Cum să obțineți cea mai recentă versiune de Snapchat pentru Android - Explicație detaliată

Snapchat este o aplicație care este guvernată de trimiterea și admiterea de conținut multimedia, cu fotografii și videoclipuri, care se estompează într-o anumită perioadă de ore, care nu devine un limitator, ci mai degrabă reprezintă un stimul pentru utilizatori pentru ca utilizatorii să fie mereu gata să obține cea mai recentă versiune a acestei aplicații pentru Android. Aici vă vom spune cum să o faceți cu proceduri simple.

Index()
 1. Care sunt cerințele pentru a descărca și actualiza cea mai recentă versiune a aplicației Snapchat?
  1. Din aplicație
  2. Direct în magazinul Google
 2. Cum să aveți filtrele aplicației Snapchat actualizate și în cea mai recentă versiune?
 3. De ce nu poți descărca cea mai recentă versiune de Snapchat pe dispozitivul tău mobil??

Care sunt cerințele pentru a descărca și actualiza cea mai recentă versiune a aplicației Snapchat?

Vă vom anunța cerințele pentru a descărca și actualiza cea mai recentă versiune a aplicației Snapchat într-un mod simplu.

Din aplicație

 1. În primul rând, vei începe de la pagina principală a Snapchat.
 2. Apoi, faceți clic pe „Informațiile mele”, apoi faceți clic pe „Trimiteți cererea” din partea de jos a paginii.
 3. După ce ați verificat e-mailul cu Snapchat, vei primi un gmail cu un link sau link când e-mailul dvs. este gata de descărcat.

Notă: când vă înregistrați și utilizați serviciile Snapchat, aplicația va stoca date despre dvs., cum ar fi e-mailul și numărul dvs. de telefon. Pe lângă faptul că știi cum folosești aplicația Snapchat.

Direct în magazinul Google

Dacă doriți să descărcați și să actualizați aplicația Snapchat Messenger pe telefonul dvs. Android prin Google Play, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. Mai întâi, accesați ecranul de pornire al telefonului Android și apăsați pe aplicații.
 2. Apoi apăsați pe Play Store.
 3. Apoi, introduceți „Snapchat” în caseta de căutare din partea de sus și apoi faceți clic pe Snapchat în lista pop-up de sugestii automate și faceți clic pe Instalare, apoi faceți clic pe OK.
 4. După ce aplicația este instalată, faceți clic pe Deschidere. Y veți observa că aplicația Snapchat este deja prezentată pe ecran.

Daca in orice moment te-ai gandit la imbunatatirea vitezei retelei tale de Internet, este indicat sa stii sa iti configurezi placa de retea, sa executi acest tip de proces. Deoarece ne oferă viteza browserului, de aceea trebuie să știți dacă este încorporat în computerul dvs. sau dacă trebuie să îl includeți extern. 

Cum să aveți filtrele aplicației Snapchat actualizate și în cea mai recentă versiune?

 1. Mai întâi trebuie să aveți cea mai recentă versiune de Snapchat instalată pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă ai un dispozitiv iOS mergi la App Store și dacă telefonul tău mobil este Android, mergi pe Google Play. 
 2. Având deja cea mai recentă versiune de Snapchat disponibilă pe telefon, trebuie să activați filtrele Snapchat: efecte selfie, mișcare lentă și rapidă, derulare înapoi. Pentru a-l obține, trebuie să accesați aplicația de pe telefon. După ce este dezvăluit,  veți fi localizat în ecranul de captură pentru linie și faceți clic pe figura fantomă din partea de sus, care va afișa alternative precum: Prietenii mei și Adăugați prieteni. 
 3. Apoi, în special, faceți clic pe figura roată din dreapta sus a ecranului pentru a accesa setările aplicației.
 4. Deja în setări veți glisa în jos în lista de configurații pentru a găsi secțiunea „Gestionați” și faceți clic pe ea. Veți observa că aici există mai multe alternative pe care va trebui să le activați.
 5. În prima linie veți găsi 'Filter', trebuie să îl activați astfel încât să poată fi afișate filtrele atât pentru selfie-uri, cât și pentru videoclipuri.
 6. Odată ce filtrele sunt active, acum puteți accesa filtrele pentru selfie și video.

Este important să țineți cont de faptul că persoanele care au dispozitive Android ar trebui să țină cont de faptul că accesul la filtre numai Sunt disponibile pentru modelele Android 4.4.  Filtrul video de derulare înapoi este disponibil în versiunea 5 de Android.0 sau mai mare. Pentru iOS, filtrele sunt utilizabile pentru iOS 9 sau modelul superior.

Dacă ești un consumator TikTok, trebuie să știi că există o mare varietate de filtre de folosit, dar unul dintre cele mai inovatoare este filtrul Who Do I Look Like, care a devenit un trend pe această platformă.  

De ce nu poți descărca cea mai recentă versiune de Snapchat pe dispozitivul tău mobil??

Dacă vi se prezintă situația enervantă de a nu putea descărca cea mai recentă versiune a aplicației Snapchat pe telefonul mobil, acest lucru se întâmplă de obicei din cauza unei probleme cu aplicația în sine. Într-un alt scenariu, este posibil să nu vedeți sau să nu vedeți nicio alternativă disponibilă la „Actualizare”, deoarece utilizați deja cea mai recentă versiune a aplicației Snapchat pe dispozitivul dvs.

Dacă aveți deja cea mai recentă versiune pe telefonul mobil și unele funcții nu funcționează, cum ar fi obiectivele, este posibil ca telefonul tău mobil să nu le accepte. O opțiune, pe care o puteți încerca, este să reporniți telefonul mobil, deoarece uneori acest tip de soluție ajută la orice tip de problemă. 

Procedura este destul de simplă, doar apăsând butonul de pornire de pe telefonul mobil și selectând elementul de repornire, iar acest lucru se poate face în doar câteva secunde.  

De asemenea, se poate întâmpla ca, dacă nu puteți descărca cea mai recentă actualizare a aplicației Snapchat, problema poate fi legată de conexiunea dvs. la internet. Pentru a putea renunța la această situație, vă sfătuim să executați următoarele acțiuni: 

 • Primul, încercați să dezactivați datele mobile pentru câteva secunde iar tu le reactivezi. 
 • Dacă sunteți conectat la o rețea Wi-Fi, veți dezactiva opțiunea Wi-Fi de pe telefonul mobil și o veți reporni.
 • Încercați să deconectați routerul de la casa dvs. timp de aproximativ 10 minute. După acest timp, reconectați-vă la rețea.

Știm că lumea autocolantelor a devenit destul de renumită în aplicațiile populare precum WhatsApp și dacă ești fan al autocolantelor trebuie să știi că acum poți face un sticker personalizat prin WhatsApp Web, este o procedură destul de rapidă și ușor de rulat. Este, de asemenea, un articol destul de nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here