Cum se instalează o aplicație Windows pe Mac

 • 20 de acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Deși instalarea Windows pe un computer Mac este foarte ușoară, trebuie doar să apelezi la instrumentul care activează o nouă partiție pe computer, BOOTCAMP, pentru a putea folosi sistemul de operare Microsoft, există și posibilitatea utilizării unei mașini virtuale. , cum ar fi VMware și altele similare.

Dar pentru a avea una sau mai multe aplicații Windows pe Mac-ul nostru există o altă posibilitate, cea oferită de Wineskin Winery, un instrument care utilizează pachetele care transformă aplicațiile Mac într-unul sau mai multe programe Windows.

Funcționează ca un container pentru software-ul care funcționează pe diferite versiuni ale sistemului Microsoft. Funcționează în combinație perfectă cu Wine, binecunoscutul program capabil să ruleze aplicații Windows pe Linux, BSD, Solaris și macOS.

după instalare Wineskin Winery pe Mac, rulați-l. Se va deschide o fereastră mică, cu mai multe butoane. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a instala prima aplicație Windows este să activați o nouă mașină (New Engine) făcând clic pe butonul +. Apoi urmați pașii:

 • Click pe Creați un nou Wrapper Blank. În fereastra nouă, dă-i un nume. Cel mai bun lucru este că coincide cu cel al aplicației pe care urmează să o instalezi.
 • burduf va solicita autorizarea de instalare Instalator Wine Gecko. Click pe Instalare.
 • Când procesul este încheiat, faceți clic pe butonul din noua fereastră Vedeți wrapper în Finder.
 • Se va deschide o fereastră Finder, în care va apărea o pictogramă cu numele noului pachet. Dacă faceți clic pe această pictogramă, se va deschide o fereastră. Faceți clic pe butonul Instalați software-ul Windows. Găsiți aplicația pe care doriți să o instalați.
 • Programul de instalare a software-ului Windows va porni. Urmați expertul și continuați la instalare.

Când procesul este terminat, veți avea o pictogramă nouă în secțiunea de aplicații a sistemului dvs. pentru a rula pe cea pe care tocmai l-ați instalat.

Dacă doriți să accesați pictograma de lansare a aplicației din Finder, trebuie să urmați calea: MacintoshHD (sau numele hard diskului) => Utilizatori => [numele dvs. de utilizator => Aplicații => Wineskin. Dacă apăsați butonul din dreapta al mouse-ului (pe care trebuie să îl aveți activ pe sistemul dvs.) și faceți clic pe Afișați conținutul pachetului, se va deschide un nou folder.

În interior există un acces, cu numele drive_c sau similar, pe care trebuie să apăsați și. În Fișiere de program apare folderul care conține fișierele aplicației Windows pe care ați instalat-o.

Dacă doriți să schimbați pictograma care definește aplicația, trebuie doar să faceți clic pe burduf în interiorul folderului pe care l-ați deschis selectând din meniul contextual Afișați conținutul pachetului. Selectați butonul Avansat și, în fereastra nouă, faceți clic pe Naviga în zona pictogramei pentru a localiza unul nou. Înainte trebuie să îl aveți stocat într-un folder de pe hard disk.

Pentru a obține aplicația care vă permite să faceți tot ce vă spunem, accesați Wineskin.

 • 20 de acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here