Cum să optimizați un computer Windows

  • 74 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Dacă doriți să aveți computerul la capacitate maximă, trebuie să aveți un instrument ca Tweak Me!, care se ocupă de optimizarea Windows. O face transparent, oricine poate folosi aplicația, este valabilă pentru începători și experți. Cu acesta, veți face echipa dvs. să lucreze fluid în cele mai multe ocazii. Vei trece pe o interfață foarte simplă și intuitivă, în care predomină o multitudine de opțiuni, pe care le vei gestiona fără probleme. Când rulați programul pentru prima dată, vi se va solicita să creați un punct de restaurare a sistemului, deci ce se poate întâmpla.

Cum funcționează TweakMe?!?

Este un program conceput pentru cele mai recente versiuni de Windows. Funcționează cu Windows XP, Vista, 7 și 8, dar nu cu Windows 10. când îl porniți, Tweak Me! se va ocupa de detectarea sistemului pe care l-ați instalat pe computer și sunt oferite doar setările corespunzătoare. Acestea, setările, sunt împărțite în diferite secțiuni, de la performanță la interfața cu utilizatorul, prin securitatea UAC sau actualizări de sistem, printre altele. Sunt afișate în culori diferite, de la verde la roșu, în funcție de nivelul de dificultate implicat, de la mic la mare, de la utilizatori neexperimentați la experți sau riscanți. Pe măsură ce lucrați, programul, după selectarea setărilor, arată rezultatele obținute.

de asemenea curatenie

Pe lângă setări, există și opțiuni de curățare pentru referințe la aplicații inutile sau fișiere cache, printre alte opțiuni posibile. Funcția Startup Manager, pentru a face pornirea mai rapidă, este o altă opțiune prezentă în toate versiunile de Windows, cu excepția Windows 8. Meniul contextual permite accesul la functiile care servesc la dezactivarea tuturor optiunilor care nu sunt folosite.

O mulțime de setări

Tweak Me! este un instrument foarte recomandat care oferă mai mult de 180 de modificări ale registrului, ceea ce va ajuta la creșterea performanței sistemului, făcându-l și mai sigur. Este un program perfect conceput care, după acțiunile sale, nu provoacă defecțiuni în echipament. În plus, așa cum am spus deja, ceva ce nu trebuie să uităm este ușurința în utilizare. Simțiți-vă liber să descărcați și să instalați Tweak Me! pe computer, este gratuit.

Acces

Pentru a obține această aplicație, accesați Tweak Me!. Este un program care nu afectează buna funcționare a sistemului. Scopul său principal este de a menține Registrul Windows întotdeauna curat și optimizat, ceea ce are ca rezultat o mai bună funcționare a computerului.

  • 74 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here