Cum să minimizezi apelurile video WhatsApp cu un mobil Android sau iPhone?

Minimizarea apelurilor WhatsApp este un instrument foarte util care ne permite să verificăm chat-ul din această rețea în timp ce vorbim cu o altă persoană. În acest fel, niciun chat nu este neglijat și putem continua să vedem persoana cu care se face apelul video. Prin urmare, în acest articol vă vom învăța cCum să minimizezi apelurile video WhatsApp cu un mobil în orice sistem de operare

Index()
 1. Cum puteți activa ferestrele plutitoare pentru apeluri video în WhatsApp pe iPhone?
 2. Ce trebuie să faceți pentru a putea avea fereastra flotantă a WhatsApp și apelurile sale video pe mobilul dvs. Android?
 3. Cum să utilizați fereastra flotantă a apelurilor video în WhatsApp?
  1. Interacționați cu mobilul dvs. fără a pierde conținut video sau audio
  2. Accesați rapid apelul dvs. video din orice altă fereastră

  Cum puteți activa ferestrele plutitoare pentru apeluri video în WhatsApp pe iPhone?

  Când acceptăm un apel video, imaginea persoanei cu care am vorbit acoperă întregul ecran de pe telefonul nostru. Prin urmare, chiar de la început, nu se putea face altă activitate decât vizualizarea mesajelor fără a marca pe cel văzut de bara de notificare în timp ce acest apel are loc. Cu toate acestea, ferestrele plutitoare sunt funcția pe care WhatsApp o are pentru a putea face altceva fără a părăsi apelul.

  Înainte de a începe procedura, trebuie să știți că ferestrele flotante pot fi activate inițial pe telefoanele mobile care au funcția de sistem de operare Android 8.0. La fel și acele sisteme care sunt similare sau superioare acestora. Ei bine, este necesar ca telefoanele mobile să aibă funcția imagine-la-imagine, deşi încetul cu încetul s-au adăugat alte sisteme inferioare.

  Ce trebuie să faceți pentru a putea avea fereastra flotantă a WhatsApp și apelurile sale video pe mobilul dvs. Android?

  Primul lucru este să intri în aplicația WhatsApp, deși poți efectua aceste apeluri video și din versiunea web. După aceea, căutați contactul cu care doriți să comunicați și intrați în chat cu această persoană.  În partea de sus a chat-ului, trebuie apăsați butonul de apel video care este cea care arată ca o cameră web pentru a stabili contactul.

  Când sunteți în apel, ar trebui să vă uitați la colțul din stânga sus, unde se află butonul înapoi. Adică, o săgeată care vă permite să reveniți la ecran, așa că atunci când dai clic pe ea, fereastra de apel se micșorează și revii la secțiunea de mesaje a contului tău WhatsApp în timp ce continui să vorbești cu interlocutorul tău.

  Cum să utilizați fereastra flotantă a apelurilor video în WhatsApp?

  Fereastra cu imaginea apelului devine mai mic și merge într-un colț al ecranului. Lăsând cealaltă parte a ecranului liberă, astfel încât să puteți intra în alte aplicații, să trimiteți mesaje altor persoane, să căutați imagini și chiar să verificați starea persoanelor de contact.

  O altă funcție pe care o puteți face cu această fereastră este că puteți muta-l oriunde de pe ecran. Ei bine, dacă fereastra este undeva pe ecran pe care trebuie să o utilizați, o puteți muta foarte ușor în lateral pentru a elibera spațiu. În acest sens, trebuie doar să ții fereastra apăsată și să o direcționezi cu degetul spre locul în care vrei să-l așezi.

  Interacționați cu mobilul dvs. fără a pierde conținut video sau audio

  În această ordine de idei din aplicația WhatsApp fie pentru mobil, fie computer. Poate sa vorbeste cu interlocutorul tau sau interlocutori în cazul în care sunt mai multe persoane în apelul video fără a pierde nici sunetul, nici imaginea. Ei bine, activarea ferestrei plutitoare nu întrerupe conexiunea și nici nu afectează în niciun fel procesul de apel.

  Ceea ce faci în afara apelului nu afectează nici dezvoltarea apelului. Ei bine, așa cum am menționat, puteți intra în fotografii, puteți răspunde la contacte, puteți trimite imagini și chiar vizualiza videoclipuri, audio și state. Desigur, dacă activați ceva care sună, cum ar fi audio sau video, acest sunet va fi auzit și pe telefoanele persoanelor care sunt membri ai apelului.

  Accesați rapid apelul dvs. video din orice altă fereastră

  Reveniți apelul video la starea inițială, adică fereastra devine din nou mare este foarte simplu de făcut. In acest sens, trebuie doar sa dai click oriunde in fereastra pentru ca aceasta sa-si mareasca automat dimensiunea, interlocutorii nu isi vor da seama ca ai facut aceasta procedura.

  Puteți repeta acest proces de câte ori vrei într-un singur apel. Ei bine, nu există niciun impediment care să nu permită efectuarea acestei acțiuni, deoarece acesta este o modalitate prin care participanții la apel se pot trimite reciproc mesaje sau fotografii pe care nu le pot afișa în timpul apelului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here