Cum să trimiteți locații Google Maps de pe computer pe mobil? - trimite rute

De la începutul lansării, Google Maps a devenit o aplicație foarte utilă care vă permite să găsiți restaurante, magazine, rute cu trafic mai puțin și chiar stații de transport în comun și orarele acestora.

Recent, Google Maps a adăugat o nouă opțiune care ne va permite să trimitem pe telefonul mobil planificarea pe care o vom realiza în versiunea pentru computer. Cu toate acestea, trebuie să știți că pentru ca această metodă să funcționeze este necesar ca sesiunea de e-mail să fie începută atât pe computer, cât și pe telefonul mobil, acum da, vom descoperi cum se face.

Index()
 1. Cum să trimiteți adrese Google Maps de la computer la telefonul mobil?
 2. Cum să utilizați indicațiile funcției în Google Maps?
 3. Ce trebuie să faceți pentru a partaja locații de pe telefonul mobil prin WhatsApp?

Cum să trimiteți adrese Google Maps de la computer la telefonul mobil?

Aceasta este o nouă funcție pe care Google Maps a adăugat-o la versiunea sa pentru computere, ceea ce ne permite facilitează partajarea unei adrese sau calea pe care o avem în computer către dispozitivul nostru. Puteți utiliza această funcție și de pe site-ul web Google Maps.

 1.   Primul lucru este să vă conectați la e-mail pe computer și apoi pe mobil
 2.   Urmează să intrăm în Google Maps pentru PC și acolo suntem gata să localizăm locul pe care îl căutăm.
 3.   Când l-am găsit, mergem la opțiunile comune 'Salvare' și 'Cum ajungem acolo', în plus vom vedea și 'Trimite pe telefonul tău' și apăsăm pe acesta.
 4.   Când intrați, veți putea vedea o listă care include dispozitivele conectate în trecut. Continuăm să selectăm opțiunea preferinței noastre.
 5.   Acum, pe telefonul mobil vom vedea notificarea pe care Google Maps ne-a trimis-o și când o deschidem, aplicația va începe să ne dea indicații pentru a ajunge la locul pe care îl dorim.                                           

Cum să utilizați indicațiile funcției în Google Maps?

Cunoașterea acestor informații poate fi de mare ajutor dacă nu știm cum să ajungem într-un loc, utilizându-le noiAcesta va indica traseul pe care trebuie să îl parcurgem, sugerează și rutele disponibile pentru a ajunge, de la cel mai lung la cel mai scurt chiar și ținând cont de trafic și îl putem folosi offline. În plus, indică și mijloacele disponibile pentru a ajunge acolo și timpul pe care ne-ar lua să alegem unul dintre ele.

 1. Deschidem aplicația Google Maps, căutăm locul în care vrem să ajungem.
 2. Când privim în jos și în stânga vom găsi în albastru o pictogramă cu o săgeată care indică 'sus și la dreapta', odată ce o găsim, vom face clic acolo.
 3. Vom vedea că vor apărea două opțiuni, cea de sus va arăta locația dvs. actuală și cea de jos este cea pe care o veți respinge pentru a căuta locul în care doriți să ajungeți.
 4. Odată ce ați obținut destinația la care doriți să mergeți și selectați-o. Google Maps vă va arăta instantaneu cel mai bun traseu pentru a ajunge acolo.

De asemenea, puteți descoperi cum să ajungeți dintr-un loc în altul fără să fii în niciunul dintre ele, tot ce trebuie să faci este să schimbi locul în care se află locația ta, o faci selectând opțiunea „Locația ta” pe care am menționat-o la pasul 3 și introducând o altă adresă.

Ce trebuie să faceți pentru a partaja locații de pe telefonul mobil prin WhatsApp?

După cum știm cu toții, WhatsApp a devenit cel mai folosit mijloc de comunicare la nivel mondial, putem partaja fișiere precum imagini, videoclipuri, audio, documente și chiar contacte telefonice cu alți utilizatori.

În ciuda acestui fapt, puțini oameni știu și asta vă puteți partaja locația prin această aplicație rapid si usor. Amintiți-vă că trebuie să aveți Google Maps pe telefonul mobil.

 1.   Din WhatsApp, deschideți chat-ul cu persoana căreia doriți să vă împărtășiți locația.
 2.   În partea de jos, unde se află bara pentru a scrie mesajele dvs., veți vedea o pictogramă sub formă de clip, apăsați acolo și va fi afișat un meniu cu mai multe opțiuni, printre care veți vedea 'Locație'.
 3.   La intrare putem vedea că harta începe să se încarce cu locația noastră și o serie de opțiuni vor fi afișate în partea de jos. Putem trimite 'Locația în timp real', 'locația curentă' sau pe cea a locurilor din apropierea dvs.
 4.   Apăsați opțiunea preferată și apoi apăsați pe trimitere.

Este important să știți că prin trimiterea locației dvs. în timp real, persoanele care participă la acest chat vor putea vedea locurile pe care le vizitează instantaneu atâta timp cât decideți, chiar dacă nu utilizați aplicația.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here