Cum să curățați folderul ascuns „Temp” în Windows”,

  • 134 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Una dintre măsurile pe care trebuie să le luăm atunci când vine vorba de optimizarea computerului nostru este să activăm o procedură care curăța hard disk-ul, care elimină tot ce rămâne. Când navigăm pe internet, sistemul stochează majoritatea referințelor la site-urile vizitate din istorie. Același lucru este valabil și pentru alte acțiuni. Putem lăsa aplicația noastră de curățare, dacă avem una instalată, să se ocupe de ștergerea acestor fișiere, dar nu strica să faci o curățare manuală din când în când.

În diferitele versiuni de Windows există un folder care stochează fișiere temporare. După ce ați folosit un program de curățare, acest folder mai are prostii. Există o singură modalitate de a elibera spațiul pe care îl ocupă pe hard disk: curățați-l manual. În funcție de versiunea sistemului de operare pe care o avem instalată pe computerul nostru, pașii sunt diferiți.

Forțați afișarea tuturor fișierelor și folderelor

Windows 2000 și XP

Se deschide PC-ul meu iar în meniul de sus selectează Instrumente -> Opțiuni folder

În fereastra care se deschide, activați fila Vedea si ai grija ca, in sectiune Dosare și fișiere ascunse, fi marcat Afișați toate fișierele și folderele ascunse.

Windows Vista, 7, 8 și 8.unu

Se deschide Echipă iar în meniul de sus selectează Organizare -> Folder și Opțiuni de căutare. activați fila Vedea și activați, dacă nu este, opțiunea Afișați fișierele, folderele și unitățile ascunse.

Windows 10

Se deschide Această echipă iar în meniul de sus faceți clic pe Arhiva și selectați Opțiuni. Faceți clic pe filă Vedea și activați, dacă nu este, opțiunea Afișați fișierele, folderele și unitățile ascunse.

Ștergeți fișierele temporare ascunse

Windows 2000 și XP

Deschideți hard disk-ul și găsiți folderul Documente și Setări. Deschide-l și, în interiorul lui, deschide-l pe cel cu numele utilizatorului echipei. Se deschide Setari locale și, în interiorul acestuia, folderul temperatura. Selectați toate fișierele și folderele și apăsați tasta șterge. Răspunde făcând clic pe da la mesajul de confirmare. (Se poate întâmpla ca unele dintre fișiere sau foldere să nu poată fi șterse în momentul în care faceți curățarea deoarece sunt utilizate.

Windows Vista, 7, 8, 8.1 și 10

Procesul este similar cu cel precedent, dar traseul de urmat este următorul: Utilizatori -> [Nume utilizator -> AppData -> Local -> Temp.

  • 134 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here