Cum să mutați automat fotografiile sau fișierele din galerie în Samsung Cloud

În mod normal ne umplem telefonul sau tableta cu fișiere într-un mod neașteptat, ne gândim mereu că avem o rezervă nelimitată de spațiu pe dispozitiv, dar totul are o limită, telefonul nostru se prăbușește cu atâtea informații și ne întrebăm ce să facem când avem telefonul sau tableta Samsung plină de fișiere?

Cum să mutați automat fotografiile sau fișierele din Galerie în Samsung Cloud
Vezi acest videoclip pe YouTube

Făcând cunoscut faptul că avem partea de internet care este a depozit infinit de informații, De asemenea, funcționează pentru noi să salvăm date, să deschidem conturi de diferite tipuri și să ne actualizăm sistemul de fișiere pentru a avea puțin mai mult spațiu.

Acestea fiind spuse, vă prezentăm platforma de Samsung Cloud pentru a face o copie de rezervă a dispozitivelor noastre mobile de tip Samsung Galaxy care ne oferă un anumit spațiu de Gigabytes pentru stocarea fișierelor, fotografiilor și documentelor noastre pentru atunci când dorim să formatăm sau să resetăm din fabrică Samsung.

Index()
  1. Cum să mutați fotografii sau fișiere din galerie în Samsung Cloud?
  2. Alte opțiuni de stocare

Cum să mutați fotografii sau fișiere din galerie în Samsung Cloud?

Cunoscând deja o parte din telefonul nostru, putem vedea imagini de pe rețelele de socializare, facem fotografii și videoclipuri sau chiar lucrăm la unele fișiere din confortul mâinilor noastre, acestea sunt stocate pe telefonul nostru fara mare dificultate.

Acum, dacă memoria internă a mobilului nostru rămâne fără spațiu, ne putem crea un cont Samsung Cloud salvați fișierele, imagini și multe lucruri pentru confortul nostru, astfel încât să putem elibera spațiu pe dispozitivul nostru.

În cazul în care nu știm cum să ne facem un cont sau să transferăm datele în acesta, vom face o mică plimbare prin dispozitivele noastre Samsung Galaxy pentru a crea conturi și a salva automat fotografiile sau videoclipurile noastre preferate.

  1. Primul lucru ar fi să mergi la setările telefonului și să cauți „Conturi și restaurare”.
  2. Apoi ar trebui să selectăm o opțiune validă pentru a ne salva datele, implicit ar fi Samsung Cloud.
  3. Imediat după selecția noastră, vom face organiza fisiere pe care vrem să le salvăm în contul nostru Samsung.
  4. După ce am selectat fiecare dintre opțiuni precum imagini, contacte, printre altele, ne putem conecta la o rețea Wi-fi sau ne putem asigura că mobilul este înregistrat în rețea, pentru accesul și stocarea informațiilor noastre și astfel să eliberăm spațiu în dispozitivul mobil.
  5. Când avem totul făcut o copie de rezervă în Cloud-ul serverului nostru, vom putea intra din orice browser pentru a observa tot ce salvăm și vezi cât spațiu de stocare a mai rămas.

De asemenea, putem face și alte lucruri, cum ar fi să vedem câte dispozitive ne-am conectat la contul nostru Samsung Cloud, să facem o copie de rezervă a tuturor informațiilor noastre în cazul în care dorim să comutăm la un alt dispozitiv Samsung și să avem toate datele salvate automat în Nor nu este nevoie să o faci manual.

Avem și opțiunea de a ne deschide contul Samsung cu un cont Google sau sincronizați-l cu OneDrive pentru instalația noastră și pentru a putea accesa oricând platforma Cloud.

Deja gata de sincronizare și după ce am așteptat timpul pentru ca Samsung să salveze toate informațiile în stocarea noastră fixă ​​de internet, putem face următorul pas, care este să deschidem contul pentru a confirma dacă toate fișierele, fotografiile și contactele sunt salvate în locul lor. , astfel încât să începeți să eliberați spațiu pe dispozitivul nostru Samsung.

Alte opțiuni de stocare

În cazul în care se întâmplă să încărcăm fotografiile sau fișierele noastre de pe un computer sau alt dispozitiv de tip non-Samsung, Samsung Cloud ne va refuza tuturor accesul la un dispozitiv care nu este o tabletă sau un telefon Samsung.

Văzând că platforma Samsung Cloud are acces limitat doar la dispozitivele mobile Samsung, puteți oferi opțiunea de salvare a datelor în alte pagini de stocare cum ar fi OneDrive, Dropbox sau Google Drive, care le oferă acces la telefonul și computerul nostru în același mod.

Luând alte opțiuni și dacă avem spațiul din Samsung Cloud complet plin, putem plăti un preț mic pentru a extinde Gigaocteți de spațiu liber care dă contul sau vă puteți crea un cont în programele menționate mai sus pentru a evita problemele cu stocarea dispozitivelor noastre Samsung.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here