Cum să instalați Netflix pe Xbox Series X sau Series S? - Procesul explicat

În consolele de jocuri video, cum ar fi PlayStation sau Xbox, este posibil să aveți Aplicații de servicii de streaming, cum ar fi Netflix, HBO, Disney+ și orice alte aplicații similare. Așa că puteți viziona filme, seriale documentare de pe aceste dispozitive. Deci, acest articol vă va explica cum să instalați Netflix pe Xbox Series X sau Series S, pe lângă alte detalii precum costul acestei aplicații și configurațiile pe care trebuie să le faci pentru a instala această aplicație pe Xbox ta.

Index()
  1. Ce preț are Netflix în versiunea sa pentru Xbox Series X sau S?
  2. De unde puteți descărca Netflix pentru consola dvs. și cum să o faceți?
    1. Din Google Chrome
    2. În Microsoft Store
  3. Cum să configurați Netflix în interiorul Xbox Series X sau S, astfel încât să funcționeze optim?
    1. Preveniți-l să vă perturbe jocurile

Ce preț are Netflix în versiunea sa pentru Xbox Series X sau S?

Descărcarea aplicației nu are un preț stabilit, deoarece se poate obține aplicația acestui serviciu gratuit pe orice dispozitiv pe care doriți să îl instalați. În acest sens, nu contează dacă descărcați aplicația de pe web prin browser, în magazinul care vine cu consola Xbox sau în orice alt magazin virtual, o veți obține întotdeauna gratuit.

Totuși, intrarea în serviciul Streaming, adică contul dacă are un cost Ce trebuie să plătiți pentru a intra?. Ei bine, acest tip de serviciu funcționează cu abonamente de cont, care au diverse planuri și prețuri pentru a angaja Netflix. Deci costul acestei aplicații va fi determinat dacă doriți un cont cu mai mulți utilizatori sau dacă doriți să plătiți plăți lunare sau întregul an.

De unde puteți descărca Netflix pentru consola dvs. și cum să o faceți?

Aplicația Netflix poate fi descărcată de pe un număr mare de dispozitive precum computere, telefoane mobile sau tablete. Consolele lui Xbox nu face excepție, prin urmare, puteți obține aplicarea acestui serviciu de Streaming într-un mod simplu și în mai multe moduri. Ei bine, nu există o singură modalitate de a obține această aplicație.

Din Google Chrome

Este posibil să cauți aplicația Netflix din browserul Google ca și cum ai face-o pe un computer. Pentru a începe procedura, ce trebuie să faceți este să deschideți browserul Google și în motorul de căutare scrie descărca netflix. Făcând acest lucru, vor apărea multe opțiuni de unde puteți descărca acest serviciu

În Microsoft Store

Consola Xbox vine cu un magazin virtual Microsoft de unde poți descărca tot felul de aplicații. În același mod, în aceasta puteți cumpăra jocuri și chiar echipamente pentru Xbox. Prin urmare, trebuie intra in aplicatie a acestui magazin virtual din consola ta.

Odată ce intri în această aplicație, trebuie să mergi la bara de căutare sau motorul de căutare. În aceasta, trebuie să puneți numele aplicației pe care doriți să o descărcați, în acest caz Netflix. Apoi apăsați enter pentru a căuta și când apare logo-ul acestui serviciu apăsați pe el și în sfârșit este necesar apăsați butonul obține. Trebuie să așteptați finalizarea descărcării și apoi puteți intra în contul dvs. Netflix.

Cum să configurați Netflix în interiorul Xbox Series X sau S, astfel încât să funcționeze optim?

Odată ce aplicația este instalată, vă puteți înscrie la Netflix, vă puteți crea un cont și vă puteți conecta la acesta. Poți să faci asta din urmă de pe web sau prin comandă a consolei. Cu oricare dintre opțiunile pe care le alegeți, procedura de conectare la Netflix va fi puțin diferită.

Dacă alegeți că doriți să vă conectați la Netflix de pe web. Primul lucru care este necesar este ca consola Xbox să fie conectată pe aceeași rețea Wi-Fi că dispozitivul tău mobil, fie că este telefon sau tabletă. După aceasta, trebuie să deschideți aplicația Netflix pe dispozitivul mobil menționat.

Pe ecranul televizorului apare o casetă la care este conectată consola pentru a introduce un cod. În cazul în care nu vezi codul pe mobil, trebuie să mergi la setări și acolo căutați opțiunea de sincronizare. Dimpotrivă, la alegerea opțiunii de autentificare cu controlerul consolei, ceea ce trebuie să faci este să intri în aplicația Netflix și să faci login-ul comun cu datele care s-au înregistrat la crearea contului.

Preveniți-l să vă perturbe jocurile

O alta dintre configuratiile pe care trebuie sa le faci cand instalezi aplicatia Netflix este sa incerci că nu există interferență din această aplicație cu jocurile pe care le jucați. În general, nu ar trebui să existe probleme între jocurile pe care le jucați pe console și orice caracteristică Netflix.

Cu toate acestea, dacă descărcați în timp ce utilizați consola pentru a juca jocuri, este posibil ies niste reclame în timpul jocului. Ei bine, este normal ca la sfârșitul unei descărcări, dispozitivul să avertizeze că descărcarea a fost finalizată cu un anunț în colțul ecranului. Așa că asta ți-ar putea afecta jocul pentru câteva secunde.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here