Cum să accesați rapid o anumită celulă în Excel? - Funcții și tastatură

Foile de calcul Excel ne-au făcut munca de birou mai ușoară în zilele noastre. Prin urmare, exista diferite functii pe care le putem folosi, una dintre cele mai importante este să căutăm celule sau casete într-una sau mai multe foi.

In acest sens, iti vom explica care este procesul pentru a putea executa această funcție într-un mod foarte ușor și simplu pe computer. Cel mai important lucru este că acest lucru este foarte util atunci când căutați informații atunci când aveți o mulțime de date.

Index()
 1. Care sunt metodele pe care le puteți utiliza pentru a naviga între celulele Excel?
  1. Celulă specifică sau interval de celule
  2. Interval de celule sau celulă obișnuită
  3. Folosind macrocomenzi
  4. Utilizarea comenzilor rapide
  5. după caseta de nume
  6. Cu functie: IR
 2. Cum să setați ruptura de linie în celulele Excel pentru a naviga și a căuta automat?

Care sunt metodele pe care le puteți utiliza pentru a naviga între celulele Excel?

Există mai multe metode care există astfel încât să puteți găsi celulele pe care le luați în considerare într-un registru de lucru Excel. Trebuie să aveți aceste cunoștințe așa cum vă va permite ai rezultatele dorite într-un mod foarte practic și rapid, fără a pierde atât de mult timp căutând foaie cu foaie, rânduri sau coloane.

În continuare, veți afla cum pot fi executate în diferite moduri pentru a atinge același scop. Indiferent dacă utilizați o funcție, aplicați comenzi rapide, cu macrocomenzi, prin celule specifice sau în mod general, fii atent ca sa stii cum sa le aplici pe toate.

Celulă specifică sau interval de celule

Pentru a obține o anumită celulă, procesul este într-adevăr foarte simplu. Ca punct de plecare, selectezi cu mouse-ul intervalul de celule pe care ti-l doresti, apoi in panglica programului Microsoft Office mergi la fila Start si ii dai în secțiunea de modificare, apoi trebuie să faceți clic pe căutare și să selectați.

Când ați făcut toate acestea, atunci vă va apărea acolo pentru a căuta pe baza unor criterii specifice, cum ar fi: căutați printre foaia pe care o aveți în uz curent, caută într-o formulă pe care o ai, poate fi, de asemenea, pe rânduri și coloane, se potrivește cu conținutul celulei sau poate conține litere mari sau mici.

Interval de celule sau celulă obișnuită

O altă modalitate de implementat este că puteți căuta automat după rânduri sau coloane. Dacă urmați procedura de mai sus care v-a fost descoperită, atunci o veți putea face mai generic cu rândurile și coloanele da, acesta este criteriul pe care doriți ca programul să efectueze căutarea. Acest lucru este foarte asemănător cu aplicarea funcției de maximizare sau minimizare a valorilor.

Folosind macrocomenzi

Prin intermediul macrocomenzilor, este posibil să efectuați și căutări de celule din Excel, dar pentru aceasta, trebuie să aveți o bază bună de a învăța despre întregul program, deoarece această opțiune este puțin mai complexă și nu este atât de elementar pentru tine să-l aplici.

În acest sens, trebuie să mergi să aplici macro-ul pe care îl consideri, odată ce ai formatul deschis acolo, plasezi criteriile pe care vrei să le evaluezi. Aici esti solicitat definiți populația, raza de acțiune unde vor fi valorile, specificația a ceea ce veți căuta, cum ar trebui să le caute și alte caracteristici particulare pe care le permite să le plaseze.

Când terminați de completat aceste informații, apoi continuați procesul macro-ului și finalizați, astfel încât să poată efectua apoi căutarea pe care ați comandat-o bazate pe cod sau date pe care le-ați introdus conform acestui tip de funcție.

Utilizarea comenzilor rapide

Prin comenzi simple și rapide de utilizat prin tastatura computerului dvs., acestea vă vor permite să aveți acces la informațiile pe care doriți să le căutați într-un registru de lucru Excel. Una dintre aceste opțiuni este aplicarea Ctrl + B, când bifați ambele taste, va apărea caseta de căutare, astfel încât să puteți plasa criteriile și să efectuați navigarea.

Chiar, da marchează Shift + F5 acest lucru vă va duce și la același tabel unde vi se cere să setați criteriile și să căutați celulele dorite. Când ați găsit deja celula și doriți să vă arate următoarea, trebuie doar să tastați Shift + F4 și vă va duce la următoarea celulă.

după caseta de nume

O altă metodă posibilă prin care puteți găsi celule este printr-o casetă de nume, ceea ce vă face ușor să urmăriți celulele numite în întreaga foaie sau registru de lucru. Tu ar trebui deschis în panglică fila de căutare și selectare până când apare caseta și puteți plasa acolo datele pentru a căuta.

Când aveți această parte deschisă, atunci trebuie să mergeți la secțiunea Go to, astfel încât să apară toate intervalele care conțin numele diferitelor foi. Dupa asta, introduceți caracterele de evaluat și terminați făcând clic pe accept pentru ca căutarea să fie efectuată corect cu numele.

Cu functie: IR

Totuși, în mod similar cu paragraful anterior, din secțiunea casetei în care scrie 'mergi la', dacă apăsați acolo nu puteți căuta doar pe baza nume, ci puteți și introduce un alt tip de criteriu este necesar să evaluați astfel încât să puteți căuta celula de care aveți nevoie și să o obțineți cu ușurință, la fel ca și cum ați aplica funcția de căutare V care este disponibilă chiar acolo.

Cum să setați ruptura de linie în celulele Excel pentru a naviga și a căuta automat?

Acum, o întrerupere de linie în Excel vă permite să extindeți informațiile, astfel încât să aveți o vizualizare mai mare a conținut reflectat în tabele sau casete. Prin urmare, dacă doriți să aflați cum să îl utilizați pentru a căuta date mai târziu, urmați pașii pe care îi indicăm aici:

 • Deschideți registrul de lucru Excel și stai pe cearceaf ce dorești.
 • Bifați caseta cu butonul stâng al mouse-ului sau selectați o serie de celule.
 • În secțiunea de pornire, accesați secțiunea de împachetare a textului.
 • Când faceți clic acolo, spațiul ar trebui să apară automat, astfel încât să puteți căuta mai ușor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here