Cum să instalați și să plasați roboți pe Discord pentru a reda muzică

Discord este până acum una dintre cele mai utilizate aplicații de utilizatorii online, care sunt mereu activi pentru a se juca cu prietenii sau doar pentru a discuta; și fii conștient de lucrurile interesante care se întâmplă pe serverele celor mai populare jocuri.

Desigur, probabil că credeți că acest lucru nu s-ar putea îmbunătăți; dar dacă poți, cu roboții muzicali adăugând orice tip sunet la Discord pentru a-l face mai interesant; și aici vă vom explica cum se face.

Cum să puneți roboții pe Discord pentru a reda muzică
Vezi acest videoclip pe YouTube

În ceea ce privește caracteristicile Discord, sunt multe pentru că este echipat cu unelte, atât scris, cât și imagine și muzică, în ceea ce privește chatul acesta este cel mai folosit de jucătorii online.

Se spune astfel pentru că unul dintre instrumentele pe care le are în exploratorul de server public, care este special pentru ca utilizatorii care au jocuri pe dispozitivul lor să poată au experiența de a intra pe un server cu prietenii din întreaga lume.

Cu toate acestea, aceasta Nu este singurul instrument pe care îl are, pentru că aveți, de asemenea, opțiunea de a crea un server și de a grupa oameni sau prieteni pe Discord pentru a juca pe un server împreună. Am folosit grupul de chat pentru a fi de acord cu fiecare persoană, cu privire la rolurile pe care le va interpreta în interiorul sau în afara serverului.

Desigur, Discord nu vine cu instrumente exclusive încorporate, deoarece acestea va trebui să vă echipați în funcție de preferințele și activitatea dvs. de utilizator. pentru că există un număr mare de extensii ce poți adăuga la el; dar Discord nu le potrivește automat, deoarece sunt diferite și, ca majoritatea aplicațiilor, acestea sunt personalizări de stil. În cazul nostru, cel pe care îl vom folosi este să echipam muzica în Discord.

Index()
  1. Cum să descărcați roboții muzicali pe Discord?
  2. Cum să adăugați roboți muzicali la Discord?

Cum să descărcați roboții muzicali pe Discord?

Mai întâi trebuie să știți că pentru aceasta aveți nevoie de o anumită pagină care poate fi fixată pe Discord fără probleme de administrator, cum ar fi introduceți Rhythm din Chrome care este una dintre cele mai utilizate pentru acest tip de aplicații; dar poți folosi și altul după preferință.

  • În acest caz, trebuie să mergeți la pagină și să faceți clic pe opțiunea care spune + Invită la ritm iar acest lucru vă va duce la Discord pentru a vă gestiona contul cu instrumentul echipat.
  • Apoi veți observa că vă va cere să vă introduceți contul, să îl accesați pentru a vă stabili corect.
  • Acest lucru este important deoarece dacă nu accesați corect contul cu datele dvs., botul nu va porni.
  • În partea de jos veți observa că există o opțiune care vă spune că trebuie să alegeți serverul unde doriți să adăugați botul, după ce îl alegeți apăsați pe opțiunea de autorizare.
  • S-ar putea să fii, de asemenea, întrebat un mic test pentru a confirma că nu ești un robot. Va trebui să-l completezi în cazul în care apare pentru a continua procesul.
  • După aceasta, pagina se va închide și va trebui să căutați Discord de pe computer; pentru a face acest lucru, accesați meniul de pornire și tastați Discord, apoi apăsați enter.

Deci aceasta va fi pe serverul tău; dar aceasta este ca faza de descărcare a oricărei aplicații și pentru a aplica extensia trebuie să o adăugați la Discord după cum urmează.

Cum să adăugați roboți muzicali la Discord?

În această parte, odată ce deschideți Discord trebuie sa alegi serverul care este de preferință cu pașii anteriori care au fost prezentați în explicația anterioară, în meniul derulant opțiunea de servere, pentru a introduce aceștia.

  • Apoi trebuie să faceți clic pe canalul vocal pentru a putea asculta muzică, deoarece este necesar, dacă doriți să funcționeze corect, trebuie să existe un dispozitiv de sunet activat.
  • Apoi trebuie să faceți clic pe opțiunea care spune Joacă iar în această parte de pe YouTube veți căuta melodiile pe care doriți să le adăugați la Discord.

În același mod, dacă reveniți la pagina anterioară site-ul Rythm veți putea vedea „Funcții și comenzi” toate comenzile pe care le puteți folosi pentru ca Discord să folosească roboții muzicali. Și astfel poți asculta muzică de la Discord.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here