Cum să instalezi Netflix pe Nintendo Switch OLED? - Configurați-vă consola

Conform reglementărilor oficiale dintre consolele create de Nintendo și compania de servicii de streaming, Netflix, nu este posibil să-l accesezi din magazinul tău de jocuri video. Astăzi a fost pentru mulți utilizatori ceva total condamnabil, dar, în ciuda acestui fapt, există câteva alternative pe care le poți implementa, despre asta vom vorbi.

Ideea este că înveți cum să poți instala aplicația Netflix pe Nintendo Switch Oled (nu este la fel ca pe un Smart TV), clar, fiind într-un mod ușor nepotrivit, dar va fi foarte util dacă este singura consolă pe care o deții și, în plus, este singurul mijloc pe care îl ai pentru a utiliza platforma fără a avea un Smart TV.

Index()
 1. Ce riscuri principale poate aduce instalarea acestei aplicații Netflix pentru consola dumneavoastră??
  1. blochează-ți sistemul
  2. Interziceți serviciile online
 2. Care sunt pașii pentru a instala Nintendo Switch în siguranță?
 3. Cum să știi dacă aplicația ta Netflix a fost instalată în siguranță pe Nintendo Switch OLED?
 4. De ce nu poți instala cu succes această aplicație pe consola ta Nintendo??

Ce riscuri principale poate aduce instalarea acestei aplicații Netflix pentru consola dumneavoastră??

După cum ați citit deja, modalitatea de descărcare a Netflix nu este oficială, ceea ce implică faptul că trebuie folosite alte mijloace pentru a-l putea avea acolo. În acest sens, există anumite riscuri atunci când faceți această acțiune, așa că mai jos vă vom spune ce se poate întâmpla cu consola dvs., în general, condițiile sunt legate de sistem a consolei și magazinul de aplicații al acesteia.

blochează-ți sistemul

Deoarece este o versiune oarecum nesigură, ar trebui să știți și să rețineți că, dacă doriți să vizionați Netflix pe Nintendo Switch Oled, puteți menține consola inoperabilă. Aceasta înseamnă că dacă sistemul de jocuri video descoperă că ați făcut un hack sau ați forțat o schimbare în sistemul său, vă va bloca și vă va refuza accesul total la dispozitiv.

Acesta este dat ca consecință a instalării Android 10 care ulterior vă va permite să descărcați Netflix pe consolă, prin urmare, dacă faceți vreo greșeală în acest proces, cel mai sigur este că nici măcar nu îl veți putea folosi.

Interziceți serviciile online

Totuși, se poate spune că pe lângă blocarea sau o parte a acesteia, dacă se comite o eroare sau dispozitivul recunoaște că nu are propriul sistem de operare dar că există altul, atunci ar implica că îți limitează accesul la toate serviciile online pe care le oferă. Cu alte cuvinte, tu ar împiedica jocul multiplayer online, intră în jocuri cu o conexiune la internet și chiar îți interzice să folosești aplicația și magazinul de jocuri.

Care sunt pașii pentru a instala Nintendo Switch în siguranță?

Pentru a începe acest proces, rețineți că este oarecum lung, unde trebuie să știți puțin mai multe despre ce este tehnologia, dar mai presus de toate trebuie să știți dacă sistemul dvs. Nintendo este într-adevăr hackabil sau nu. Aici, acest ultim punct este primordial, deoarece dacă nu este hackabil, atunci va fi total imposibil de efectuat procedura.

Deși, dacă descoperi că poți să schimbi sistemul și să instalezi altul, atunci o poți face, atâta timp cât ești conștient de riscurile care ar putea apărea în cadrul procedurii. Inițial, veți avea nevoie Aveți la îndemână un cablu USB de tip C și o memorie micro SD de cel puțin 16 GB spațiu de stocare disponibil pentru a putea instala și rula sistemul Android.

Cu toate acestea, există o altă alternativă mai usor si chiar mai sigur decât cel pe care tocmai l-am menționat. În continuare vă vom indica pas cu pas, astfel încât să o puteți face rapid pe Nintend Switch Oled.

 1. Îți deschizi consola și accesați meniul de setări situat în dreapta jos.
 2. Apoi accesați conexiunea la rețeaua Wi-Fi sau la internet și verificați dacă sunteți conectat la una, introducând setările opțiunii respective.
 3. Faceți clic pe rețeaua la care sunteți conectat și accesați 'modifică setările'.
 4. Acolo glisați degetul în sus pentru a găsi unde scrie configurație DNS și de aici treceți la opțiunea manuală.
 5. După această parte, selectați în DNS primar și scrieți următorul cod '045.055.142.122' și salvați modificările.
 6. Ulterior, trebuie să faceți clic pe conectare la rețeaua selectată, să așteptați conexiunea și să faceți clic pe continuare.
 7. Odată ce se face acest lucru, va apărea o nouă filă cu informatii despre google, aici îl puteți folosi ca browser și viziona Netflix.
 8. Rămâne doar că în meniul din stânga ta care apare acolo, dați clic pe Google și va apărea să căutați orice.
 9. Ai pus 'Netflix' și vă va duce la pagina lor principală, introduceți datele și acum puteți viziona sau descărca filme și seriale de pe Nintendo Switch Oled.

Cum să știi dacă aplicația ta Netflix a fost instalată în siguranță pe Nintendo Switch OLED?

Conform informațiilor pe care vi le-am furnizat anterior, există două metode pentru a vă putea bucura de Netflix pe Nintendo Switch Oled, una mai sigură decât cealaltă. Dar când te referi la aplicație ca atare, aceasta poate fi instalată doar dacă ai Android pe consolă și pentru a verifica instalarea corectă a acesteia, trebuie să intri pe platformă și să te asiguri că nu ieșiți, nu prezentați erori, Încărcați toate filmele și serialele dvs. într-un mod normal și funcționați așa cum ar fi pe orice dispozitiv mobil, astfel veți ști dacă este cu adevărat sigur sau nu.

De ce nu poți instala cu succes această aplicație pe consola ta Nintendo??

Pe baza măsurilor și deciziilor luate de managerii companiei Nintendo, utilizarea aplicației Netflix este suspendată, după criteriile acestora Se datorează faptului că consumă multă baterie și îl face chiar marcat ca o experiență proastă în rândul utilizatorilor săi. În acest sens, din decembrie 2020 această aplicație a fost dezactivată pe dispozitivele Wii și 3DS unde funcționau și din 30 iunie 2021 ar înceta să mai funcționeze pe toate consolele Nintendo, inclusiv pe cele noi precum Nintendo Switch Oled, prin urmare este instalarea sa. pe astfel de dispozitive este strict interzis.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here