Cum să obțineți un cont Google Pay dacă vă aflați în Spania? - Învață să-l folosești

Pe parcursul anului 2011 a apărut Google Pay, această platformă în comparație cu altele ale companiei Google a avut foarte multă popularitate și a dat multe de vorbit, deoarece este un portofel cu care poți plăti achizițiile, cel mai bun dintre toate este acea pentru a obține un cont nu veți avea nevoie de niciun tip de plată suplimentară. Funcționează complet cu echipamente cu tehnologie Android.

În acest sens, ar trebui să înțelegeți că pentru a obține un cont aveți ca singure cerinţe acela de a avea un cont Google, deoarece o parte din informatiile tale vor fi stocate in el si desi te poti inregistra de pe calculator, idealul este sa ai aplicatia oficiala descarcata pe telefonul mobil.

Index()
 1. Unde găsiți aplicația Google Pay pentru a o descărca pe mobil?
 2. Ce articole pot fi achiziționate cu contul dvs. Google Pay?
 3. Cum puteți descărca și instala Google Pay pe telefonul mobil dacă vă aflați în Spania?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a vă configura contul Google Pay în mod corect?
  1. Ce bănci sunt permise în plățile Google Pay?

Unde găsiți aplicația Google Pay pentru a o descărca pe mobil?

Majoritatea produselor pentru telefonul tău mobil cu tehnologie Android se găsesc în magazinul oficial Google Play, printre acestea se numără și aplicația google pay in consecinta il poti descarca de acolo si cu el sa il ai pe telefonul mobil. Este important ca pentru a descărca această aplicație să intri de preferință de pe un dispozitiv mobil deoarece nu este concepută pentru computere.

Chiar dacă ai optiunea de a te inregistra în cadrul platformei Google Pay folosind portalul său web, de acolo trebuie doar să începeți sesiunea deoarece acest portofel va fi atașat contului care este deschis. Atâta timp cât îți atașezi datele, poți face achiziții fără a fi nevoie să iei cu tine cardul de debit sau alte aplicații.

Ce articole pot fi achiziționate cu contul dvs. Google Pay?

Posibilitatea de a face achiziții cu contul Google Play depinde în primul rând de instalarea aplicației și în al doilea rând de dacă site-urile sau site-urile locale acceptă acest tip de plată. Un exemplu de site evident de unde puteți cumpăra cu acest cont este în același Google Play, La fel, exista o serie de magazine in care ai aceeasi posibilitate, articolele variaza in functie de magazinul in care te afli.

Dacă încă nu știți care sunt aceste magazine, noi vi le aducem sub formă de listă:

 • În ceea ce privește lanțurile de restaurante: 100 Montaditos, cafeneaua Starbucks, Ginos Ristorante, Cervecería la Sureña, Pull & Bear, Pans & Company, Wagamama.
 • Magazine virtuale precum: El Corte Inglés, Todo Pasa en FNAC, Tu Compra Perfecta, MediaMarkt, PComponentes, Fifty Factory, FrescCo, TGI Fridays, Hipercor, H & M, Massimo Dutti, VIPS Tienda, Uterqüe
 • Puncte de vânzare de lubrifianți precum Repsol împreună cu optici precum Óptica 2000.
 • Magazine de îmbrăcăminte precum: Bershka, Cortefiel, Oysho, Sfera, Zara, Women’Secret.
 • În companiile dedicate decorațiunii precum BriCor și din punct de vedere estetic îl puteți folosi în Marco Aldany, Zara Home.

Printre alte companii care apar în listă. Acest lucru nu înseamnă că alte site-uri nu acceptă această metodă de plată, acestea sunt site-urile recunoscute oficial, dar deoarece creșterea acestui portofel este grozavă, îl puteți găsi activ pe alte site-uri.

Cum puteți descărca și instala Google Pay pe telefonul mobil dacă vă aflați în Spania?

Cea mai comună dintre toate formele de descărcare este să mergi direct la magazinul Google Play pe care ar fi trebuit să-l descarci de preferință pe dispozitivul tău, dacă este un computer, s-ar putea să nu-ți permită să-l descarci sub scuza că nu este disponibil pentru echipă. numai după aceasta urmați acești pași:

 1. Din ecranul de pornire deblocat al telefonului mobil, accesați Magazinul Play.
 2. În bara de căutare pe care o găsiți în partea de sus, puneți numele aplicației, adică „Google Pay”.
 3. În general, este prima opțiune, dar nu strica să intri și să te asiguri că dezvoltatorii sunt cei din industria Google și nu un necunoscut.
 4. Apoi faceți clic pe butonul de descărcare, acesta este chiar lângă numele aplicației, așteptați timpul corespunzător și finalizați procesul de instalare.

Ce trebuie să faceți pentru a vă configura contul Google Pay în mod corect?

După descărcarea aplicației, aveți obligația de a o configura împreună cu toate serviciile acesteia. Cel mai probabil, la început, îți va cere numărul corespunzător cardului dumneavoastră, După gestionarea acestor informații, îți va cere o parolă sigură.

Cu aceasta, vă puteți face, practic, achizițiile, atâta timp cât telefonul mobil are Certificare Play Protect, respectiv au NFC și din setări ai setat plăți folosind această aplicație ca implicită.

Ce bănci sunt permise în plățile Google Pay?

Inovația acestei aplicații a ajuns în multe locuri, inclusiv bănci care, în calitate de entități financiare, caută să faciliteze achizițiile contractorilor lor. Oficial, aplicația are aproximativ cincizeci de entități bancare și furnizori financiari, dintre care unii sunt destul de renumiți, inclusiv se gasesc urmatoarele:

 • American Express.
 • BBVA.
 • Pinchincha Bank.
 • Evo Bank.
 • Banca Cooperativă Spaniolă S.A.
 • Banca Mediolanum.

Printre alte entități, din suportul paginii puteți obține tot felul de informații despre aceasta, puteți și verifica la banca unde ai un cont și vezi dacă serviciile lor sunt compatibile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here