Cum să ascund sau să șterg numele de familie de pe Facebook și să las doar numele meu

Atunci când ne creăm un cont într-o rețea de socializare sau aplicație de mesagerie directă, ne dorim să ne ofere opțiuni simple și ușor de înțeles. Dar asta ne permite și să le edităm oricând. Facebook cea mai folosită rețea de socializare din lume înțelege acest lucru și acum putem face ceva ce înainte nu era posibil. Și de aceea vă vom învăța pașii ascunde sau șterge numele de familie de pe Facebook și că rămâne doar numele tău.

Este faptul că mulți utilizatori urăsc să ofere date sensibile pe rețelele de socializare, asta pentru a evita să fie expuși sau să nu fie ușor de localizat de către nimeni. Din motivele expuse, ele sunt valabile, deoarece toată lumea vrea să aibă intimitate. Și nu arată date precum numărul de telefon, numele sau ziua de naștere, este dreptul lui.

Cum să ascund sau să șterg numele de familie de pe Facebook și să las doar numele meu
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dar cum este posibil să facem acest lucru, dacă este necesar atunci când ne creăm un cont de Facebook, să ne punem numele de familie. Ei bine, aceasta este ideea acestui articol, pentru a vă arăta un truc grozav cu ajutorul căruia veți putea ascunde aceste informații fără a provoca probleme platformei.

În rețeaua de socializare este posibil să vă faceți private poza de profil sau fotografiile pe care le-ați încărcat pe Facebook.  Deci haideți să vedem atunci ce vom face ascundeți sau eliminați numele de familie și lăsați doar prenumele.

Index()
  1. Pași pentru a elimina sau a ascunde numele de familie pe Facebook
  2. Schimbați limba profilului nostru de Facebook

Pași pentru a elimina sau a ascunde numele de familie pe Facebook

Este adevărat că, în ciuda faptului că este o rețea de socializare foarte populară, sunt mulți care astăzi o critică pentru că expune confidențialitatea utilizatorilor. Dar, din fericire, acum este posibil să facem anumite ajustări sau să editam unele date pe care le-am dat la crearea contului. Și cu asta vom realiza doar asta arata numele nostru si dispare numele de familie.

Așadar, pentru a realiza acest truc, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne conectăm la Facebook așa cum o faci în mod regulat, introducând email-ul și parola dvs. Dacă aveți două conturi, nu vă faceți griji, vă puteți conecta la ambele simultan.

Aici trebuie să clarificăm că va exista o particularitate și care va permite reușita acestui truc. Și vom folosi un proxy și acesta va fi dintr-o țară asiatică, adică din Indonezia.

Odată ce suntem pe pagina de facebook acasă, Vom merge în partea de sus pentru a apăsa opțiunea „Setări”. Odată făcut acest lucru, vom căuta opțiunea „Limbi” pentru a putea modifica această secțiune. Următorul pas va fi să selectăm noua limbă care ne va permite să ascundem numele de familie și acesta va fi „Bahasa Indonesia”.

Schimbați limba profilului nostru de Facebook

Primul lucru pe care îl vom observa este că toate se va schimba drastic și nu vom înțelege literele care apar acum în profilul nostru. Deci ne putem simți puțin pierduți atunci când selectăm o opțiune. Următorul pas este să mergem la opțiunile contului și vom alege prima opțiune care apare în meniu.

Această acțiune ne va duce la o nouă fereastră și în ea vom găsi alte opțiuni într-o altă limbă, dar vom selecta „Sunting”. Această opțiune nu va permite editarea datelor contului nostru și în acest caz vom șterge numele de familie. Și vom lăsa doar numele care este exact ceea ce căutăm.

Odată ce acest pas este făcut, va trebui doar să facem clic pe caseta albastră care are următorul mesaj scris în indoneziană “TinjauPerubahan”. Odată făcut acest lucru, va apărea un mesaj nou și o casetă în care trebuie să scriem parola pe care o folosim pentru a intra în contul nostru de Facebook.

cum vezi deja vei avea contul tau fara nume de familie iar acum trebuie doar să te întorci la setările profilului tău și să alegi limba spaniolă ca să poți înțelege totul din nou. Și pentru a termina, trebuie doar să dezactivezi proxy-ul și în acest fel am păcălit Facebook pentru a-ți putea avea contul fără nume.

Asta pentru că în această țară asiatică este permisă crearea de conturi doar cu numele și astfel se încheie articolul în care v-am arătat cum să ascundeți sau să eliminați numele de familie de pe Facebook.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here