Cum să ascundeți aplicațiile cu Nova Launcher pe telefonul Android?

Uneori vrem să schimbăm aspectul mobilului nostru fie pentru că ne-am săturat de sistemul original, fie pentru că nu avem unele funcții disponibile. Nova Launcher este o opțiune grozavă care ne permite să avem o imagine mai proaspătă pe dispozitivele noastre și cu multe funcții disponibile. 

De exemplu, această aplicație, noi ajută la ascunderea tuturor acelor aplicații pe care nu le folosim sau le considerăm inutile. În acest articol vă vom învăța cum să faceți această procedură.

Index()
 1. De ce versiune de Nova Launcher aveți nevoie pentru a avea această opțiune?
  1. Avantajele Nova Launcher Prime
 2. Sunt aplicațiile dezinstalate când le ascund??
 3. Care sunt pașii pentru a ascunde aplicațiile cu acest lansator?
 4. Cum accesezi o aplicație pe care ai ascuns-o?

De ce versiune de Nova Launcher aveți nevoie pentru a avea această opțiune?

Acest lansator are multe caracteristici și acțiuni în versiunea sa gratuită, este chiar posibil să activați modul de noapte pe Androidul nostru. Cu toate acestea, pentru a folosi opțiunea de a ascunde aplicații, va trebui să facem acest lucru cumpărați versiunea „Prime”, ceea ce aduce cu sine mai multe avantaje faţă de celălalt.

Această versiune de Nova Launcher este disponibilă la adresa a pret accesibil mai mult sau mai putin, in functie de tara in care te afli, Este necesar să subliniem că, pentru a face achiziții în Magazinul Play, va trebui să adăugăm o metodă de plată în Google Play.

De multe ori în unele locuri de pe internet ne spun că putem descărca unele fișiere sau fișiere din aplicații plătite complet gratuit, cel mai recomandat lucru este nu accesați aceste metode, întrucât am putea risca să avem probleme cu conturile noastre de pe rețelele de socializare, chiar să ne deteriorăm telefonul mobil. 

Avantajele Nova Launcher Prime

Această versiune, disponibilă pe Play Store, ne permite să folosim diverse funcții și îmbunătățiri pentru a-i oferi atingerea pe care dorim să o adăugăm mobilelor noastre. Printre cele mai remarcabile avantaje se numără:

 • Fără reclame: Nu vom avea reclame în lansatorul nostru, deși în versiunea gratuită, de obicei, nu sunt multe.
 • Personalizare avansată a pictogramelor aplicației.
 • Mai multă varietate în animațiile de tranziție.
 • Gesturi personalizate: putem executa comenzi după bunul nostru plac fie pentru a accesa direct o anumită aplicație, fie pentru a ne porni sau opri mobilul.
 • Personalizarea filelor: Aceste elemente ne ajută să organizăm corect aplicațiile și chiar widget-urile pe care le dorim.
 • ascunde aplicațiile.

În special, Nova Launcher Prime este o licență simplă care deblochează opțiunile „Premium”', ceea ce înseamnă că pentru a ne bucura de toate aceste funcții va trebui să avem aplicația de bază Nova Launcher instalată pe dispozitivul nostru, unde putem configura și ecranul să se pornească cu două atingeri.

Sunt aplicațiile dezinstalate când le ascund??

Cu siguranță această întrebare va veni în minte în ceea ce privește funcția de ascundere a aplicațiilor. Ei bine, nu, versiunea Prime a Nova Launcher nu dezinstalează aplicațiile pe care vrem să le ascundem, este pur și simplu o funcție care ne permite să facem invizibile acele programe care, de exemplu, vin implicit pe mobilul nostru, precum aplicația pentru cartela SIM.

Deși ne ajută și pe noi ascunde unele aplicații pe care nu le accesăm direct, ci prin alte metode precum editori foto sau orice alta a carui utilizare este nula din punct de vedere tehnic din partea noastra.

Care sunt pașii pentru a ascunde aplicațiile cu acest lansator?

În primul rând, când instalați acest Launcher trebuie să-l setați ca un anumit lansator pe dispozitivul nostru, deoarece am putea avea unele dificultăți în funcție de marca mobilului nostru. Odată realizată această acțiune, trecem la căutarea pictogramei numită 'Setări Nova', aici va fi defalcat un întreg meniu unde putem personaliza ceea ce ne dorim cu versiunea Prime.

Apoi, mergem în partea de jos a meniului și facem clic pe 'Ascunde aplicațiile', această opțiune se găsește în secțiunea Grupuri de sertare. În continuare, vom obține o listă cu toate aplicațiile pe care le-am instalat pe dispozitivul nostru, tot ce trebuie să facem este faceți clic pe casetele din dreapta corespunzătoare aplicațiilor pe care dorim să le ascundem.

Odată ce selectăm programele, acestea nu vor apărea automat în sertarul de aplicații, în acest fel ne vom fi curățat ecranul de conținut inutil sau pe care pur și simplu nu îl folosim niciodată.

Cum accesezi o aplicație pe care ai ascuns-o?

Să spunem că dintr-o întâmplare ai nevoie urgent să accesezi acea aplicație pe care ai vrut să o ascunzi atât de mult, nu-ți face griji, trebuie doar să scrieți numele programului în motorul de căutare disponibil în sertarul de aplicații, va apărea acolo fără nicio problemă, cu excepția cazului în care l-ați dezinstalat. 

O altă metodă, în cazul în care cea anterioară ți se pare puțin complicată, este să mergi din nou la Nova Setări și debifați caseta pentru aplicația pe care trebuie să o utilizațir, puteți face acest proces și îl inversați de câte ori doriți fără nicio problemă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here