Cum să faci jailbreak sau să deblochezi un Samsung Galaxy Grand Prime

Anterior, dispozitivele mobile foloseau un sistem numit CDMA pentru alocarea liniilor sau numerelor de telefon, ceea ce înseamnă că linia venea intern în software-ul lor. Invata sa deblochează un samsung galaxy grand prime.

Cum să deblochezi Samsung Galaxy Grand Prime. Simplu și rapid
Vezi acest videoclip pe YouTube

În prezent, dispozitivele cu tehnologie nouă se caracterizează prin faptul că au în hardware-ul lor unul sau două sloturi în care este introdus un Cip (card SIM) care determină alocarea liniei dumneavoastră telefonice.

Când un telefon mobil este achiziționat de un anumit operator, de exemplu când este activat un sim Movistar. Condiționează în general să fie utilizat exclusiv în cadrul acelei companii, ceea ce o limitează la lucrul cu oricare alta.

În acest sens, deblocarea unui mobil Samsung constă în deschide benzile sau codurile astfel încât să puteți folosi orice companie de telefonie.

Unii utilizatori aleg să efectueze această procedură, deoarece au o preferință pentru o anumită companie de telefonie mobilă și doresc să o folosească pe Samsung Grand Prime. În așa fel încât, face jailbreak sau deblochează aceste computere A devenit o necesitate pentru mulți utilizatori de telefoane mobile din întreaga lume.

Nu este o procedură complicată sau dificil de efectuat, dar necesită o serie de pași pe care trebuie să îi efectuați pentru a vă debloca într-un fel Samsung Galaxy Grand Prime ușor, rapid și sigur că nu îți vei pune echipa în pericol.

Prin urmare, dacă ceea ce căutați este să vă deblocați telefonul mobil, atunci vă vom spune cum să o faceți.

Index()
  1. Pași pentru a debloca un Samsung Galaxy Grand Prime
  2. O altă opțiune pentru a vă debloca Samsung Galaxy Prime

Pași pentru a debloca un Samsung Galaxy Grand Prime

Prin deblocarea sistemului GMS veti avea posibilitatea de a introduce doua Chip-uri de la companii diferite si de a le folosi simultan cu tot confortul. Din acest motiv, este necesar să știm ce este IMEI. Fiecare telefon mobil are un cod pre-înregistrat de producător care este unic și diferit de toate.

Acest cod permite blocați sau deblocați computerul. În acest caz, ne vom referi la el pentru a elibera sau debloca un Samsung Grand Prime.

Procedura de eliberare are un cost în funcție de țară, care trebuie plătit pentru ca firma să genereze codul de eliberare necesar în acest scop.

În primul rând, este necesar să cunoaștem codul IMEI, pe care îl putem localiza pe spatele Smartphone-ului nostru sub baterie, sau formând * # 06 # direct de pe dispozitiv.

Trebuie să intri pe site-ul companiei tale, în acest caz Samsung. Și după ce ai localizat opțiunea de deblocare a dispozitivelor, vei selecta Samsung Grand Prime și vei introduce codul IMEI.

De asemenea, trebuie să selectați țara sau rețeaua și să furnizați un e-mail. În continuare, vei efectua plata corespunzătoare și vei primi codul respectiv pentru a executa eliberarea echipamentului.

Următorul introduceți pe cartela SIM va cere un cod, va introduce codul de deblocare sau codul PIN de deblocare a rețelei. Introdu codul și blocarea SIM va fi eliminată.

O altă opțiune pentru a vă debloca Samsung Galaxy Prime

Există un nou program numit Unlocky, care vă oferă posibilitatea de deblocați telefonul inteligent printr-un cod. În același mod este necesar să cunoașteți IMEI-ul dispozitivului. Acest mod de utilizare a unui astfel de software este gratuit și definitiv. Este foarte ușor și simplu să utilizați acest nou instrument.

Când aveți codul IMEI, trebuie să îl introduceți în aplicația care va fi descărcată pe un computer, care va solicita datele furnizorului țării de origine a dispozitivului mobil.

După furnizarea informațiilor necesare, Unlocky este direct responsabil de conectarea la baza de date Samsung la genera un cod de deblocare.

Prin intermediul platformei acestui program atât codul, cât și următorii pași pentru a debloca dispozitivul Samsung prin IMEI. Vor fi premiate cu ușurință.

Această procedură vă va ajuta în cazul în care doriți să călătoriți în altă țară. Sau cum am spus deja, schimba compania de telefonie in siguranta și legal fără costuri.

Software-ul Unlocky este implementat în multe unități tehnice pentru a oferi serviciul de deblocare. La fel, utilizatorii privați au aplicat acest program pentru a debloca confortabil sistemul SIM folosit de dispozitivele lor personale, fără sfaturi de specialitate.

În acest fel, puteți utiliza pe Samsung Grand Prime linia telefonică la alegere.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here