Cum să instalați cu ușurință ochelari VR pe un Samsung J7 Prime

Samsung, fără îndoială, este una dintre cele mai inovatoare companii de telefonie din ultima vreme. Și este că ultimele lor modele de smartphone-uri au avut o tehnologie superioară celor cunoscute anterior că, deși ne pot permite până la instalați cu ușurință ochelari VR pe un Samsung J7.

Cum se instalează cu ușurință ochelari VR pe un Samsung J7 Prime
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dacă ești unul dintre cei care au ochelari VR și un telefon mobil, dar nu știi cum să instalezi cu ușurință ochelari VR pe J7-ul tău, fii sigur că cu acest ghid de pași îți vei instala ochelarii mai repede decât credeai. Continuați să citiți că în continuare veți avea primul pas.

Index()
  1. Instalați cu ușurință ochelari VR pe un J7
  2. Ochelari VR pentru Samsung J7

Instalați cu ușurință ochelari VR pe un J7

Samsung s-a alăturat realitate virtuală (VR), când a permis noilor sale telefoane mobile să aibă capacitatea de a se conecta la ele.

Nu vă faceți griji dacă ecranul Samsung J7 rămâne negru, îl puteți rezolva oricând aici, vă vom spune cum. Pe de altă parte, dacă problema ta este că Samsung se oprește de la sine, o poți rezolva și aici.

Procesul de instalare cu ușurință a ochelarilor VR pe J7-ul tău nu este foarte lung și complex, dar trebuie să știi că până acum Samsung J7 nu vine cu giroscop, ceea ce face acest proces puțin mai complicat. Deoarece fără ea, este dificil pentru ochelarii VR să funcționeze pe deplin.

Dacă nu ați cumpărat încă o cască VR, nu vă faceți griji, există încă o soluție, astfel încât să puteți cumpăra una care să funcționeze perfect cu Samsung J7. Pentru acest tip de probleme, există ochelari numiti VR BOX.

Acești ochelari sunt speciali, deoarece sunt proiectați pentru acele dispozitive care nu au giroscop, cum este cazul Samsung J7. Pentru aceste cazuri trebuie doar să cumpărați acești ochelari „speciali” și o aplicație care funcționează ca un giroscop.

Ai deja ochelarii tăi?, atât de gata. Veți continua să le testați și apoi să instalați cu ușurință ochelari VR pe J7. Pentru a ști dacă ochelarii tăi sunt cei ideali, că merg perfect cu Smartphone-ul tău, trebuie să faci următoarele:

Intră în Google Play Store și caută aplicații legate de realitatea virtuală. Un exemplu ar putea fi „Roller Coaster Simulator” sau simulatoare de joc.

Aceste aplicații sunt concepute doar pentru a testa produse ca aceasta, așa că nu ezitați să o descărcați pe cea care vă place cel mai mult. Verificați-vă în mod constant dispozitivul în cazul în care aplicațiile Samsung se închid de la sine.

O informație pentru a căuta o aplicație pentru a testa ochelarii, este că ai pus acronimul VR, pentru că așa vor apărea cele corecte. Odată ce ați descărcat aplicația, va trebui Instalați cu ușurință ochelari VR pe J7 sa le incerci.

Instalarea ochelarilor VR pe Samsung J7 este, fără îndoială, cea mai simplă activitate dintre toate. Pornește-ți ochelarii și conectează-i la Smartphone, dacă te întrebi cum să o faci, deoarece este asemănător cu bluetooth-ul, trebuie doar să-i cauți și să apeși pe „conectare”.

Odată ce faci, intră în jocul pe care tocmai l-ai descărcat, pune-ți ochelarii VR și verifică dacă funcționează, adică verifică calitatea imaginilor, mișcările lor, viteza imaginii, claritatea acesteia etc. Daca Samsung J7 tau se incinge, o poti rezolva cu masurile pe care le-am mentionat.

Ochelari VR pentru Samsung J7

Ochelarii tăi funcționează perfect împreună cu Samsung J7, perfect, trebuie doar să descărcați câteva jocuri pentru a vă bucura din plin de acest lucru tehnologie nouă.

În continuare, vom enumera cele mai bune jocuri pe care să le descărcați și să vă bucurați de realitatea virtuală în diferite moduri.

  • Bicicletă VR: acest joc este perfect pentru cei care iubesc cursele și pericolul. Cu el poți simți nervozitatea care înseamnă să trăiești o realitate virtuală de această amploare. Treci de nivelul și simți diferitele senzații folosind ochelarii tăi.
  • Mekorama VR: acest joc de puzzle promite a fi mai mult decât atât, deoarece fiind în realitate virtuală devine extrem de complex și desigur captivant. Conduceți un robot mic și treceți de nivel cât de repede puteți.
  • Gun Jack 2: Sfârșit de tură. Acest joc atractiv te va transporta în galaxii, deoarece trebuie să protejezi o platformă care se află în spațiu de niște monștri înspăimântători, tot din spațiu.
  • VR X racer: Controlează o navă spațială și zboară în jurul universului. Evită toate obstacolele care apar și încearcă să nu te prăbușești. Acest joc este foarte interesant, deoarece nu știi niciodată ce poate apărea în fața ta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here