Cum se instalează HBO pe Smart TV Hisense și Sony

Dacă sunteți un fan al vizionarii de seriale, filme, documentare și multe altele, dacă da, este cel mai probabil să doriți să faceți parte din milioanele de abonați HBO din întreaga lume, pentru că sunteți canalul cel mai cunoscut abonament din zilele noastre, pe HBO poți urmări cele mai recente filme, seriale de succes și originale HBO, în funcție de Smart TV-ul pe care îl ai trebuie să știi exact modul corect de a instala HBO pe Smart TV Hisense și Sony.

Cum se instalează HBO pe Smart TV Hisense și Sony
Vezi acest videoclip pe YouTube

În acest articol vom explica cum instalați HBO pe Smart TV Hisense și Sony, întrucât una dintre inovațiile celui mai popular canal de abonament este că vă puteți bucura de serviciul acestuia doar având o conexiune la internet pe orice dispozitiv și pe mai multe dispozitive în același timp în contul dvs.  În cazul în care marca este LG de la Smart TV, există o altă modalitate de a face acest lucru.

Index()
 1. Cum se instalează HBO în câțiva pași pe Smart TV Hisense și Sony
 2. Cum să instalați HBO pe Sony Smart TV în câțiva pași:
  1. Ce se întâmplă dacă apare o eroare la instalarea HBO pe televizoarele inteligente Hisense și Sony??

Cum se instalează HBO în câțiva pași pe Smart TV Hisense și Sony

Deși mărcile Hisense de pe televizoarele inteligente nu sunt bine cunoscute, acest lucru nu face imposibil să existe o modalitate de a instala HBO pe aceste dispozitive în doar câțiva pași. Îl puteți vedea gratuit din orice țară, pașii pentru a face instalare pe Smart TV este urmatorul:

 1. Trebuie să utilizați un Apple TV 4K.
 2. apoi conectați Apple TV 4K la televizor cu un cablu HDMI.
 3. Odată ce conexiunea este realizată, porniți Apple TV 4k.
 4. Intră în Apple Store și instalează aplicația oficială HBO.
 5. Odată ce aplicația este descărcată și instalată, intri în interfața HBO și te bucuri de tot conținutul acesteia.

Instalarea pe Sony Smart TV este la fel de asemănătoare sau asemănătoare cu cea pe care v-am explicat-o deja, dar nu vă opriți din citit pentru ca dacă acesta este cazul dumneavoastră să puteți profita de astfel de informații utile.

Cum să instalați HBO pe Sony Smart TV în câțiva pași:

Puteți chiar să utilizați contul HBO pe diferite dispozitive, în același timp fără nicio problemă. Televizoarele marca Sony au fost fabricate cu sisteme de operare diferite, atunci când descoperiți că televizorul dvs. nu are Android TV, așa că ce ar trebui făcut în aceste cazuri particulare. Urmați acești pași.

 1. Tu ar trebui faceți „Cast” de pe dispozitivul dvs. mobil sau tabletă.
 2. Instalați HBO pe smartphone sau tabletă.
 3. Deja în aplicația HBO de pe mobil, selectați orice film pe care doriți să-l vedeți.
 4. atunci fa faceți clic pe „Cast” sau „Stream” din aplicația HBO.
 5. Apoi așteptați ca sunetul/video să înceapă să transmită de pe mobil la televizor prin „Wifi”.
 6. O altă opțiune ar fi printr-un Apple TV 4K, precum și pe Hisense Smart TV.

Ce se întâmplă dacă apare o eroare la instalarea HBO pe televizoarele inteligente Hisense și Sony??

Instalarea unui Apple TV 4K este foarte ușoară, la fel de mult ca conectarea unui DVD player, în interiorul acestuia are un sistem de operare tvOS și magazinul Apple, în interiorul magazinului primești aplicația HBO. Modul corect de a instala HBO în câțiva pași pe Smart TV Hisense și Sony, ai putea deja să realizezi că nu este deloc dificil, doar cu conectați un Apple TV 4K la Smart TV cu un cablu HDMI, porniți și instalați aplicația HBO și „gata”.

Cu toate acestea, alternativele de utilizare a acestui serviciu sunt atât de ușor de instalat încât nu ar trebui să aveți niciun inconvenient sau eroare atunci când doriți să instalați HBO pe dvs Smart TV Hisense și Sony. Dacă afișează o eroare, puteți încerca astfel:

 1. Cumpărarea unui Apple TV este costisitoare, dar are aplicația HBO, cum ar fi Hisense Smart TV model 202020.
 2. Obțineți Google Chromecast, această soluție este mai complicată, dar este totuși de mare ajutor dacă doriți să aveți Aplicația HBO.
 3. Vă puteți conecta computerul la televizor dacă computerul are aplicația HBO.
 4. te fac a unui Android TV Box etc.

A avea toate aceste alternative nu este un inconvenient pentru a te bucura de aplicația HBO, alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here