Cum să integrezi motorul de căutare Google în WordPress

 • 75 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Când vizităm un site web pentru a citi un articol, apreciem să avem un motor de căutare integrat, care ne permite să găsim alte subiecte. Majoritatea site-urilor web includ acest motor de căutare. Toate temele WordPress, cel mai folosit manager de conținut, îl au și el, dar în multe cazuri este mai interesant, mai ales când site-ul găzduiește o cantitate mare de conținut, să aibă un motor de căutare mai complet, precum cel care oferă Google. De asemenea, putem integra un motor de căutare WordPress personalizat.

Integrați motorul de căutare Google în WordPress

Integrarea motorului de căutare Google în WordPress nu inversează complicațiile majore. Deși există posibilitatea de a-l integra manual, făcând unele modificări și ajustări în unele fișiere ale temei active, cel mai bine este să folosiți un plugin. Cel mai bun de pe listă este WP Căutare Google. Configurația sa este foarte simplă, deși mai întâi trebuie să creați un motor Căutare personalizată Google.

Pași de urmat

Pentru a crea și configura un motor de căutare trebuie să faceți următoarele:

 • Acces la Căutare personalizată Google folosind un cont Google.
 • În panoul din stânga, faceți clic pe noul motor de căutare și indicați site-urile în care urmează să fie efectuată căutarea, limba în care vor fi afișate rezultatele și numele pe care dorim să-l dăm motorului de căutare.
 • În Editați motorul de căutare, iar după activarea motorului nou creat, vom seta setările corespunzătoare Setare. în filă Bazele apar datele adăugate în procesul de creare. Putem, dacă facem clic pe filă câștiga venituri, permite motorului să afișeze reclame sponsorizate Google AdSense în rezultate.
 • Celelalte file îndeplinesc următoarele funcții: management folosit pentru a adăuga și/sau șterge administratori de motor, Indexarea este pentru trimiterea cererilor de indexare și ștergere prin Google Search Console, Y Opțiuni avansate folosit pentru a personaliza motorul de căutare. În principiu, nu este necesar să se facă ajustări în aceste secțiuni.
 • Dacă facem clic pe panoul din stânga pe Aspect, putem selecta modul în care vor fi prezentate caseta de căutare și rezultatele. Trebuie să selectăm opțiunea doua pagini, deși toată lumea este liberă să se joace cu celelalte modele. genele de Subiecte, Personalizează Y miniaturi, în principiu nu trebuie să le atingem.
 • ne întoarcem la Editați motorul de căutare -> Setări a lua act de ID-ul motorului de căutare, necesare pentru a activa pluginul WP Căutare Google.

Descărcați, activați și configurați WP Căutare Google

Pentru a pune în acțiune pluginul pe care l-am indicat, cel mai bine este să mergeți la Pluginuri -> Adăugați nou și, în caseta de căutare scrie WP Căutare Google. După descărcare și activare, vom face Setări -> WP Căutare Google și adăugați ID-ul motorului de căutare În partea de sus a paginii. După ce faceți clic pe Salvează modificările, avem deja pluginul activ. Pe site-ul nostru va fi creată o nouă pagină, pe care o putem modifica (de exemplu, titlul), da, fără a schimba linkul permanent, care trebuie să fie de tipul http (sau https)://URL-of-the- site/search_gcse /.

Adăugați widgetul de căutare

Pentru a adăuga caseta de căutare, trebuie să mergem la Aspect -> Widgeturi și mișcă WP Căutare Google (WGS) la bara laterală pe care o dorim. Când cineva scrie, în acea casetă, și face clic pe căutare pentru un cuvânt sau o expresie, se va deschide o pagină cu rezultatele. Deci, de exemplu, în cazul miezul.net rezultatele găsite vor fi afișate în miezul, în Forumuri Hodgepodge si in lectii, care sunt locurile pe care le-am adăugat când am creat motorul de căutare la GCSE.

Acces

Pentru a descărca pluginul pe computer, pentru a-l încărca ulterior, pe server, trebuie să accesezi WP Google Search.

 • 75 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here