Cum să obțineți două luni de Amazon Music Unlimited gratuit? - promotii

Cu siguranță ați auzit despre Amazon Music Unlimited, a serviciu extrem de exclusivist și destul de bine pe care îl poți folosi dacă vrei să asculți muzică pe dispozitivul tău mobil. Dacă ți-a atras atenția ceea ce ți-am spus despre acest serviciu, dar mai întâi vrei să-l încerci înainte de a-l achiziționa, avem soluția pentru tine, pentru că îți vom arăta cum sauPrimiți câteva luni gratuite de Amazon Music Unlimited.

Index()
 1. Care este prețul pe care Amazon Music îl percepe pentru închirierea lui?
 2. Ce este nevoie pentru a obține promoția Amazon Music Free de trei luni??
 3. Cum să obțineți o promoție gratuită Amazon Music Unlimited de două luni?
 4. Cum să descărcați muzică gratuită de pe Amazon Music?
  1. ascultați-l offline

Care este prețul pe care Amazon Music îl percepe pentru închirierea lui?

Înainte de a cunoaște prețul Amazon Music Unlimited, este bine să vă faceți o idee raportul cost/beneficiu că fiecare dintre serviciile pe care ți le oferă Amazon are, așadar, trebuie să vorbim despre toate planurile care există legate de serviciile muzicale.

Începând cu Amazon Prime Music, dacă vedem acest serviciu din punct de vedere calitate/preț, nu este atât de scump, întrucât cel mai de bază tarif este disponibil de la 36 de euro dacă contracta planul anual sau 4,99 euro dacă decizi să-l plătești lună de lună și include Amazon Music, Amazon Prime și alte servicii Amazon.

Acum, Amazon Music Unlimited, care este un serviciu superior Amazon Prime, începe de la aproximativ 3,99 euro dacă cumpărăm versiunea ecou, Are și un tarif individual de 9,99 euro și dacă te hotărăști să achiziționezi planul de familie ai putea obține un preț de 14,99 euro.

Cunoscând prețurile fiecăruia dintre serviciile oferite nouă, va fi puțin mai ușor să alegem ce serviciu să achiziționăm în cazul în care dorim să continuăm cu platforma după ce perioada de probă s-a încheiat ce vom primi gratuit.

Ce este nevoie pentru a obține promoția Amazon Music Free de trei luni??

Deoarece pentru a achiziționa ofertele oferite de Amazon în Prime Day, va trebui să îndepliniți o serie de cerințe și condiții pentru a putea opta pentru promoție de două, trei sau mai multe luni gratuită de Amazon Music Unlimited. Printre condiții găsim următoarele:

 1. Primul lucru este să nu fii client actual Amazon Music Unlimited sau să fi folosit anterior serviciul. Cu alte cuvinte, dacă ați folosit deja platforma și ați creat un Cont Amazon Music Unlimited veți fi exclus din ofertă, deoarece aceasta este doar pentru acele persoane care nu au încercat serviciul.
 2. Oferta de a obține primele trei luni de Amazon Music va fi valabilă doar pentru utilizarea planului individual cu plăți lunare viitoare. Aceasta înseamnă că în timpul lunilor gratuite vă puteți bucura doar de conținutul care vine cu pachetul individual de servicii, iar după încheierea perioadei de probă puteți trece la orice alt plan dacă doriți, atâta timp cât plătiți pentru utilizarea acestuia.
 3. Trebuie să introducem un card de credit pentru a putea folosi proba gratuită, deoarece după expirarea perioadei de grație aplicația va deduce automat 9.99 € care este taxa pentru a continua cu luna viitoare. Cu toate acestea, este important să rețineți că puteți anula oricând abonamentul pentru a nu anula nicio sumă. Cu toate acestea, dacă retragem abonamentul înainte de expirarea timpului, perioada de probă se va încheia și nu veți mai putea continua să utilizați serviciul fără a-l anula mai întâi.
 4. Această promoție este disponibilă o singură dată pentru fiecare client, așa că după încercare nu vor mai fi luni gratuite decât dacă Amazon decide să creeze o altă promoție.
 5. Pentru a putea folosi această promoție avem ca cerință esențială să fim o persoană peste 18 ani. În plus, nu vei putea transfera această promoție unei alte persoane, așa că atunci când vei începe să o folosești va trebui să o folosești doar într-un singur cont.

Cum să obțineți o promoție gratuită Amazon Music Unlimited de două luni?

Pentru a obține promoția de una, două sau 3 luni (depinde de tara ta) din Amazon Music Unlimited gratuit, primul lucru pe care va trebui să-l facem este de pe PC-ul sau dispozitivul nostru mobil, să intrăm în browserul nostru de încredere și să intrăm în secțiunea Amazon Music a site-ului oficial. În cadrul secțiunii va trebui să facem următoarea procedură:

 • Când intrăm în secțiunea Amazon Music, vom vedea o casetă galbenă cu cuvântul Start your free trial. Facem clic pe el și punem parola și numele de utilizator al contului nostru Amazon în cazul în care ne cere.
 • La plasarea datelor noastre, vor apărea mai multe planuri pe care le are serviciul și va indica care dintre ele este disponibil pentru proba gratuită. Din nou, vom vedea o altă încercare de început - caseta plătiți mai târziu.
 • Cand intram, probabil ne va cere datele unui card de credit. Amintiți-vă că serviciul va începe să fie taxat abia după încheierea perioadei de probă și dacă nu doriți să plătiți pentru el, trebuie doar să anulați abonamentul înainte de sfârșitul perioadei pentru ca banii să nu fie deduși de pe card. .

 • După plasarea datelor cardului, acesta ne va arăta un afiș cu o reducere pe care ați putea-o obține dacă achiziționăm promoția ( depinde de dvs. dacă decideți să acceptați sau nu această reducere). Odată ce caseta este închisă, procesul de înregistrare se va încheia și vom putea începe să folosim abonamentul gratuit Amazon Music Unlimited.

Cum să descărcați muzică gratuită de pe Amazon Music?

Descărcarea gratuită a muzicii de pe Amazon Music este foarte ușoară și simplă și este o modalitate foarte bună de a te putea bucura de melodiile tale preferate atunci când nu ai o conexiune stabilă la internet.

ascultați-l offline

Pentru a asculta muzica oferită de serviciu Amazon offline trebuie să efectuăm următorul proces:

 • Intrăm în serviciul Amazon și căutăm melodia, albumul sau playlistul pe care vrem să-l ascultăm offline.
 • Când intrăm în opțiunea pe care vrem să o descărcam, mergem la meniul mai multe și căutăm unde apare cuvântul Download.
 • Procesul va începe și nu va trebui decât să terminăm timpul de descărcare pentru a-l avea disponibil pe dispozitivul nostru. De asemenea, puteți utiliza Amazon Music pe Google Home.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here