Cum să instalați și să utilizați Screen Recorder pe mobilul dvs. Xiaomi? - inregistrator de ecran

Xiaomi este unul dintre cele mai populare dispozitive mobile ale momentului datorită numeroaselor sale caracteristici complet interesante, printre care unele ies în evidență aplicații minunate precum Screen Recorder. Este un înregistrator de ecran al sistemului software MIUI care are o mare varietate de opțiuni și setări odată ce doriți să filmați desktopul mobilului dvs.

Pe de altă parte, mulți oameni nu au această aplicație și se întreabă cum o pot obține, dar nu vă faceți griji. Următorul Vă vom spune totul despre această aplicație interesantă, cum îl poți descărca pe dispozitivul tău mobil și cum îl poți folosi fără nicio problemă sau inconvenient. Urmărește-ne și descoperă totul despre asta.

Index()
  1. Care este procedura pentru a descărca MIUI Screen Recorder pe mobil?
  2. Cum să găsiți MIUI Screen Recorder din APK pe Xiaomi?
  3. Cum poți folosi Screen Recorder pe telefonul tău mobil??
    1. Pentru înregistrări audio
    2. Dacă doriți să renunțați la sunetul mobilului dvs
  4. De ce Screen Recorderul nu funcționează pe Xiaomi și cum să îl remediați?

Care este procedura pentru a descărca MIUI Screen Recorder pe mobil?

Marea majoritate a utilizatorilor Xiaomi nu trebuie să descarce această aplicație, deoarece această aplicație este integrată implicit printre instrumentele de bază MIUI. Cu toate acestea, există unele persoane care nu au Screen Recorder pe telefon. Acest lucru se poate întâmpla deoarece au o versiune de software veche sau poate fi doar o eroare de actualizare.

În fața acestei probleme, putem propune câteva soluții. Pentru inceput, puteți încerca să căutați Screen Recorder direct din Magazinul Google Play. Xiaomi folosește această platformă de magazin virtual pentru a-și prezenta unele dintre propriile instrumente software MIUI, prin urmare, dacă arunci o privire, o poți găsi.

Cum să găsiți MIUI Screen Recorder din APK pe Xiaomi?

Există un grup mare de oameni care au comunicat care nu are aplicația Screen Recorder pe dispozitivul mobil Xiaomi. După cum spunem, acest lucru se poate datora unei erori de actualizare sau a unei probleme de software vechi. În cazul în care nu puteți descărca aplicația din Magazinul Play, există alte alternative destul de fezabile.

O altă opțiune pe care o vom avea este că puteți căuta direct în alte magazine alternative sau terți. De aici puteți descărca Screen Recorder direct ca fișier APK, astfel încât să rămână în sfârșit în secțiunea de descărcare a mobilului dvs.

Odată ce ați făcut acest lucru, atunci când doriți să îl instalați, va trebui să dezactivați opțiunea implicită de origini necunoscute care este prezentată atunci când o aplicație Nu este instalat direct din Play Store. Gata, va trebui doar să continuăm cu pașii de instalare și gata. vom avea Screen Recorder pe mobil.

Cum poți folosi Screen Recorder pe telefonul tău mobil??

Când ai deja aplicația Screen Recorder pe mobil vei putea realiza multiplele configurații pe care ți le prezintă atunci când vrei să începi filmarea. În primul rând, pentru a începe să folosim screen recorder-ul va trebui doar să facem clic pe aplicație. Odată ce acest lucru este făcut, automat filmarea va fi activată și putem vedea într-o pictogramă din bara de instrumente minutele care trec.

De asemenea vom avea diferite setări, dintre acestea putem evidenția schimbarea de la 30 fps la 60 fps în funcție de modul în care doriți să înregistrați ecranul, de rezoluția video și de calitatea acestuia cu care puteți decide dacă să coborâți sau să ridicați respectiva cerință, orientarea implicită a ecranului care poate fi statică într-un singur unghi sau pur și simplu automată și alte opțiuni.

Cand ai a făcut înregistrarea ecranului și doriți să opriți videoclipul Va trebui doar să mergeți la bara de instrumente și să ne găsiți în secțiunea Screen Recorder. De aici vom avea opțiunea de a întrerupe și opri filmarea, vom apăsa pe 'stop' și automat vom fi redirecționați către aplicația Screen Recorder.

Odată ajuns acolo, ni se va oferi opțiunea de a partaja videoclipul, de a-l șterge sau de a-l salva pur și simplu în galeria noastră. De asemenea, este de remarcat faptul că în cazul dispozitivelor mobile Xiaomi vom avea și noi capacitatea de a edita videoclipul nou înregistrat.

Pentru înregistrări audio

Există o opțiune în interiorul Screen recorder cu care puteți înregistra videoclipul cu sunet adăugat, acest instrument poate fi activat din secțiunea de setări a Screen Recorder. Va trebui doar să mergem la aplicație și să facem clic pe caseta de modificare. Odată făcut acest lucru, putem începe înregistrarea fără să ne facem griji că sunetul în timpul înregistrării nu este luat în considerare.

Dacă doriți să renunțați la sunetul mobilului dvs

În cazul în care trebuie să înregistrați ecranul dispozitivului mobil, dar nu aveți nevoie de audio, nu vă faceți griji, puteți filma și cu Screen Recorder fără a avea această opțiune. Pentru a face acest lucru, va trebui doar să mergem la secțiunea de setări a aplicației. 

Când suntem aici înăuntru, vom putea observa că va exista o listă largă de opțiuni, în care, chiar la sfârșitul listei, putem vedea opțiunea sursă audio. Acolo vom avea optiunile de microfon, audio extern sau intern si fara audio. În cazul nostru, selectăm „Fără audio” și gata. Odată realizat videoclipul, acesta va fi găsit fără niciun sunet.

De ce Screen Recorderul nu funcționează pe Xiaomi și cum să îl remediați?

Există mai multe motive pentru care Screen Recorder nu funcționează pe dispozitivul nostru mobil. Unul dintre principalele de luat în considerare se datorează acelor telefoane care au o versiune software foarte veche de MIUI. Acest lucru se datorează faptului că, în mod normal, odată cu trecerea timpului, noi actualizări sunt lansate în timp ce cele vechi sunt disponibile luat vreodată neobservat. 

Acele dispozitive mobile care nu sunt luate în considerare în timpul actualizărilor trebuie pur și simplu să rămână cu cea mai recentă versiune de MIUI pe care au obținut-o, care, în mod clar, va continua să servească, dar poate uneori apar erori, cum ar fi în aplicații, care este cazul Screen Recorder.

În cele din urmă, există și faptul că o actualizare nu a fost descărcată în cel mai bun mod. Aceasta poate fi o eroare care cauzează diferite inconveniente. În acest caz, Cel mai bun lucru de făcut este să resetați și să descărcați din nou. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here