Cum să schimb subtitrările pentru abonamentul meu HBO Max - Stil și dimensiune

Unul dintre cele mai utilizate instrumente din aplicația HBO Max este cel care permite utilizatorilor să modifice subtitrări de filme, seriale sau programare in general, asta cu intentia ca fiecare persoana sa se simta mai confortabil atunci cand urmareste continutul preferat.

Opțiunea de personalizare a Subtitrarilor este ideală deoarece de multe ori litera stabilită în programare nu este cea potrivită, fie prin dimensiunea, culoarea sau chiar limba sa, din acest motiv HBO Max oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a schimba limba în toată programarea sa.

Index()
 1. Ce pași trebuie să faceți pentru a modifica subtitrările din abonamentul dvs. HBO Max?
  1. Limba ta
  2. Stilul lui
  3. Marimea lui
 2. Cum să salvezi modificările modificării subtitrarilor în abonamentul tău HBO Max?
 3. De ce întâmpinați probleme la schimbarea subtitrarilor din contul dvs. HBO Max??

Ce pași trebuie să faceți pentru a modifica subtitrările din abonamentul dvs. HBO Max?

Platforma HBO Max permite utilizatorilor săi să personalizeze subtitrarile a programării tale preferate, iar odată ce acestea sunt modificate această configurație se salvează permanent, dintre ajustările care pot fi făcute putem aminti:

Limba ta

În unele dintre programele HBO Max, puteți schimba nu numai limba subtitrarilor, dar și limba audio a serialului sau a filmului, pentru a modifica sau schimba limba de programare HBO Max, trebuie doar să urmați următorii pași:

 • Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să intri în aplicația HBO Max.
 • Odată ajuns acolo, selectați filmul, serialul sau documentarul dorit.
 • Apoi selectați secțiunea de subtitrări, aceasta este în colțul din dreapta sus.
 • Următorul lucru este să selectați secțiunea Subtitrări, să alegeți limba dorită și să apăsați X pentru a salva modificările.

Dacă ceea ce doriți este să schimbați sunetul alternativ, trebuie doar să introduceți programarea dorită, apoi să selectați pictograma bule care se află în colțul din dreapta jos, se va deschide o fereastră pop-up chiar aici cu toate alternativele audio disponibile, trebuie doar să-l selectați pe cel dorit și să apăsați X pentru a salva modificările.

Stilul lui

După ce ați selectat limba, aveți și opțiunea de a-i personaliza stilul, pentru aceasta trebuie doar să faceți clic pe 'Setări subtitrări', aceasta se află chiar sub lista de limbi disponibile. Chiar aici puteți schimba stilul literei, adică puteți selecta tipul sau fontul și culoarea dorită să apară în subtitrări.

Marimea lui

O altă alternativă de personalizare este să ajustați dimensiunea fontului subtitrarilor, aceasta astfel încât atunci când vizionați programarea preferată să le puteți citi mai ușor, pentru aceasta trebuie doar să selectați secțiunea care spune „Dimensiunea fontului” și chiar aici selectează opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

Cum să salvezi modificările modificării subtitrarilor în abonamentul tău HBO Max?

Pentru a salva modificările sau noile setări ale subtitrarilor HBO Max, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea Salvare, adică atunci când schimbați dimensiunea trebuie doar să o selectați pe cea dorită și să apăsați X pentru a merge Salvarea tuturor modificărilor, fiecare modificare este salvată individual deoarece nu există nicio modalitate de a salva toate setările în general.

Este important să rețineți că setările de subtitrare modificare în funcție de dispozitiv pe care îl folosești pentru a o face, HBO Max îți permite și să activezi CC-ul și în același mod îl poți configura după cum dorești, dacă ai întrebări poți consulta suportul tehnic al HBO și de acolo să-ți clarifice toate preocupările.

De ce întâmpinați probleme la schimbarea subtitrarilor din contul dvs. HBO Max??

Uneori apar probleme la modificarea subtitrarilor programului HBO Max, acest lucru se poate datora mai multor factori, unul dintre ei poate fi o conexiune instabilă la rețea, Dacă da, nicio configurare nu poate fi efectuată cu succes.

Un lucru pe care ar trebui să-l rețineți este că în unele programe HBO Max nu va fi posibilă schimbarea limbii implicite, acest lucru se poate datora faptului că nu a fost încă limba dorită este disponibilă. Un alt motiv poate fi acela că nu aveți cea mai recentă versiune a aplicației, dacă da, trebuie doar să intrați în magazinul oficial și de acolo să descărcați cea mai recentă actualizare a HBO Max.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here