Cum să eliberez sau să nu ocup spațiu în iCloud de pe iPhone-ul meu dacă spațiul de stocare este plin

Luând în considerare faptul că trăim într-o societate din ce în ce mai digitalizată și globalizată, în care dispozitivele mobile au devenit instrumente esențiale pentru utilizarea zilnică Pentru a ne putea conecta cu întreaga lume într-un mod care să ne facă viața mai confortabilă, depozitarea acestor dispozitive devine esențială pentru a profita de funcțiile lor.

Cum să eliberez sau să eliberez spațiu iCloud de pe iPhone-ul meu dacă spațiul de stocare este plin
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dispozitivele mobile care au reușit cel mai bine să rezolve aceste probleme de stocare ar fi Apple iPhone, cu o capacitate de stocare internă substanțială cu fiecare nouă generație pe lângă serviciile iCloud pe care le oferă 5 GB stocare gratuită plus Premium plănuiește să se extindă până la 2TB, în funcție de locația dvs.

Cel mai bun lucru despre serviciul original de stocare virtuală de la Apple este că poți crea și configura un cont iCloud cu ușurință, fără bătăi de cap și în cel mai scurt timp protejați-vă informațiile personale în cadrul acestui sistem total sigur, în afara buclei închise a software-ului sistemului de operare iOS.

În mod similar, puteți profita din plin de aceste servicii restabilind o copie de rezervă iCloud pentru a avea informațiile dvs. personale și fișiere importante întotdeauna la dispoziție indiferent de dispozitivul Apple și, în același timp, actualizează software-ul echipamentului pentru a se putea sincroniza cu cloud-ul.

Un alt factor important de care ar trebui să țineți cont în ceea ce privește serviciul de stocare în cloud este că, în cazul în care vă pierdeți dispozitivul Apple, aveți opțiunea de a șterge un cont iCloud de pe un telefon mobil sau de pe computer pentru a vă asigura că nimeni altcineva nu are acces la el fără permisiunea ta, prevenind de asemenea posibilele atacuri informatice.

De la înființare, Apple s-a dedicat inovării în cadrul pieței electronice, iar serviciile iCloud nu au făcut excepție, fiind instrumentul periferic perfect pentru a vă completa dispozitivul și să poți profita de toate aplicațiile tale fără probleme.

Ținând cont de toate avantajele oferite de aceste servicii pentru a facilita și accelera utilizarea dispozitivelor dvs., cu acest articol vă vom arăta cum să eliberați sau să eliberați spațiu în iCloud de pe un iPhone dacă depozitul este plin.

Index()
  1. Verificați stocarea iCloud
  2. Eliberați sau eliberați spațiu în iCloud de pe iPhone

Verificați stocarea iCloud

Dacă aveți planul iCloud gratuit, probleme cu depozitare completă acestea sunt de obicei probleme ocazionale, având în vedere că 5 GB reprezintă o sumă minimă în raport cu toate informațiile personale pe care le stocăm de obicei în interiorul unui dispozitiv mobil, fără a număra fișierele esențiale ale iOS, iPadOS sau macOS.

În primul rând, este recomandat să verificați exact cât spațiu de stocare este disponibil în iCloud, pentru a verifica acest lucru prin iPhone trebuie pur și simplu să introduceți Setări > Nume utilizator > iCloud > Gestionează spațiul de stocare, astfel încât să poți confirma cât spațiu ai ocupat și aplicațiile care folosesc acest serviciu.

Acum, cea mai ușoară opțiune de a nu vă mai face griji în legătură cu aceste probleme este să cumpărați mai mult spațiu de stocare cu un plan Premium, care chiar și te poți împărți între prieteni pentru a economisi bani.

Eliberați sau eliberați spațiu în iCloud de pe iPhone

The recomandări de top pentru a elibera spațiu iCloud fără a fi nevoie să ștergeți fișierele de sistem esențiale și fără să plătiți pentru planurile Premium care nu sunt la îndemâna dvs. sunt următoarele:

poți economisi spațiu dezactivarea backup-urilor de aplicații care nu sunt utilizate în mod regulat și ștergerea copiilor de rezervă vechi pe care nu le mai considerați necesare în sistem, deoarece acestea tind să se acumuleze dacă nu se efectuează curățări regulate în iCloud.

Configurați parametrii backup-urilor astfel încât doar copiile acelor aplicații pe care le utilizați frecvent sunt salvate în cloud, prin Setări > Nume utilizator > iCloud.

Acestea au o opțiune integrată de optimiza stocarea, Prin activarea acestei funcții, puteți elibera automat spațiu din când în când, înlocuind fotografiile și videoclipurile originale cu versiuni comprimate pentru dispozitiv.

Ștergeți mesajele din e-mailul iCloud care sunt stocate în aplicație, precum și mesaje text și atașamente care sunt stocate automat, le poti elimina progresiv pe cele pe care nu le consideri necesare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here