Cum se instalează Microsoft Teams pe Ubuntu - Instalare completă

Ubuntu este unul dintre sisteme informatice care nu a fost atât de popular în comparație cu Windows, totuși, printre avantajele sale, se remarcă faptul că nu necesită cumpărarea niciunui tip de licență pentru a-l putea folosi, este suficient să mergi pe portalul său web pentru a putea descărca ea oficial. Ca orice alt sistem, are posibilitatea de bucurați-vă de orice aplicație, atâta timp cât este compatibil.

Cum se instalează Microsoft Teams pe Ubuntu - Instalare completă
Vezi acest videoclip pe YouTube

The stabilitatea de Microsoft Teams ca browser combinat cu facilitățile aplicației pentru a funcționa sunt un avantaj clar, dacă ceea ce cauți este să ai conversații, apeluri și să partajezi documente, fără îndoială o experiență destul de eficientă și având în vedere limita redusă de erori a Ubuntu sistem, în plus ambele sunt complet gratuite, asigurați-vă că profitați de aceste instrumente pentru a vă ușura munca.

Index()
 1. Care sunt principalele caracteristici ale Microsoft Teams?
 2. Care este procedura de instalare a instrumentului Teams pe Ubuntu?
 3. Ce alte sisteme de operare permit instalarea Teams?
  1. Windows
  2. Android
  3. Mac

  Care sunt principalele caracteristici ale Microsoft Teams?

  Acest sistem de lucru aduce cu sine multe utilități, pe lângă faptul că este complementul sistemului dezvoltat de Microsoft 365, în care, în cazul în care nu știai, te poți autentifica sau înregistra fără complicații. Veți găsi, de asemenea, avantajele Microsoft Teams, printre CARACTERISTICILE ei noi avem:

  • Posibilitatea de creați grupuri de cantitate limitată, atât pentru chat, cât și pentru conferințe video, cu o capacitate maximă de 300 de persoane simultan.
  • În echipele dvs. de lucru puteți partaja fișiere și puteți partaja o varietate de conținut informativ
  • Creează acces partajat, unde pot intra fără nicio complexitate
  • Puteți adăuga câteva rețele sociale sau aplicații, pentru a le împărtăși celor care se bucură de acest program
  • Are o secțiunea de planificare a sarcinilor și creați bloguri de note, toate pentru a vă îmbunătăți performanța la muncă
  • Partajați documente într-un mod simplu, unde ceilalți să le poată vizualiza sau pur și simplu să le încarce pentru a vă bucura
  • Este un spațiu de lucru securizat, cu criptare și autentificare

  Acestea sunt pentru a numi cele mai remarcabile caracteristici, dacă te hotărăști să investighezi rețeaua, vei găsi multe altele, în raport cu abilităţile lor, Este un instrument care a fost în continuă îmbunătățire, așa că se adaptează la multe dintre nevoile celor care lucrează în echipe de lucru, folosind internetul și aceste aplicații de dating pentru întâlniri.

  Care este procedura de instalare a instrumentului Teams pe Ubuntu?

  Serverul Ubuntu nu pune limitări majore pentru descărcarea și rularea programelor, la fel ca și cum ar fi cu sistemul Windows sau oricare altul, puteți avea programe precum Google Chrome fără probleme, astfel încât să vă bucurați de Microsoft Teams doar urmând pașii de mai jos:

  1. Asigurați-vă că vă aflați în browser
  2. Găsiți echipe Microsoft
  3. Introduceți cel care vă direcționează către site-ul oficial Microsoft
  4. Portalul web vă va recunoaște sistemul și vă va oferi opțiunea compatibilă de a-l descărca
  5. Când descărcarea este terminată, trebuie să deschideți un terminal, acest lucru se face apăsând: Ctrl + Alt + T
  6. Odată ce fila se deschide, trebuie să introduceți următorul cod: sudo apt -f install ./echipe_1.3.00.16851_amd64.deb-y

  Acesta din urmă este să permită instalarea datorită decalajului care există între a fi un program pentru calculatoare cu sistem Microsoft, dar în caz contrar respectând acești pași va fi gata de execuție.

  Ce alte sisteme de operare permit instalarea Teams?

  Acest program este una dintre cele mai flexibile referitor la utilizarea acestuia și primele dintre cele create de industria Windows care să fie compatibile cu celelalte sisteme software libere. Într-un fel, această creație rupe schemele obișnuite și prin crearea posibilității de a rula pe versiuni mobile, asta cu aplicația sa disponibilă. Deci, a nu mai avea un sistem compatibil nu mai este o preocupare, puteți lucra cu acest instrument dacă doriți.

  Este eficient pe servere precum:

  Windows

  Fiind gazda ca sa zic asa, are un mare avantaj, instalarea programului este ceva mai putin greoaie si directa in comparatie cu alte sisteme, precum Ubuntu in sine, care necesita niste comenzi suplimentare pentru a permite utilizarea, plus unul dintre sisteme. cu cea mai mare recunoaștere este aceasta, așa că găsirea de aplicații care rulează pe acest sistem nu este cu adevărat o problemă mare.

  Android

  La fel ca sistemul Windows pentru PC, sistemul Android este factorul comun pentru telefoanele mobile, saltul cu adevărat semnificativ în această industrie, bineînțeles că ține cont de anumite particularități, printre care că necesită versiuni oarecum recente, cel puțin din 2016 încolo. , există o modalitate practică de a ști care este sistemul Android al telefonului tău mobil, verifică acest lucru pentru a te bucura de aplicația ta, poți și partaja prin întâlniri prin intermediul acesteia.

  Mac

  Sistemul Apple nu a rămas cu mult în urmă. Când vă aflați în aplicațiile App Store, trebuie să plasați numele aplicației în motorul de căutare, să apăsați pe opțiunea de descărcare și gata. Sau poți chiar să o faci prin pagina sa oficială, așa ușor poți apoi să introduci cu numele de utilizator și parola în această aplicație; trimite fișiere de pe mobil și participă la întâlniri sau creează-ți propriile tale, totul în funcție de nevoile tale și asigurându-ți confortul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here