Cum să trimiți un sunet în chat-ul Skype? - PC si mobil

Skype este un software care vă permite să efectuați apeluri video, apeluri vocale și să comunicați cu terțe părți prin programul său descărcabil, care este disponibil pe iOS, Android și orice versiune de Windows. Una dintre numeroasele funcții gestionate de acest software este de a putea comunica cu terți prin intermediul audio, indiferent dacă este activ sau nu în acel moment.

La fel ca majoritatea aplicațiilor de mesagerie, comunicați prin voce cu economisi timp este extrem de util și din același motiv, Skype a încorporat această funcție la ani de la crearea sa. Motiv pentru care, anumiți utilizatori nu cunosc metoda de a trimite note vocale prin Skype. Aici vă vom învăța cum să o faceți.

Index()
 1. Ce ar trebui să faceți înainte de a trimite un mesaj vocal prin Skype?
 2. Ce versiuni de Android vă permit să trimiteți mesaje vocale în Skype?
 3. Cum trimiteți audio de pe computer prin Skype?
 4. Cum să trimiteți mesaje vocale în chat-ul Skype printr-un telefon mobil?
  1. Dacă aveți un dispozitiv iOS
  2. În cazul în care aveți un telefon Android

  Ce ar trebui să faceți înainte de a trimite un mesaj vocal prin Skype?

  Principalul lucru înainte de a trimite o notă vocală prin Skype este să descărcați programul, indiferent dacă ne folosim telefonul sau un computer, deoarece fiecare dintre sistemele de operare are posibilitatea de a-l descărca. Ulterior, o altă nevoie de bază este au o conexiune la internet.

  Pe lângă un cont skype și că dispozitivul are microfon. Dacă nu sunteți sigur că telefonul sau computerul dvs ai un microfon instalat, poți folosi unul privat sau căști. În cele din urmă, o altă cerință care trebuie îndeplinită pentru a începe o conversație folosind note vocale este să ai o terță parte către care să o trimiți, așa că ar trebui să cauți chat-ul de grup cu prietenii tăi sau chatul specific cu celălalt utilizator și să cauți opțiunea pentru a trimite Audio.

  Ce versiuni de Android vă permit să trimiteți mesaje vocale în Skype?

  Pentru a trimite audio de pe telefonul nostru mobil Android, trebuie mai întâi să ținem cont de anumiți factori și, printre aceștia, unul dintre principalii este să știm ce versiune de Android menținem, deoarece datorită actualizărilor constante pe care le menține aplicația Skype, anumite versiuni de Android în special cele mai vechi, nu am putut suporta astfel de actualizări, rămânând astfel cu o versiune învechită de Skype, da o pot folosi în continuare.

  Și după cum se știe, Skype nu a avut întotdeauna capacitatea de a trimite note vocale, deoarece această opțiune a fost adăugată printr-una dintre cele mai recente actualizări. Deci, dacă păstrați un telefon Android cu sistem de operare mai mică decât versiunea 5.0 nu te vei putea bucura de funcția de a trimite note vocale.

  Cum trimiteți audio de pe computer prin Skype?

  Dacă avem Skype de pe computerul nostru și dorim să trimitem un audio, indiferent dacă avem un Mac sau un computer cu sistemul de operare Windows, primul lucru pe care trebuie să-l facem este conectați-vă la contul nostru de skype pentru a căuta apoi orice chat, acesta poate fi o singură persoană sau un grup de persoane.

  Apoi, în interiorul chat-ului din partea de jos putem vedea bara în care scriem mesajele și lângă ea, puteți vedea pictograma microfonului. Odată ajuns acolo, vei apăsa microfonul și vei începe înregistrarea audio, exprimându-ți nevoile și/sau opiniile cu privire la conversație. În cele din urmă, vom înceta să facem clic pe microfon pentru a trimite mesajul.

  Înainte de a trimite mesajul, așa cum am spus, trebuie să vă asigurați că ați conectat microfonul la computer și că ați autorizat platforma care îl poate folosi. În cazul în care sunetul nu a fost scos corect sau dintr-un motiv oarecare vrei să-l ștergi, trebuie să faceți clic dreapta pe audio și dintre opțiunile pe care ni le arată micul meniu pop-up, trebuie să selectăm unde scrie 'eliminați'.

  Cum să trimiteți mesaje vocale în chat-ul Skype printr-un telefon mobil?

  Acum, așa cum a devenit clar, Skype se ocupă de diverse platforme iar printre acestea, putem observa că este disponibil atât pe iOS, cât și pe Android, fiind o aplicație cu un format foarte asemănător pe ambele dispozitive. Cu toate acestea, procesul de trimitere a unui sunet prin aceste dispozitive se poate schimba ușor, așa că aici vă arătăm cum să trimiteți note vocale printr-un dispozitiv iOS sau un telefon Android.

  Dacă aveți un dispozitiv iOS

  Când aveți un iPhone sau orice dispozitiv cu sistem de operare iOS când doriți să trimiteți o notă vocală prin Skype, va fi foarte asemănător cu când trimitem audio prin Telegram, Whatsapp sau Instagram, deoarece tot ce trebuie să facem este accesează aplicația și căutați chatul în cauză căreia vrem să-i trimitem audio.

  Apoi, lângă bara în care scriem mesajele vom găsi trei pictograme, una cu o față zâmbitoare, un microfon și în final o cameră. Va trebui să apăsăm unde se află microfonul și în acest fel veți începe să înregistrați audio. Trebuie să țineți cont de faptul că Limita de timp audio Skype este de 2 minute, așa că tot ce am de spus va fi în mai puțin timp.

  În cazul în care aveți un telefon Android

  Acum, dacă gestionăm un telefon Android și ne asigurăm că versiunea sa a sistemului de operare este mai mare de 5.0, vom putea înregistra audio accesând aplicația și căutând chatul specific pe care îl dorim, îl vom introduce și în bara de jos unde este scris textul în mod normal vom căuta pictogramă care are un microfon.

  Apăsând pe ea, se va activa funcția de înregistrare audio, așa că în mai puțin de 2 minute va trebui să comunicăm toate informațiile cu celălalt utilizator sau să trimitem mai multe audio-uri în același timp. În cele din urmă eliberăm pictograma microfonului și audio trebuie trimis. Nu există mare diferență între înregistrarea audio pe Android sau iOS, doar modul în care sunt afișate pictogramele. Dacă se afișează eroarea că sunetul nu funcționează corect, aceasta poate fi rezolvată în mod similar.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here