Cum să eliberați spațiu pe iPhone fără a pierde niciun fișier - iCloud

În comparație cu Telefoane Android și diferitele lor mărci, iPhone-urile nu sunt deosebit de cunoscute pentru capacitatea lor de stocare. Deși este adevărat că dispozitivele Apple au avantajele lor, acesta este un dezavantaj care nu trece neobservat.

Din această cauză, uneori este necesar să eliberați spațiu pe dispozitiv, dar cu condiția să nu faceți acest lucru ștergeți fișierele importante de pe telefon. Este posibil? Realitatea este că dacă, altfel, nu exista nicio modalitate de a șterge cache-ul WhatsApp pe Android și IOS

Cum să eliberați spațiu pe iPhone fără a pierde niciun fișier - iCloud
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Puteți extinde spațiul de stocare al unui iPhone?
 2. De ce ștergerea fotografiilor nu eliberează spațiu??
 3. Astfel, puteți avea mai mult spațiu fără a șterge lucrurile
  1. folosind cloud-ul
 4. Dacă lipsește mai mult spațiu, cum poți șterge ceea ce nu folosești??

Puteți extinde spațiul de stocare al unui iPhone?

Atât pentru extinderea capacității de salvare a informațiilor interne, cât și pentru extinderea stocării în iCloud, este posibil să o faci. Doar tu ar trebui să știi care este diferența și procesul care se efectuează pentru fiecare dintre acestea tipuri de depozitare.

În ceea ce privește stocarea internă, este posibil să o extindeți atâta timp cât mergeți cu un tehnician de specialitate și aveți toate echipamentele și componentele necesare pentru a face acest lucru. În general, dispozitivul este deschis și o componentă este îndepărtată, care este un fel de cip care face stocare. Când îl scoateți și îl schimbați cu altul, capacitatea acestuia se modifică și crește în funcție de capacitatea aceleiași componente.

Pe de altă parte, dorind extinde stocarea iCloud, trebuie doar să alegeți unul dintre planurile pe care vi le oferă aceeași platformă și să plătiți suma corespunzătoare planului. Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți un iPhone, iPad sau iPod cu sistem de operare IOS 14, puteți alege oricare dintre planurile disponibile.

Dacă sunteți interesat să urmați pașii pentru a vă extinde spațiul de stocare al contului în iCloud, urmați pașii de mai jos:

 1. Accesați setările dispozitivului dvs
 2. Acum selectați-vă numele sau pe cel pe care l-ați ales
 3. Veți merge la iCloud și de acolo, la Gestionați stocarea. Puteți găsi această opțiune ca Stocare iCloud.
 4. Aici puteți cumpăra mai mult spațiu în funcție de nevoile dvs. sau vă puteți schimba planul
 5. După ce ați ales planul, continuați să îl cumpărați și finalizați urmând instrucțiunile care vor fi afișate pe ecranul mobilului

De ce ștergerea fotografiilor nu eliberează spațiu??

Acest lucru va depinde de locul în care ștergeți fișierul. De exemplu, dacă goliți memoria cache din Spotify pentru a elibera spațiu, veți avea doar puțin mai mult spațiu disponibil, deoarece restul informațiilor sunt încă stocate pe dispozitiv. Cu totul diferit de ștergerea cache a aplicației și a datelor.

Ceva de genul acesta se întâmplă când ștergeți fotografii de pe dispozitiv. Dacă faci ștergerea din contul iCloud, există probabilitatea ca sistemul să înregistreze în continuare același spațiu, deoarece fișierele șterse sunt încă în coșul de gunoi. Deci, ceea ce ar trebui să faceți pentru a rezolva această problemă este să ștergeți definitiv fișierul, astfel încât spatiul de depozitare scade.

Astfel, puteți avea mai mult spațiu fără a șterge lucrurile

Ca atare, aplicația iCloud vă oferă 5 GB spațiu de stocare gratuit. În termeni generali, acest lucru nu este suficient pentru cantitatea de informații pe care utilizatorii o gestionează în prezent. Din acest motiv, servicii de stocare în cloud devin din ce în ce mai populare.

folosind cloud-ul

Deși este adevărat că eliberarea spațiului de stocare pe Android ajută foarte mult, există multe platforme pe care le puteți folosi pe IOS în același mod. Trebuie doar să verificați dacă aplicația pe care urmează să o utilizați este compatibilă  cu telefonul si acelasi sistem iti permite sa-l instalezi.

Pentru a înțelege mai bine, puteți alege să stocați toate informațiile de pe iPhone în Dropbox sau MEGA. Acum, datoria ta este să verifici dacă sistemul tău de telefonie vă permite să instalați aceste programe și să le descărcați din magazinul oficial de aplicații Apple.

Dacă lipsește mai mult spațiu, cum poți șterge ceea ce nu folosești??

Trebuie să ai acces la contul tău iCloud și eliminați tot ce nu aveți nevoie. În același mod, poți împiedica aplicația să sincronizeze datele anumitor aplicații pentru a nu ocupa spațiul de care ai putea avea nevoie în viitor. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la managerul de stocare al dispozitivului dvs. și apoi să dezactivați toate acele aplicații pe care nu doriți să le utilizați iCloud.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here