemenea, dacă ajungi să participi la diferite schimburi, acestea îți vor lăsa amintiri bune despre fiecare.

Stabiliți un buget pentru fiecare cadou

Există întotdeauna problema că unii membri ai schimbului ajung să cheltuiască mai mult decât alții pe cadouri. Pentru a preveni această inegalitate între participanți și pentru a nu genera nemulțumiri pentru cei care au dat mult și ceilalți au primit puțin, este de maximă importanță stabilirea unui buget pentru cadou în care toți membrii sunt de acord. Acestea sunt două opțiuni de luat în considerare atunci când te referi la buget:

 • trebuie stabiliți o sumă de bani de înțeles pentru toți participanții. 
 • Ar trebui să ia în considerare faptul că, dacă este o sumă mică, cadourile ar trebui să fie mai simple.

Dacă vrei partajați conținut pe rețelele sociale, cum ar fi Twitter, Trebuie să țineți cont de faptul că ea vă poate aplica o bandă de umbră pentru a detecta o utilizare necorespunzătoare a acesteia, iar dacă vă întrebați despre ce este vorba, pur și simplu vă plasează în umbră. Dar nu vă faceți griji, puteți elimina „banda de umbră” din contul dvs. de Twitter și, astfel, scăpați de această limitare silențioasă. 

Adăugați comentariile sau recomandările necesare

Este indicat să aveți recomandări de la alții membri cu privire la idei de schimb de cadouri, O varianta foarte buna este ca fiecare sa intocmeasca o lista, in care sa plaseze lucrurile pe care si-ar dori sa i se faca cadouri, clar, in bugetul pe care si l-a stabilit.

Această opțiune este foarte bună, deoarece le va permite să aibă o idee despre cadoul care îi place persoanei respective și să nu creadă că le vom oferi ceva care nu le va fi de folos.

Cum vor ști membrii schimbului cu cine sunt prieteni secreti??

Dacă folosești aplicația pe care am menționat-o mai înainte, trebuie să știi că participanții la schimbul de cadouri vor afla cine este prietenul lor secret prin notificare care va anunța persoana care va oferi cadoul. 

Prin intermediul unui link WhatsApp

Dacă vrei să trimiți linkul prin WhatsApp, poți efectuează cu ușurință numai pe opțiunea de invitare și astfel să-i împărtășească celorlalți membri rezultatul numelui persoanei căreia vor trebui să-i dea.

Dacă vă gândiți să descărcați aplicația Snapchat, ar trebui să știți că este o aplicație care are funcția de trimitere și partajare a subiectelor multimedia, cum ar fi fotografii și videoclipuri care durează aproximativ 24 de ore, așa că vă recomandăm să obțineți cea mai recentă versiune de Snapchat pentru Android, astfel încât să puteți utiliza toate filtrele sale cele mai recente.  

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here