Cum să ascund fotografiile sau imaginile din galerie și cameră de pe telefonul meu mobil Samsung

Este foarte frecvent ca fiecare persoană să aibă o cantitate mare sau mică de conținut privat în galeria noastră Fie că este vorba de lucruri de familie sau personale, atunci dacă cineva ne cere să ne împrumutăm dispozitivul mobil, vom trece printr-un moment de tensiune în timp ce ne ține mobilul.

Cum să ascund fotografiile sau imaginile din galerie și cameră pe telefonul meu mobil Samsung
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este important să știți că există mai multe moduri de a ascundeți conținutul nostru în galerie sau pur și simplu ascundeți galeria complet și este mult mai ușor să o faci în modelul Samsung, deoarece aceste tipuri de dispozitive și-au demonstrat capacitatea de a se adapta la orice tip de utilizator.

Cu un dispozitiv de acest model ai libertatea de a-ți actualiza sistemul cu ușurință, precum și de a rezolva nenumărate probleme precum camera neclară Samsung, deoarece tocmai acest semn dă orice tip de libertate.

Pentru utilizatorii cu mai multe cunoștințe, este foarte ușor să rezolvi problemele comune ale seriei "A" din Samsung, adică problema care face ca Samsung Galaxy să devină foarte fierbinte, dar nu vă faceți griji așa cum am menționat ai libertatea de a face tot felul de soluții.

Așa cum este cazul cu ascunde fotografii sau imagini din galerie și cameră pe telefoanele mobile ale acestor modele, aici pentru a descoperi cum să o faci, îți vom arăta cele mai simple și mai simple modalități de a învăța aceste trucuri.

Index()
  1. Cum să ascund fișierele media din galeria mea Samsung fără aplicații
  2. Cum să ascundeți galeria sau fișierele media cu aplicații

Cum să ascund fișierele media din galeria mea Samsung fără aplicații

Acest truc este puțin practic, deoarece pentru asta trebuie comprimați fișierele media din galerie, procedand astfel vei avea la dispozitie tot ce salvezi in fisierul comprimat fara a fi observat in galerie.

Cum este posibil acest lucru? deși este menționat fără aplicații ai nevoie de una dar pe dispozitive Android ai deja un compresor de fișiere că, dacă nu, trebuie doar să mergi la cea mai recentă versiune a Magazinului Play și să descarci una pe care o recomandăm “RAR”.

Odată descărcat, deschideți aplicația și căutați fișierele multimedia pe care le doriți, acestea pot fi fotografii, imagini sau videoclipuri, răsfoiți folderele personale pentru a le selecta, apoi apăsați și APP va afișa o fereastră cu opțiunea “Adăugați la fișier”.

Apoi vă puteți personaliza fișier media comprimat, atribuind un nume dupa bunul plac, apasati accept si voila, veti avea fotografiile camerei sau imaginile galeriei ascunse, daca raman in galerie le puteti sterge pe toate fara probleme.

din moment ce poti extrageți-le din nou din fișierul dvs. comprimat cu RAR de câte ori doriți pentru vizualizare și, de asemenea, puteți salva fișierele în cloud mai rapid, deoarece prin comprimare reduc greutatea.

Cum să ascundeți galeria sau fișierele media cu aplicații

Există o mare varietate de aplicații care sunt responsabile pentru ascunderea conținutului galeriei noastre într-un fel sau altul, am selectat pentru tine în funcție de opiniile utilizatorilor, numărul de evaluări, votul popular și numărul de descărcări cel mai bun moment.

Galerie - Ascunde fotografii și videoclipuri, XGallery: Aceasta este o aplicație foarte simplă care este responsabilă cu editarea, gestionarea și ascunderea fotografiilor și videoclipurilor, cea mai importantă funcție de care vom beneficia este capacitatea de a crea foldere, adică în cadrul galeriei puteți crea foldere și le personalizați complet.

Deci pentru a ne ascunde conținutul este doar o chestiune de mutați fișierele într-un folder creat și apoi puteți continua să-i puneți o parolă, acesta este cel mai sigur mod de a vă păstra fișierele multimedia în intimitate totală.

Calculator - Photo Vault ascunde fotografii și videoclipuri: aplicații minunate cu care poți bloca folderele și subfolderele aplicațiilor, la fel poți crea un folder cu fișierele tale multimedia și pune o parola.

Apoi intrați în acel folder și creați un alt folder căruia îi puteți atribui o altă parolă și, de asemenea, un alt atribut grozav al acestei aplicații este că puteți ascunde icoana pentru a împiedica pe cineva să găsească folderele protejate.

De asemenea, dacă dispozitivul dvs. are utilizator root puteți ascunde aplicații preinstalate pe Samsung. De exemplu, galeria implicită, complet eficientă și puternică această aplicație și apreciată cu cele mai bune comentarii și un 4.8 stele este tot ceea ce cauți într-o singură aplicație. succese!.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here