Cum să ascundeți și să dezactivați aprecierile paginii pe Facebook

De obicei, când ne gândim la o rețea socială populară care se ocupă în principal de socializarea globală, ne vine în minte un cuvânt, „Facebook”. De obicei, atunci când vă împărtășiți interesele personale în acest fel, uneori ați dori să le ascundeți, iar Facebook vă oferă această opțiune. Cum să încarci fotografii și să le lași nepublicate ascunde like-urile pe facebook.

Cum să dezactivați și să ascundeți aprecierile paginii pe Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

Facebook are mai multe funcții care oferă utilizatorului o experiență mai bună atunci când interacționează cu respectiva rețea socială. În principal, avem opțiunea de a partaja conținut personal pe Facebook, cum ar fi fotografii sau videoclipuri.

În plus, îți permite să le salvezi permanent în profilul tău ca un fel de cloud, atâta timp cât nu te hotărăști să ștergi singur albumele, acestea vor rămâne acolo.

În prezent este una dintre cele mai utilizate platforme de pe planetă, fiind absolut cunoscută de toată lumea, ceea ce o face una dintre cele mai populare și proeminente rețele de socializare care există în prezent. În mare parte, toți oamenii își postează interesele în mod public pe profilul lor.

Din fericire, acest site vă oferă opțiunea de a rezolva această problemă dezactivarea sau ascunderea acesteia de comunitatea Facebook.

Fiind una dintre cele mai lucrate și mai configurate platforme pentru cea mai bună performanță și cea mai bună experiență pentru utilizatori, avem opțiuni pentru orice. De la eliminarea fotografiei de copertă, a unei postări, a unei etichete, a unei fotografii sau chiar la schimbarea informațiilor noastre personale cu una mai actuală.

Pana cand ascunde și dezactivează „aprecierile” (like-uri) paginilor de Facebook.  Prin urmare, veți cunoaște diferite metode pentru a face acest lucru cu ușurință.

Index()
  1. Diferența dintre urmărirea și apreciarea unei pagini de pe Facebook
  2. Pași pentru a elimina sau a dezactiva „Like-urile” din paginile Facebook

Diferența dintre urmărirea și apreciarea unei pagini de pe Facebook

Înainte de a configura această opțiune pentru a elimina vizibilitatea intereselor noastre pe pagini, trebuie să știm ceva foarte semnificativ: ce urmărește o pagină și ce îți place?, este îndoiala care se poate naște în mintea noastră când interacționează cu paginile publice de Facebook.

The urmăriți o pagină de pe facebook, Este considerat faptul de a dori să fii atent și să primești notificări de la pagina respectivă despre noul său conținut, noile servicii sau produse.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să dai like paginii pentru a fi la curent cu toate aceste informații noi, poți pur și simplu să o urmărești și nu se va observa public că simțiți interes pentru pagină, dar veți primi toate notificările despre aceeași.

The da like unei pagini de facebook, presupune primirea în secțiunea dvs. de știri a conținutului public pe care pagina dorește să-l partajeze, înseamnă și că vă exprimați un tip de atracție sau interes față de conținutul care este expus pe o anumită pagină fără a avea vreun angajament obligatoriu sau suplimentar.

Cunoscând diferențele și clarificând unele îndoieli cu privire la aceste alternative ale paginilor de interes nostru de pe Facebook, continuăm să învățăm cum să eliminați sau să dezactivați aceleași elemente. Într-un mod ușor și rapid, putem încheia cu procedura care va fi explicată mai jos.

Pași pentru a elimina sau a dezactiva „Like-urile” din paginile Facebook

În principal ar trebui autentificați-vă cu numele de utilizator și parola Pentru a putea accesa startul Facebook, odată ce te-ai autentificat, mergi la partea de configurare care se află în partea dreaptă sus a paginii. Are o formă unică de săgeată îndreptată în jos.

După deschiderea acestei file, ne poziționăm cu cursorul mouse-ului, fie pe un PC, fie pe laptop, pe opțiunea care scrie configurație (dacă este de pe telefon mobil, apăsăm pur și simplu aceeași opțiune).

De îndată ce pagina se încarcă, se vor deschide diverse opțiuni. În interiorul segmentului numit setări pentru anunțuri, vom selecta opțiunea care spune reclame care includ acțiuni sociale.

Acolo veți avea două opțiuni disponibile pentru selecția dvs., care sunt, Numai prieteni sau nimeni. Acest lucru va predetermina dacă un astfel de conținut va fi vizualizat de prietenii tăi de pe Facebook sau de nimeni. În acest punct selectăm opțiunea numită nimeni.

Odată ce această opțiune este dezactivată sau dezactivată, nimeni nu va putea vedea like-ul persoanelor sau paginilor pe care le urmărești. Și nu vor putea accesa niciodată comentarii la publicații, evenimente la care ați participat. Sau conținut care a fost partajat anterior sau în prezent pe pagina respectivă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here