Cum să instalez Internet Explorer pe computerul meu cu Windows 11? - Tutorial complet

Nu este nevoie să instalați browserul Internet Explorer, deoarece este inclus în Microsoft Edge. Adică poți să răsfoiești paginile tale preferate folosind versiunea de Internet Explorer din Edge. Chiar și din 15 iunie 2022, va fi eliminat în întregime din Windows 10, deoarece toate funcțiile vor fi adăugate acestui nou browser.

Această metodă este activă de ceva timp, mulți utilizatori exportă date dintr-un browser în altul. De exemplu, aveți opțiunea de a trece parole de la Chrome la Edge și invers. Chiar și din magazinul Google Chrome puteți descărca o extensie, pentru a utilizați un Internet Explorer în Google Chrome, deci nu mai este necesar să-l instalați pe Windows 11.

Index()
 1. De ce browserul implicit al Microsoft nu este preinstalat în Windows 11??
 2. Ce cerințe trebuie să îndeplinească computerul dumneavoastră pentru a instala Internet Explorer?
 3. Care sunt pașii pentru a instala Internet Explorer pe computer?
  1. Din Microsoft Store
  2. Cu site-ul oficial
 4. Cum să utilizați browserul Microsoft Edge în modul Internet Explorer?
 5. Este posibil să instalați Internet Explorer pe Windows 11 folosind un program de instalare offline?

De ce browserul implicit al Microsoft nu este preinstalat în Windows 11??

Browserul implicit din Windows din toate timpurile este Internet Explorer. Dar acum la fel nu este inclus în Windows 11. Motivul este că Microsoft Edge a fost creat cu scopul de a-l înlocui cu Internet Explorer, deoarece viteza, greutatea, performanța și chiar numărul de funcții au fost îmbunătățite.

Cu acest nou browser te vei bucura toate beneficiile pe care le-ai folosit în Internet Explorer și multe altele, dacă ai dificultăți cu noua interfață poți folosi 'Internet Explorer Mode', dar pe paginile pe care le specificați. Desigur, este recomandat să actualizați Edge la cea mai recentă versiune, pentru a utiliza fără probleme toate funcțiile.

Ce cerințe trebuie să îndeplinească computerul dumneavoastră pentru a instala Internet Explorer?

Internet Explorer este inclus în sistemul de operare Windows 10 și versiuni anterioare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cerințele computerului dvs. Dar dacă la trecerea la Microsoft Edge este recomandat să instalați cea mai recentă versiune fără probleme, deoarece compania caută să pună browserul la dispoziția tuturor.

Pe computere mai vechi cu cel puțin 512 RAM, 100 megaocteți de spațiu pe hard disk și cel mai important au cel puțin DirectX 9. Cu aceste cerințe, va fi suficient ca Microsoft Edge să funcționeze corect. Este foarte ușor să vezi specificațiile computerului tău. În plus, aceste statistici fac și modul Internet Explorer al lui Edge să funcționeze.

Care sunt pașii pentru a instala Internet Explorer pe computer?

Puteți descărca Internet Explorer pentru computer în două moduri diferite, unul din magazinul oficial Microsoft și celălalt de pe pagina oficială Edge. Indiferent de metoda pe care o alegeți, aplicația este aceeași. Desigur recomandat este Microsoft Edge că, în același mod, îl vei folosi ca browser tipic Internet Explorer. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

Din Microsoft Store

Accesați magazinul oficial Microsoft și utilizați motorul de căutare, tastând internet explorer veți observa toate versiunile disponibile pentru diferitele tipuri de ferestre, chiar dacă aveți un PC pe 32 de biți sau 64 de biți. Dar trebuie să cauți și să descarci Microsoft Edge, la fel trebuie doar să scrii 'Edge' în motorul de căutare și gata.

Cu site-ul oficial

De pe pagina oficială Microsoft veți avea acces și pentru a descărca browserul Edge, chiar și atunci când îl descărcați, asistentul vă caută și vă recomandă pe cel mai potrivit pentru computerul dvs. De asemenea, dacă căutați Internet Explorer înAceeași pagină oficială vă va afișa linkul Microsoft Edge.

Cum să utilizați browserul Microsoft Edge în modul Internet Explorer?

După ce ați descărcat și instalat cea mai recentă versiune de Microsoft Edge pe computer, îndeplinind toate cerințele, pentru ao utiliza pe modul Internet Explorer tot ce trebuie să faci este următorul lucru:

 1. Deschideți browserul Microsoft Edge.
 2. Afișați meniul de opțiuni făcând clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus.
 3. Mergi la Setari'.
 4. Faceți clic pe 'Browser implicit'.
 5. În bara 'Paginile modului Internet Explorer' trebuie să faceți clic pe 'Adăugați'.
 6. Scrieți pagina pe care doriți să o vedeți în versiunea Internet Explorer.
 7. Faceți clic pe accept și gata.

Este important să știi că poți adăugați toate paginile dorite În această secțiune, se recomandă, de asemenea, să activați casetele de selectare pentru compatibilitate cu Internet Explorer înainte de a adăuga paginile de care aveți nevoie.

Este posibil să instalați Internet Explorer pe Windows 11 folosind un program de instalare offline?

Trebuie să știți că puteți descărca programul de instalare Internet Explorer de pe site-ul oficial, chiar și de pe site-uri terță parte, dar veți observa că acum aceste programe de instalare sunt compatibile numai cu Windows 7. Adică, pentru versiunile superioare pachetul de instalare a fost eliminat.

Este foarte important să rețineți că, dacă utilizați site-uri terțe pentru a descărca un program de instalare offline, este posibil să existe un număr mare de erori la utilizarea browserului Internet Explorer, inclusiv că este posibil ca fișierele importante de sistem să fie șterse, ceea ce duce la eșecuri în alte browsere, cum ar fi Edge sau Chrome.

Sistemul Windows a încorporat Microsoft Edge într-unul dintre folderele sale rădăcină, ceea ce implică conflicte dacă doriți să îl ștergeți, la instalarea Internet Explorer este posibil ca aceste fișiere să se amestece și să provoace probleme sau eșecuri la momentul utilizării oricăreia dintre acestea.

La fel, dacă aveți probleme instalați Internet Explorer pe un computer cu Windows 11 nu ezitați să consultați suportul tehnic Microsoft pentru a rezolva orice tip de eroare legată de browserele dvs. native sau implicite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here