Cum să monetizez contul meu de Twitter cu videoclipuri și transmisiuni live?

Monetizarea videoclipurilor nu este ceva nou pe internet, a existat dintotdeauna, ceea ce se întâmplă este că a fost dezvoltat de-a lungul timpului întrucât mai mult public este interesat să vizioneze videoclipuri.

Platforma Twitter s-a diversificat încetul cu încetul în această lume a monetizării videoclipurilor sale și nu doar a rămâne ca platformă pentru opinii scrise. În prezent, a luat propriile extensii care vă permit să câștigați bani în siguranță prin încărcarea videoclipurilor sau difuzarea în direct, la fel ca în alte rețele sociale. Dacă doriți să activați monetizarea videoclipurilor din contul dvs. de Twitter, vă vom învăța tot ce trebuie să știți pentru a o realiza.

Index()
 1. Câți urmăritori ar trebui să am pe Twitter pentru a monetiza??
 2. Care este cel mai bun mod de a genera bani cu videoclipuri pe Twitter?
 3. Cum sunt setate setările de generare de bani??
 4. Ce ar trebui făcut pentru a vedea veniturile din videoclipurile monetizate pe Twitter?
 5. Cum monetizezi pe Twitter cu fluxuri video live?
 6. Cum se face plata pentru monetizare pe Twitter??

Câți urmăritori ar trebui să am pe Twitter pentru a monetiza??

Pentru a-ți monetiza conținutul pe orice rețea de socializare, unul dintre principalii factori care sunt luați în considerare de mărci sau platforme estenumărul de urmăritori pe care îi ai, pentru că dacă ai sau obții mai mulți adepți vor fi mai beneficiați, iar reclamele lor vor avea mai multă acoperire. 

 În cazul Twitter, depinde de modul în care urmează să monetizezi sau cu ce aplicație o faci, cerințele privind numărul de urmăritori pe care trebuie să-l ai poate varia, unii cer să ai 2.000 până la 5.000 de urmăritori iar minimul pe care ti-l pot cere este 1000 de urmăritori. 

Care este cel mai bun mod de a genera bani cu videoclipuri pe Twitter?

Pentru a genera bani din videoclipuri și conținut în general sunt moduri diferite bune cu care poti ajunge la el, fie ca depind de tine folosind aplicatii externe sau le folosesti pe cele puse la dispozitie chiar de platforma Twitter.

Twitter oferă două programe cu care îți poți monetiza videoclipurile Amplifică pre-roll și amplifică sponsorizările.

 • utilizări Amplifică Preroll, este un program de publicitate care adaugă pre-roll conținutului premium, a fost creat pentru a facilita monetizarea videoclipurilor de pe platformă, partenerii care sunt aprobați trebuie să dezvolte un pachet de sponsorizare în care se va crea acces la o monetizare Media Studio.
 • Cu Amplifică sponsorizările, cu acest program îți vei putea alinia conținutul video folosind o sponsorizare individuală prin intermediul unui advertiser, atunci când ești acceptat vei avea și o funcționalitate suplimentară în care vei obține o monetizare în Media Studio.
 • Utilizare platforme externe, Există aplicații precum Publisuites sau SocialPubli cu care poți monetiza anumite tweet-uri, care sunt atribuite de agenții de publicitate care selectează profiluri unde își pot afișa produsul sau serviciul.Pentru ca ei să te aleagă pe tine trebuie să îndeplinești anumite cerințe.
 • Sfaturi Twitter, Practic constă într-un spațiu în care oamenii îți dau bani.

Cum sunt setate setările de generare de bani??

Pentru a seta generarea de bani prestabilită pentru videoclipurile tale, trebuie setați din setările din contul dvs Twitter și o puteți face urmând acești pași:

 • Trebuie să deschideți sesiunea contului în care doriți să activați monetizarea.
 • Accesați bara de navigare de sus și faceți clic unde scrie „Generare de bani”.
 • Apoi selectați „Setări” din meniul derulant.
 • Vreau să activați generarea de bani pentru toate videoclipurile noi cu Amplify Pre-roll.
 • În „Etichetați-vă conținutul”, trebuie să selectați categoria căreia îi aparține cel mai important conținut.

 • În cazul în care nu doriți să apară niște etichete publicitare, trebuie să le alegeți acolo unde scrie „Excludeți categorii de la agenții de publicitate”, nu este atât de recomandat să marcați atât de multe, din cauza faptului că ar putea restricționa multe reclame din videoclipul dvs.
 • Dacă nu doriți ca videoclipul dvs. să fie legat de o anumită persoană, atunci trebuie să îl setați în secțiunea de excludere unde veți pune manual numele utilizatorului.
 • În cele din urmă, trebuie să salvați setările și conținutul multimedia va fi monetizat.

Ce ar trebui făcut pentru a vedea veniturile din videoclipurile monetizate pe Twitter?

Când ați stabilit deja monetizarea, va trebui să știți care sunt acestea câștigurile din videoclipurile dvs. și să puteți vedea totalul cât câștigi, îl poți vedea după cum urmează:

 • Trebuie să accesați secțiunea Media Studio.
 • Apoi faceți clic pe videoclipul din biblioteca Media Studio.
 • Apoi faceți clic pe butonul „Mai multe statistici”.
 • Pentru a facilita procesul de căutare, puteți utilizați filtrul de dată ce gasesti in coltul din dreapta sus.
 • În cele din urmă, accesați „Câștiguri estimate” unde veți vedea suma de bani pe care ați primit-o de la data stabilită.

Cum monetizezi pe Twitter cu fluxuri video live?

Transmisiunile video live sunt una dintre formatele care sunt cele mai utilizate în prezent și din acest motiv Twitter a încorporat această metodă împreună cu camera audio pe platformă, pe care o poți monetiza dacă faci ajustarea în felul următor:

 • Din 'Producător' trebuie să faceți clic pe fila 'Transmisie'.
 • Apoi atingeți fluxul existent.
 • Apoi, ceea ce ar trebui să faceți este să introduceți opțiunea 'Twittear'.
 • Introduceți verificarea „Generați bani din acest videoclip”.
 • În meniul care este afișat trebuie să faceți clic pe 'Program de monetizare'.
 • Apoi, dacă doriți să actualizați datele suplimentare de monetizare și dacă vă solicită să excludeți conturile pe care le indică.
 • Și, în sfârșit, trebuie să apăsați butonul Tweet pentru ca Tweetul generat de bani să fie publicat imediat.

Cum se face plata pentru monetizare pe Twitter??

Modul în care sunt executate plățile pe Twitter este 60 de zile după ultima zi a lunii din calendarul in care se realizeaza castigurile, aceste plati se fac automat si impreuna cu acesta se trimite un email care va anunta persoana care apare ca contact in informatiile de plata. Oamenii ca atare nu primesc o factură despre plată, dar din acest motiv se trimite mail-ul indicând valoarea câștigurilor, data facturii și include ID-ul contului editorului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here