Cum să ascund sau să ascund aplicația Tinder pe telefonul meu Android

Pentru mulți oameni, utilizarea Tinder, o aplicație de întâlnire cu oameni, poate duce la sentimentul de rușine sau vinovăție din diferite motive. S-a dovedit că această aplicație ajută la găsirea unui partener pe lângă întâlnirea de noi prieteni, totuși, apariția acestei aplicații poate cauza probleme, mai ales dacă ești într-o relație.

Cum să ascund sau să ascund aplicația Tinder pe telefonul meu mobil Android
Vezi acest videoclip pe YouTube

În acest articol vă vom învăța cum să ascundeți sau să ascundeți Tinder pe telefonul dvs. Android într-un mod simplu. Vom vorbi cu tine despre cum să o faci direct, în funcție de versiunea smartphone-ului tău. Pe lângă recomandarea aplicațiilor care vă vor permite să păstrați Tinder protejat de oamenii din afara acestuia.

Index()
  1. Cum să ascundeți sau să ascundeți Tinder pe Android?
    1. Folosiți „Seif”
    2. App Hider
  2. Hidden Tinder, acum ce?
  3. Tinder nu este pentru toată lumea

Cum să ascundeți sau să ascundeți Tinder pe Android?

Să începem cu cel mai simplu mod de a preveni ca Tinder să fie vizibil pe smartphone-ul nostru, și asta este eliminarea accesului direct la aplicație din ecranul principal de Android-ul tău. Va fi suficient să apăsați și să țineți apăsată pictograma pentru a o putea duce acolo unde scrie „Ștergeți” sau unde există un semn de coș de gunoi, implicit. Pe de altă parte, puteți, de asemenea, „Eliminați accesul” care va șterge comanda rapidă de peste tot. Cu toate acestea, putem încă obține Tinder din "Setări">"Aplicații".

Folosiți „Seif”

În unele versiuni de Android vom găsi o aplicație din fabrică numită "Sigur". În el putem stoca toate aplicațiile pe care ni le dorim și le putem proteja cu un PIN unic. În acest fel, vom împiedica orice terț să acceseze Tinder, indiferent dacă are mobil.

Cu toate acestea, dacă mobilul tău nu are această funcționalitate, va trebui să o faci descărcați o aplicație din Google Play Store care vă permite să efectuați aceeași acțiune.

App Hider

O aplicație specializată pentru scopurile noastre este App Hider. Acest lucru ne permite să creăm un folder cu o parolă în care putem stoca toate aplicațiile pe care dorim să le protejăm de terți. În acest caz, Tinder este aplicația pe care vrem să o protejăm.

Trebuie doar să intri în Google Play Store, să scrii „Ascunderea aplicației” în motorul de căutare și faceți clic pe prima opțiune sau direct pe aplicație. Apoi îl descarci ca orice altă aplicație, aștepți să fie instalat și îl vei putea folosi. De asemenea, îl puteți instala direct din Magazinul Google Play de pe web.

Puteți descărca și alte aplicații în același scop, cu toate acestea, App Hider are tot ce aveți nevoie pentru a vă proteja Tinder. La fel, după ce ascundem aplicația, nu trebuie decât să ne întrebăm: acum ce?

Hidden Tinder, acum ce?

Pe lângă App Hider, există mai multe aplicații cu care poți ascunde aplicații, așa că trebuie să alegi. Pe de altă parte, avand Tinder ascuns iti permite sa fii mai calm când cineva vă verifică mobilul, ceea ce nu ar trebui să se întâmple.

Cu toate acestea, știm asta confidențialitatea ta este cea mai importantă și de aceea te ajutăm să-l protejezi. Este întotdeauna bine să faci o potrivire pe Tinder, dar dacă nu ești sigur ce cred alții, cel mai bine este să ascunzi aplicația.

Pe de altă parte, dacă pur și simplu nu doriți ca nimeni să vadă ce faceți pe Tinder, fie că este vorba despre potriviri sau conversații cu alte persoane, puteți ascundeți cu ușurință scurtătura. Folosiți doar aplicația pe care am menționat-o mai înainte sau puteți căuta și altele care vă oferă ceea ce căutați: ascunde Tinder.

Tinder nu este pentru toată lumea

Dacă ascunzând Tinder eviți o problemă, poate că cel mai bine este să nu ai un cont. Este întotdeauna mai bine trăiește cu conștiința curată, deși aveți deja instrumentele pentru a evita orice tip de conflict.

Pe de altă parte, dacă sunteți unul dintre cei care tocmai intră în lumea Tinder, vă puteți înregistra sau crea un cont fără a introduce un număr de telefon. În acest fel, cu atât mai puține informații de contact aveți pe platformă, cu atât va fi mai ușor să o părăsești când vrei.

Tinder este o platformă foarte populară printre tineri și adulți pt oferă posibilitatea de a întâlni oameni noi, și chiar să găsească un partener. În principal, acesta din urmă, deci a avea această aplicație în timp ce sunteți într-o relație vă poate aduce neplăceri.

Sper că cu aceste informații poți să-ți ascunzi Tinder-ul fără probleme și, astfel, să împiedici pe oricine altcineva să spioneze ceea ce faci tu cu el. Nu uitați să comentați prietenilor tăi, pe lângă comentarii, ne vedem data viitoare!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here