Cum se instalează și se configurează Spotify pe Alexa Echo Dot 4? - player muzical

În general, dispozitivele Amazon precum Alexa Echo Dot 4 folosesc serviciul Amazon Music pentru a reda muzica care vă place. Cu toate acestea, în acest articol vă vom învăța cum să instalați și să configurați alte servicii, cum ar fi celebra platformă de melodii Spotify, astfel încât să vă puteți bucura de listele de redare preferate pe Alexa.

Index()
 1. Care este modalitatea de a asculta muzică de pe dispozitivul dvs. Alexa Echo Dot 4?
  1. Instalarea muzicii Amazon
  2. Ascultă muzică cu Spotify
 2. Cum să instalezi Spotify pe Amazon Alexa Echo Dot 4 cu ușurință?
  1. Instalați aplicația Alexa pe mobil
 3. Cum să puneți Alexa Echo Dot 4 în modul de configurare?

Care este modalitatea de a asculta muzică de pe dispozitivul dvs. Alexa Echo Dot 4?

Cu referire la dispozitivele Echo Dot 4, sunt folosite mai ales pentru a asculta muzică prin difuzoarele sale și dacă vă întrebați cum o puteți face pe dispozitivul dvs., vă vom oferi mai jos 2 recomandări pentru aceasta.

Instalarea muzicii Amazon

Un serviciu destul de bun pentru a asculta muzică este Amazon Music, este o opțiune bună de a-l descărca pe telefonul mobil pur și simplu accesând Play Store sau App Store. Având-o pe dispozitiv, ar trebui să știți că dacă vă abonați poți asculta o mulțime de cântece, aproximativ 50 de milioane și să te poți bucura de ele pe dispozitivul tău cu Alexa. Acum trebuie să efectuați următorii pași pentru a finaliza instalarea:

 1. Mai întâi, pe telefonul tău mobil vei deschide aplicația Alexa și vei apăsa pictograma de redare situată în partea de jos în centru.
 2. Apoi, veți merge la opțiunea „Mai multe servicii de transmisie” și veți face clic pe Explorare.
 3. Apoi, veți selecta textul care se află în notificările de la „Serviciul de legătură”, în care afișează setările Muzică.
 4. Acum, aplicația vă va afișa „Biblioteca muzicală implicită”. Va trebui să vă asigurați că selectați Amazon Music. Făcând acest lucru, îi poți cere lui Alexa să redea melodii pentru tine și ea o va face automat din biblioteca Amazon.

Acest lucru este, de asemenea, destul de practic, în cazul în care nu puteți plăti pentru un serviciu Premium, deoarece Amazon Music este complet gratuit folosind Alexa. Dacă ești un consumator al platformei Snapchat, trebuie să știi că acum poți să-ți creezi propriile Geofiltre într-un mod personalizat, pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi de naștere sau pentru afacerea ta și să-i surprinzi cu aceste Geofiltre distractive. 

Ascultă muzică cu Spotify

Știm că platforma Spotify este unul dintre cele mai utilizate servicii de milioane de utilizatori, unde puteți găsi o mare varietate de melodii și artiști. Asa ca poti ascultați muzica dorită cu Spotifiar pe Alexa Echo Dot 4, efectuați următorul proces:

 • Începeți în aplicația Amazon Alexa de pe telefonul mobil, dacă nu o aveți stabilită, o puteți descărca în magazinul de aplicații conform sistemului telefonului dvs.
 • Acum veți derula la listă și veți face clic pe elementul 'Mai multe' situat în locul din dreapta sus. În continuare, veți căuta articolele Skrill și jocuri.
 • Când ajungeți acolo, veți vedea 3 opțiuni, care sunt: ​​Descoperiți, Categorii și Abilități.
 • Veți face clic pe Categorii, apoi pe Muzică și audio. Atunci ai alege Spotify. De asemenea, puteți utiliza motorul de căutare al aplicației mobile Alexa pentru a găsi mai rapid aplicația Spotify.
 • Când ați făcut clic pe Spotify, va trebui atingeți o pictogramă mare care spune Permiteți utilizarea. Vor trece câteva secunde și îl poți folosi.
 • În continuare, Alexa vă va spune ce trebuie să acceptați și ce puteți vedea din contul dvs. Spotify: cum ar fi informații, activități sau acțiuni pe care le poate efectua pentru dvs. Apoi citiți cu atenție termenii și restricțiile. Apoi faceți clic pe „Accept” din partea de jos.

Dacă ai început deja sesiunea Spotify pe telefonul mobil, nu vei mai avea ce face, deoarece sesiunea va fi configurată automat în Alexa cu numele tău de utilizator și parola. Acum puteți începe să utilizați comenzile obișnuite pentru a asculta muzică pe această platformă. 

Dacă doriți să ascultați un podcast sau să redați muzică de pe platforma YouTube, trebuie să știți că o puteți face pe dispozitivul Amazon Echo și să vă bucurați de conținutul care vă place.

Cum să instalezi Spotify pe Amazon Alexa Echo Dot 4 cu ușurință?

Pentru a vă adăuga contul Spotify pe dispozitivul Amazon Alexa Echo Dot 4, parcurgeți următorii pași: 

 • Mai întâi, intrați în aplicația Alexa, când intrați în ea, apăsați pe meniu.
 • Apoi atingeți setările și apoi Muzică.
 • Veți selecta Spotify, pentru a-l putea adăuga și conecta la contul Alexa.
 • Acum trebuie doar să vă conectați la Spotify și gata.

Instalați aplicația Alexa pe mobil

 • În primul rând, dacă aveți un dispozitiv Android, trebuie să descărcați aplicația Alexa din Magazinul Play.
 • Când descărcarea este completă, vă veți conecta la Alexa.
 • Acum, veți deschide setările telefonului mobil și veți face clic pe „Aplicații”.
 • Apoi faceți clic pe Aplicații specifice.
 • În opțiunea aplicații de asistență, veți schimba vrăjitorul care vine implicit pe telefonul mobil Android de Alexa.
 • Odată terminată această acțiune, vei apela Alexa apăsând pictograma Acasă, în același mod în care ai apela asistentul Google. Utilizarea Asistentului Amazon este un lucru grozav atunci când aveți produse precum Echo Dot 4 în casă.

Cum să puneți Alexa Echo Dot 4 în modul de configurare?

Pentru a pune dispozitivul Alexa Echo Dot 4 în modul de configurare, trebuie pur și simplu să executați acești doi pași:

 1. Trebuie să apăsați butonul care spune Acțiune. 
 2. Acum, va trebui să-l ții apăsat până când lumina văzută sub formă de inel devine portocalie (în aproximativ 30 de secunde). Aceasta înseamnă că dispozitivul tău Amazon va fi în modul de configurare.

În prezent, știm că cea mai consumată aplicație de către publicul tânăr este platforma TikTok, în care există un instrument popular precum punerea în voce a unui text video al acestei aplicații, este un element esențial dacă vrei să crești și să câștigi. venituri în acest tip de rețele.  

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here