Cum să localizați dispozitivele Samsung cu SmartThings? | Ceasuri și telefoane mobile

Dacă doriți să vă localizați dispozitivele Samsung folosind 'SmartThings', primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să includeți fiecare dintre dispozitivele pe care doriți să le localizați în viitor. Apoi, continuați să descărcați pluginul pentru să poată utiliza locația la distanță (Găsește lucruri inteligente).

Odată ce ați făcut-o, veți putea găsi dispozitivul pe care l-ați pierdut, chiar dacă nu are conexiune la internet, puteți găsi locația acestuia folosind căutarea locală sau de proximitate. Dacă nu aveți opțiunea de a utiliza această aplicație, puteți utiliza Find My Mobile, un instrument Samsung pentru a localiza dispozitivele.

Index()
  1. Îți poți găsi căștile, ceasurile sau mobilul chiar dacă nu au conexiune la internet?
  2. Cum să vă folosiți contul Samsung pentru a vă localiza dispozitivele electronice?
  3. Ce puteți face pentru a vă localiza dispozitivul cu contul Gmail?
  4. Cum să utilizați WiFi pentru a vă găsi ceasul inteligent?

Îți poți găsi căștile, ceasurile sau mobilul chiar dacă nu au conexiune la internet?

Da, atâta timp cât dispozitivele respective sunt înregistrate în aplicația SmartThings. Odată ce dispozitivul dvs. (tabletă, mobil sau ceas inteligent) a rămas fără conexiune la internet pentru o perioadă de 30 de minute, acest va începe să producă un semnal BLE care pot fi primite de alte dispozitive care au o conexiune.

Odată ce raportați că dispozitivul dvs. lipsește prin SmartThings Find, orice telefon mobil sau tabletă pe care ați ales să vă găsească dispozitivele pierdute poate trimite alerte către serverul Samsung despre locația acestuia și, la rândul său, către dvs. Toate SmartThings Găsiți datele utilizatorului sunt criptate și protejate în siguranță, prin urmare, locația dispozitivului dvs. nu va fi dezvăluită unei alte persoane, în afară de proprietarul acestuia.

Cum să vă folosiți contul Samsung pentru a vă localiza dispozitivele electronice?

Pentru a vă localiza dispozitivele utilizând un cont Samsung, cea mai bună opțiune este să o faci din ‘Find My Mobile’. Cu această aplicație puteți urmări locația aproximativă și traseul dispozitivului pierdut. Chiar dacă activați opțiunea „Trimite ultima locație” în setări, dispozitivul pierdut va trimite ultima locație cunoscută înainte de a se opri.

În plus, cu Find My Mobile, poți face o copie de rezervă a datelor care sunt stocate pe mobil sau tabletă în cloud-ul Samsung, blochează ecranul și chiar blochează accesul la Samsung Pay (pentru a evita escrocherii în caz de furt). De asemenea, puteți șterge toate datele stocate pe mobil sau tabletă. De la ultima actualizare, puteți chiar să vă localizați dispozitivul, chiar dacă nu este conectat la internet, este chiar posibil să îl găsiți dacă este oprit.

Pentru a putea folosi această funcție, trebuie să aveți versiunea 7.Două.07.19 din această aplicație, dar trebuie să activați manual funcția de localizare, pentru aceasta trebuie doar să urmați acești pași la scrisoare: 

  1. Deschideți „setări” pe tabletă sau pe telefonul mobil cu sistem de operare Android.
  2. Odată ajuns acolo, căutați și selectați secțiunea „Biometrie și securitate”.
  3. Selectați opțiunea „găsește-mi mobilul”.

Ce puteți face pentru a vă localiza dispozitivul cu contul Gmail?

Pentru a vă urmări telefonul mobil sau tableta folosind contul Gmail, trebuie doar să accesați secțiunea „Cont Google”, acolo, căutați și selectați opțiunea „securitate”, derulați în jos până când găsiți „găsiți un dispozitiv pierdut”. ' și selectați-l pe cel pe care doriți să îl găsiți. Odată selectat, veți avea trei opțiuni diferite din care să alegeți, printre acestea se numără:

Activare sunet: Odată ce selectați această opțiune, o alarmă va fi activată la volumul maxim pe dispozitivul pe care l-ați selectat anterior, nu contează dacă este în modul vibrare sau silențios. Această opțiune poate fi folosită în cazul în care v-ați pierdut mobilul într-un anumit loc, trebuie doar să urmați sunetul până când detectați unde este.

Localizați dispozitiv: Cu acesta vă puteți localiza dispozitivul (telefon mobil sau tabletă) folosind harta Google Maps (atâta timp cât dispozitivul dvs. are locația activată), imediat ce locația ajunge pe hartă, veți primi un avertisment.

Activați blocarea: dacă dispozitivul dvs. a lipsit de mult timp și nu doriți ca cineva să vă acceseze informațiile personale, apăsând această opțiune blocați-vă complet tableta sau telefonul mobil, împiedicând utilizarea dacă cineva îl are. În plus, poți scrie un mesaj text care poate fi văzut de persoana care are mobilul tău. Această opțiune are utilizări precum:

  1. Crearea unui model de deblocare sau a unei parole în cazul în care dispozitivul dvs., la momentul pierderii, nu avea niciun tip de blocare securizată a ecranului.
  2. Notificare de alertă pentru dispozitivul dvs. de tipul „vă rog să-mi returnați telefonul mobil” sau „Ofer o recompensă pentru el” în cazul în care știți că nu există intenția de a-l returna.
  3. Blocarea completă a telefonului mobil, astfel încât nimeni să nu poată accesa informații personale precum fișiere, videoclipuri, fotografii, conversații cu alte persoane etc.

 

Activați ștergerea datelor: dacă opțiunea de a vă recupera telefonul este practic imposibilă, puteți face utilizarea ștergerii datelor, odată ce selectează toate datele dispozitivului, cum ar fi fișierele media, contactele, cardul SD, apelurile, aplicațiile, mesajele din interiorul dispozitivului și jurnalele generale vor fi șterse.

Dacă atunci când ați activat această opțiune dispozitivul mobil sau tableta dvs. nu avea acces la internet nici prin conexiune la o rețea Wi-Fi, nici cu date mobile, odată ce este conectat din nou la internet, ștergerea va fi activată de la distanță. Prin urmare, este important să păstrați opțiunea de date mobile activă în orice moment și ca de îndată ce dispozitivul dvs. este pierdut, să activați această opțiune.

Acum, dacă dintr-un motiv oarecare ați reușit să vă recuperați telefonul mobil sau tableta și doriți să o utilizați din nou, va trebui să reintroduceți e-mailul și parola personală a contului Gmail.

Cum să utilizați WiFi pentru a vă găsi ceasul inteligent?

Folosind SmartThings Find, în butonul găsi dispozitiv, vom putea găsi nu doar telefoane mobile, dar vom avea și posibilitatea de a găsi și alte dispozitive chiar dacă nu sunt conectate prin bluetooth cu telefonul mobil atunci când le căutăm, metodă posibilă datorită conexiunii Wifi care interacționează cu ceasul și care acum lucrează pentru a-l localiza.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here