Cum să menționezi sau să etichetezi pe cineva într-o stare, conversație sau grup WhatsApp

Chiar nu știm de ce se întâmplă acest lucru, dar diferitele platforme care sunt responsabile de oferirea serviciilor lor pentru permiteți-ne să comunicăm. Ei implementează funcții noi și strălucitoare, care pot fi foarte dificil să le cunoașteți pe toate.

Cum să menționezi sau să etichetezi pe cineva într-o stare, conversație sau grup WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

De exemplu, dezactivați starea unui contact pe WhatsApp și în acest articol vrem să vă arătăm unul care ți-ar plăcea foarte mult. Și este vorba despre cum menționați sau etichetați un contact într-o stare, conversație sau grup WhatsApp.

Este posibil ca uneori cu atâtea informații noi să te simți puțin copleșit, dar odată ce știi să folosești funcția, o faci automat. Ai putea experimenta același lucru atunci când ai folosit opțiunea care ți-a permis să nu mai primești mesaje WhatsApp fără blocarea contactului.

Dar acum WhatsApp vă permite să utilizați o altă funcție grozavă cu care veți putea menționați sau etichetați un contact într-un grup, conversație sau stare. Și cel mai bun dintre toate este că o vei putea face foarte repede și fără complicații majore. Și acum te invităm doar să ajungi la sfârșitul articolului și să înveți pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Index()
  1. Cum să menționezi sau să etichetezi un contact pe WhatsApp
  2. Pas pentru a menționa sau a eticheta un contact dintr-un grup WhatsApp

Cum să menționezi sau să etichetezi un contact pe WhatsApp

Opțiunea de a eticheta sau de a menționa este folosită pe scară largă într-o rețea de socializare binecunoscută și nu este nimeni alta decât Twitter. în care se face mențiunea unui contact sau utilizator, pentru două lucruri, primul că mesajul este adresat acelui contact.  Trebuie folosit într-un chat privat și bineînțeles într-un grup pentru ca ceilalți membri să înțeleagă despre cine vorbești.

Și al doilea să se refere că un astfel de contact a făcut un comentariu și că nu ești proprietarul acestuia. Prin urmare, cu aceste noi moduri de comunicare pe care WhatsApp le-a inclus, aplicația își propune să fie mai eficientă și mai dinamică. Deci, dacă vrei să știi cum să începi să faci Menționează sau etichetă un contact, trebuie să urmați aceste instrucțiuni.

Pas pentru a menționa sau a eticheta un contact dintr-un grup WhatsApp

Această nouă funcție pe care vă vom învăța să o utilizați poate fi folosită numai atunci când interacționați într-un grup. Prin urmare, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să intri aplicația mobilă whatsapp, indiferent dacă sistemul dvs. de operare este Android sau iPhone. Următorul pas este să selectați grupul și să începeți să scrieți mesajul în el.

Odată ce ai terminat trebuie să faci mențiunea și pentru aceasta vei avea două modalități, prima și cea mai directă este prin plasarea simbolului @ la semn urmat de numele persoanei căreia i se adresează mențiunea. Acest nume poate fi situat în partea de sus a ecranului unde sunt afișați membrii grupului. Dar toate acestea le poți face și de la tastatură, atunci vei scrie @juan.

Sistemul va determina imediat că faceți o mențiune, deoarece va evidenția numele contactului în albastru. E posibil dacă vrei menționați mai multe contacte in acelasi mesaj. Desigur, aplicând tehnica pe care tocmai am explicat-o. Și fiecare mențiune va fi evidențiată cu albastru și pentru a termina trebuie doar să trimiteți mesajul.

Acum, aceste mențiuni vor fi afișate atât în ​​trimiteri, cât și în mesajele primite și în chat-uri. La primire un mesaj care conține o mențiune, poți să dai clic pe el și să vezi informațiile, profilul de contact, fotografiile, printre altele.

După cum puteți vedea, este o funcție excelentă pe care WhatsApp a integrat-o acum și se alătură celor deja cunoscute, cum ar fi blocarea apelurilor primite și a apelurilor video. În acest mod simplu și ceea ce te-a determinat să citești acest articol, ai știut cum menționați sau etichetați un contact într-o stare, conversație sau grup WhatsApp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here