Cum să eliberezi memorie sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7 pas cu pas

Majoritatea oamenilor cred că știu cum să rezolve o problemă de memorie a telefonului pe calea de fier. Scriem această postare despre tehnologie pentru a vă ajuta  memorie liberă sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7 și vă poate servi chiar și pentru alte modele Samsung.

Când ne dăm seama și simțim nevoia să eliberăm memorie pe dispozitivul nostru mobil, este atunci când încercăm să instalăm o aplicație și nu avem spațiu.

Acesta este modul în care puteți elibera spațiu pe Samsung J5
Vezi acest videoclip pe YouTube

În mod normal, apare o listă cu aplicațiile pe care le-am instalat pe care dacă le ștergem putem elibera spațiu sau când vrem să facem o fotografie și o notificare de 'memorie plină sau insuficientă' nepermițându-ne să executăm acea acțiune.

Totuși, în acea listă de aplicații, în mod normal toate sunt utile și nu vrem să eliminăm niciuna dintre ele, întrebându-ne, ce putem face?? și de aceea trebuie să citim acest pas cu pas pentru a putea  memorie liberă sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7.

Index()
 1. Modul eficient de a șterge fișiere sau de a elibera memorie sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7
 2. Ștergeți datele WhatsApp care ocupă mult spațiu pe telefonul dvs. Samsung

Modul eficient de a șterge fișiere sau de a elibera memorie sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7

Mai întâi vom face este să ștergem memoria cache pentru memorie liberă sau aveți spațiu pe Samsung J3, J5 și J7. Toate paginile pe care le vizităm, chiar și aplicațiile, stochează fișiere inutile care ocupă memorie pe telefonul nostru, prin această procedură vom scăpa de ele. Nu este nevoie să faceți o resetare hardware pe mobilul nostru. 

 1. Primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să introduceți opțiunea de setări de pe telefon.
 2. Mai tarziu caută opțiunea de aplicații.
 3. Unde va apărea o listă cu aplicațiile pe care le-ați instalat pe telefon.
 4. Accesând fiecare dintre ele veți găsi o opțiune de ștergere a memoriei cache.

La fel, atunci când accesăm opțiunea aplicații și introducem una anume, apare o opțiune care spune „șterge datele” deși acest lucru ar ajuta și la facilitarea modului de ștergere a fișierelor sau memorie liberă sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7 trebuie să țineți cont de faptul că va șterge tot accesul la parolele salvate și la e-mailul aplicației pe care o selectați.

Vă voi oferi acum o opțiune astfel încât să puteți eliminați spații fără a elimina fișierele pe care l-ai salvat. Deși toate site-urile web care oferă soluții diferite, nu am văzut niciuna care să vă sfătuiască să ștergeți datele WhatsApp.

Ștergeți datele WhatsApp care ocupă mult spațiu pe telefonul dvs. Samsung

Știm deja asta WhatsApp stochează imaginile pe telefonul nostru care ajung la noi, dar avem acces la el prin vizualizatorul de imagini de unde eliminăm fotografiile care nu ne sunt utile.

Cu toate acestea, se salvează și notele vocale sau audio, ocupi un spațiu mare pe telefon și pe toată durata de viață utilă nu realizezi că trebuie să curățăm aceste date. Toate Modelele Samsung aduc opțiunea de vizualizare a fișierelor prin foldere.

 1. Găsiți meniul telefonului pentru „instrumente”
 2. În mod normal, în această opțiune veți găsi notepad lângă aparat de inregistrat și ceea ce căutăm este un folder care spune „Fișierele mele”
 3. Vom accesa acest folder unde vom găsi diverse categorii.
 4. Vom selecta unde scrie „dispozitiv”
 5. Aici vom deschide toate folderele telefoanelor noastre pe care le vom selecta 'WhatsApp' apoi folderul pe care scrie 'Media'
 6. Vom căuta folderul audio WhatsApp și îl vom deschide
 7. Vom selecta toate audio-urile care se află în acest folder și după aceea, în partea de sus apare o opțiune care spune „Șterge”

Cu acești pași simpli vei șterge toate sunetele pe care le-ai stocat în WhatsApp și care desigur ocupă o parte semnificativă din memoria internă a telefonului tău.

Telefoanele de gamă medie nu au suficient spațiu pentru ca aceste date să fie stocate ani sau luni. Când accesăm managerul acestor foldere, și noi putem gasi altul ca este cazul actelor.

Toate fișierele Word sau PDF pe care telefonul dvs. le stochează atunci când sunt trimise prin conversații, e-mailuri etc. sunt de asemenea stocate și nu le ștergeți.

Mai ales cu această ultimă opțiune pot fi complet sigur că vei putea ștergeți fișiere sau eliberați memorie sau spațiu pe Samsung J3, J5 și J7.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here